Na, oszt akkor dögöltem volna meg mikor hülyének néztem mindenkit nem? Hagyjátok már magatokat, bohóckodás ez az egész... 30 ember... Ha fingok egy jó öblöset, arra hamarabb felkapja a fejét a Disney mint rátok... :D
0
2014. december 4., csütörtök 12:31
8260
9 ezerért???????
Na ne má, szerintem mindenki max 7-re gondolt, de inkább 5-re. Amúgy meg nincs 40% árrés, jó, ha 15% van. Egy ideig csináltam én is, onnan tudom.
De az egész kezdeményezés veszett fejsze nyele volt. Az első perctől kezdve.
0
2014. december 4., csütörtök 10:49
83
Szerintem elenyésző itt a fórumozók száma. A FB-on a boltnak 4688 követője van. Ott eredményesebb lett volna ez a közvéleménykutatás...
0
2014. december 4., csütörtök 10:10
6403
Akkor lezárhatjuk a jelentkezést?!
Az ország legjelentősebb filmes online boltjában 30-an! jelentkeztek (én velem lenne 31, de én nem jelentkeztem, mivel se bd lejátszóm nincsen és filmért sem nagyon adnék 1-2 ezer forintért többet), hogy 9 ezer Ft-ért megvennék rögtön a kiadványt. Akkor egy nagyon sikeresnek mondható sláger filmből el lehetne adni országosan 150-200 darabot. ? Aki tud számokat az beírhatná ide, mert én nem értek hozzá. Azt gondolom maga a lemez, tok gyártási költsége nem sokkal több darabonként 200 forintnál. lenne még: -szoftver munka -nyomólemez elkészítés -szállítás -raktározás -marketing -jogdíj (van-e külön jogdíj még a dvd-n kívül is? nekem ez a legnagyobb talány)
Az egész forgalom nagyjából nettó 1 millió forint, ha ebből levesszük a kereskedők árrését, ez szerintem simán 30-40%. Akkor a maradék 700 ezer forintból kijön-e a mutatvány?
0
2014. december 3., szerda 14:57
52684
Ha már ilyen mozgalom van, akkor belpolitikában látott példát utánozva tartsuk egybe a közösséget, és forduljunk más gonoszok felé! :) A következő alany legyen az Alexandra könyvkiadó, akitől követeljük, hogy fizesse ki a Fantasy Filmet, mivel mindannyian újabb Spartacus BD-ket akarunk! :)
most posts by TM
0
2014. november 30., vasárnap 23:18
653
Talán. Azért milyen már, hogy egy normális honlapjuk nincs. Komolytalan az egész ahogy van. Bárcsak megtudna állapodni valamelyik filmforgalmazó a Disney-vel.De fogalmam sincs erre van-e esély. Azt hiszem a választ is tudom, csak nem merek rágondolni.
0
2014. november 30., vasárnap 23:08
8260
Talán kisöprik a söprűt is.
0
2014. november 30., vasárnap 23:03
653
Ahogy figyelem az akciókat úgy tűnik, hogy a Pro video most számolja föl a Disney stúdió BD filmjeit, magyarán készletkisöprés folyik.
0
2014. november 30., vasárnap 22:41
352
Ahogy látom, a petíció ötlet tetszett többeknek, és a házigazda is igencsak megtámogatná. Van olyan magabiztos angolos, aki megfogalmazná / elindítaná a dolgot? Nem annyira ismerem ezeket a petíciós siteokat :)
0
2014. november 30., vasárnap 19:24
3087
Nem, mert amit írtál, az tök reális volt... Bizonyos szemszögből nézve:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 30., vasárnap 19:22
8260
Igen, R2 tényleg alacsonyra tette... ;)
Kezdhet főni a Disney fejesek feje...
0
2014. november 30., vasárnap 17:13
52684
tchabee alacsonyra tette a lécet, ha nagyobb számot írt volna, még gyűlnének a nickek. :)
most posts by TM
0
2014. november 30., vasárnap 17:06
8260
Látom, nem jött át az irónia... :)
0
2014. november 30., vasárnap 16:50
9368
??? Kit érdekelnek a hozzászólások? Felháborítónak tartom ezt a döntést. De lehet, hogy hagyni kéne a fenébe ezt az egész gyűjtögetősdit, mert már rég nem ér annyit, mint amennyiért kínálják... ráadásul elég gyakran sikerül visszavetni a vásárlói kedvet is... nekem jó ideig nem volt kedvem venni bármit is, most lenne az, hogy egy kis kedvet kaptam hozzá, de még lehet, hogy meggondolom magam... nagyon elegem van az itthoni piacból. Tényleg menjen csődbe minden kiadó, forgalmazó! Engem nem érdekel. Ezt kívánom nekik, hogy rohadjon rájuk az összes szemét DVD...
0
2014. november 30., vasárnap 16:44
653
És az ebben a legszomorúbb, hogy mennyi film jön még amit ezentúl itt hiába szeretnénk megvenni. Nekem ezek a filmek és itt tényleg kiemelve a Disney-t voltak a gyűjteményem kedvencei, és a legjobban várt megjelenések. Ezt sikerült elvenni, és miközben azon kéne dolgozni mindenkinek aki érdekelt még abban, hogy fentartsa ezt a kis közösséget és piacot, hogy megoldódjon ez a szomorú helyzet, azzal megy az energia és idő, hogy töröljenek olyan hozzászólást ami abszolut irreleváns. Ez a szomorú nem kicsit nagyon :(
0
2014. november 30., vasárnap 16:20
9368
Az én véleményem az, hogy a Disney (vagy bármely más szervezet, amely tehet róla) bekaphatja. Dugják fel maguknak a DVD-t is, mert nem kell. Én nem fogom megvenni DVD-n ezt a filmet, mert Blu-rayen akartam. Nehogy már még ők tegyenek nekem szívességet azzal, hogy megjelentetnek itt bármit is :D Közben meg ömlik minden szar film kilószámra, ami full nem érdekel... Szóval felőlem menjen csődbe az egész piac, vonuljon ki innen, aki akar, de az fix, hogy szart nem veszek fölöslegesen. Ha kell a pénzem, tessék érte megdolgozni... Komolyan elgondolkodtam néhány 1-1 terrás külső winyó beszerzésén és akkor meg lenne oldva minden ilyen jellegű probléma és minden filmet úgy nézhetnék meg, ahogy akarok és nem kell szenvedni itt a tárolással. És így az erre a hobbira szánt pénzt költhetem értelmesebb dolgokra.
0
2014. november 30., vasárnap 13:58
605
"A Vasember 3-as fiaskón kívül minden más nyilvánvalóan teória.."
Na akkor találgathatunk tovább, itt is egy másik gondolat rögtön, Blurayman- től.
"A bluray vásárlás nőt magyarországon ezt biztos helyről tudom. Más ok miatt nem jelent meg a galaxy őrzői. Csak arról nem fognak beszélni mert disney-re könnyebb kenni."
0
2014. november 30., vasárnap 13:50
1219
Srácok eljutottunk 2014-ben oda, hogy MO-on újra a DVD lett az újdonság, mert nem kapunk mást. Én már kíváncsian várom mikor jön a többi kiadó is ezzel a szar dumával és végleg megszűnik a BD nálunk és DVD-k lesznek. Annak a szarházinak is a fejét vágnám szét, aki a moziba felvette a filmeket, meg annak is aki otthon a mozis szarjait nézi és veri magát az iskolában/munkahelyen, hogy ingyen nézte meg és elsőként. Mert rengeteg ilyen sérült ember van, aki elvárja, hogy ingyen kapjon meg mindent, de persze nekik a legnagyobb a pofájuk, hogy ez a film szar meg az..
0
2014. november 30., vasárnap 13:30
6056
A Vasember 3-as fiaskón kívül minden más nyilvánvalóan teória, pont olyan mint a tiéd, hogy logikátlan volt a Disney lépése... Attól teória, hogy SZERINTED logikátlan.
Érted?
0
2014. november 30., vasárnap 13:30
3087
Hát ja. Ne a nemzetközi megjelenés után derüljön ki, hogy arra sem tettek rá minket, és már nem is fognak...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 30., vasárnap 13:05
8260
Mindenestre összejött 30 egymásalá írás. Ez jó.
Viszont ha a akarunk SW BD-t, akkor már most el kell kezdeni írogatni, hogy 2016 nyarára meglegyen a 100-150.
0
2014. november 30., vasárnap 12:05
161
Már pár éve a Másnaposok kettőn vágtuk el magunkat először. A Disney azóta, mindig csúsztatva hozta be a premier filmjeinek egy részét, a Galaxis őrzői is 2 hetet csúszott a mi régiónkhoz képest is, ha jól emlékszem.
0
2014. november 30., vasárnap 12:03
605
Ezek tények, vagy csak teória?
0
2014. november 30., vasárnap 11:24
6056
Lehet, hogy csak neked logikátlan nekik nem.
1. Megmutatják, hogy annyira fikányi piac vagyunk, hogy simán, ünnepek előtt lenullázzák az egyik legnagyobb kasszasikerüket nálunk BD-n, ergo "beáraznak", helyre tesznek" kinek szájíz szerint mi tetszik.
2. A Disney már ugye a Vasember 3 torrent bulinál megorrolt ránk. Lehet, hogy máshol is torrenteznek, de gondolom itt mellé kurvára nem is fogy úgy a film, mint máshol. Példát statuáltak hát velünk, mivel itt éri a legkisebb kár őket.
Én abszolút megértem őket.
0
2014. november 30., vasárnap 10:54
605
Tényleg elég logikátlan döntés lenne a Disney részéről, hogy nem sokkal karácsony előtt, és pont egy sikeres filmnél hagynák abba a forgalmazást itthon. Ha ők döntöttek volna úgy, hogy nem lesz többé itthoni kiadás, akkor vajon miért nem január 1.-től? Bizony minimum, hogy sántít itt valami.