Keresés

A galaxis őrzői (DVD)

2014. november 26., szerda 17:32
Ez a történet amit a pro video előad nekem  sántít, nem kicsit.  A Disney miért lenne a maga ellensége. Ahogy Crooge mondta mikor levette a pénzt Marley szeméről: "A kis pénz is pénz" Nem hiszek a Pro Videonak itt történt valami közöttük és a Disney között amit nem mondanak el.
0
2014. november 26., szerda 17:01
Hibás bejegyzés
0
2014. november 26., szerda 16:49
No, azért messziről jött ember azt mond amit akar... Én jártam HMV-ben és nem voltam elájulva az új megjelenések áraitól szó mi szó... Persze lehet rosszkor voltam :D

Ettől függetlenül azért az durva, hogy mondjuk a ZAVVI-n megéri a 8.000 forintos (20 font) 1.000 példányszámos kiadványokat legyártani... Abból aztán tényleg 1.000 darabot adnak el és egyel se többet...
0
2014. november 26., szerda 16:46
Hibás bejegyzés
0
2014. november 26., szerda 16:45
Ne aggódj, szerintem az lesz a következő, csak apránként csinálja....
0
2014. november 26., szerda 15:48
Jól összefoglalta a helyzetet az írás. Ezt a logikai láncot a hazai forgalmazók miért nem értik??? Saját piacukat nyírj(t)ák ki... DVD-n hosszú évek után az első és egyben utolsó darabom a Végjáték volt, amit szintén fanyalogva vettem csak meg, miután már csak BD-t vásárolok. De a regény nagy kedvencem volt, ezért megvettem így is. Viszont "dűzni dévédét" soha sem fogok venni, még ha a Galaxis őrzői is az!

1. "menthetetlenek vagyunk, mert a magyar átlagfizetésnek még mindig túl drága a blu-ray"
2. "Itthon egy blu-ray még mindig drágább a külföldi átlagnál"
3. "Egy londoni HMV-be betérve például szinte a legújabb filmeket is meg lehet venni akciósan"
4. "Itthon azonban csak ritkán lehet ennyiért kapni HD-filmet, az olcsósítás érdekében pedig akár az extrák is lemaradhatnak a lemezekről, aminek megint nincs sok értelme egy gyűjtő szempontjából."
0
2014. november 26., szerda 14:32
Ha ennyire berágott ránk akkor miért nem cuccolja el a DVD-ket is? Vagy az még megy annyira jól hogy nem maszatol bele a torrent?
0
2014. november 26., szerda 14:08
http://player.hu/kult/a-disney-nem-akarja-hogy-a-magyar-torrentezzen/?utm_source=Facebook&utm_medium=Player-FB-page-post&utm_campaign=FB-posts

Kár nem fog gyártani magyar Disney bluray filmet...:(
0
2014. november 25., kedd 18:15
LIKE! :)
0
2014. november 25., kedd 17:59
Amúgy politikát ne a filmes topikban, inkább chatben, vagy más, nemfilmes fórumban, ha lehet. Így is mindenhonnan ömlik a hülyeség, minek még ide is belőle.
most posts by TM
0
2014. november 25., kedd 17:57
Utolsó csepp = Egyetemisták kimentek integetni a százezres telefonjaikkal a 700Ft-os adó ellen. :)
Azóta már a forintosítás kérdése is lecsengett, így legutóbb már csak Schmitt Pál nevét tudták mozgósításra használni a szervezők. Amatőr buli az egész, és ezt még az ATV-ben ülő okosok is elismerték.
most posts by TM
0
2014. november 25., kedd 14:49

ez akkor lenne igaz, ha mostantól kezdve folyamatosan lennének legalább akkora megmozdulások mint pár hete. most még vannak is, de míg azt biztosra veszem hogy hasonló intézkedések lesznek, addig azt hogy ekkora megmozdulások (vagy nagyobbak) is lesznek-e, azt kétlem...
0
2014. november 25., kedd 1:21
Látom sikerült a lényeget elkapni internetadó kérdésben! Nem önmagában az adó a gond, hanem a körítés ötödik éve, a szabad rablás, tolvajlás, amit ez a kormánynak csúfolt maffia művel! Ez a korlátozási kísérlet csak az utolsó csepp volt!
0
2014. november 24., hétfő 20:56
Én is támogatom a petíciót.
0
2014. november 24., hétfő 20:56
Két dolgot tanácsolok:

1) A saját nevetekkel írjátok alá ne ezzel a nick névvel, mert különben még ennél is jobban fognak szórakozni a Disney-nél :D

2) A Pro Video-t én kihagynám belőle a picsába. Eddig is szartak a vásárlók fejére, gondolod, hogy ha egy kurva lemezt nem cseréltek ki, akkor majd pont ezzel fognak foglalkozni?
0
2014. november 24., hétfő 20:53
A petíciót én is támogatom + az Xpress-es kolléga azt ígérte, hogy ha csinálunk, akkor e-mailben kiküldi minden felhasználónak (illetve gondolom ha más fórumon is jártas, akkor oda is).
Szerintem egy próbát mindenképp megér.
0
2014. november 24., hétfő 20:29
Én is támogatom az ötletet, van is itt aki remekül fogalmaz angolul ahogy elnéztem.
Persze ezért majd megint kapjuk a fikázást, de nem baj. Ezt nem lehet abba hagyni, legalább egy limitált mennyiséget vezetnének be, aztán aki kapja marja.
Csak nem tudom hány ezer aláírás kellene. :(
0
2014. november 24., hétfő 20:10
+1 a petícióért!
0
2014. november 24., hétfő 19:37
Én amondó vagyok, csinálni kéne egy angol és magyar nyelvű petíciót, hogy legalább felirattal - és / vagy a nagyobb sikerfilmeket szinkronnal vállalja be a Disney. Ezt jó sokan aláírjuk, és utána megkérjük a Provideot, hogy juttassa el a linket az illetékeseknek (mert olybá tűnik számomra, hogy az általunk talált e-mail címekkel nagyon nem sikerült illetékesekhez eljutni). Talán még erre rá lehet őket beszélni, ha máshogy nem, próbaképp.

Páran nem értik a névsor-írást. Úgy indult, hogy "Játsszunk!". Senki nem gondolja, hogy a Disney nézni fogja ezt a fórumot. Ez pusztán annak a jelzése, hogy vagyunk itt páran, akik hasonlóan vélekednek a döntésről, és megpróbáljuk nem annyiban hagyni a dolgot.
0
2014. november 24., hétfő 18:01
Semmi gond, csak azért kérdeztem, hogy tudjátok-e, hogy meddig csináljátok? Két év, három? :)
0
2014. november 24., hétfő 17:42
Nem mindegy, hogy ki kinek írja? Hogy nem neked, az szerintem biztos:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 24., hétfő 16:12
Ezt most így magatoknak írjátok? :))
0
2014. november 24., hétfő 16:05
DNS
Robbee
Valkyr
TM :)
tchabee
Johnny88