Keresés

The Expendables - A feláldozhatók 3. (bővített változat) (BLU-RAY)

2015. január 17., szombat 17:59
Pont, hogy az árát is elfelejtették lejjebb vinni. ;) Amúgy szánalmas ez a kiadó...
0
2015. január 17., szombat 15:58
Azért annak csak fel kellett volna tűnnie a kiadónak, hogy ahhoz a 6 perchez kellett e csinálniuk kiegészítést a szinkronhoz vagy sem.
0
2015. január 17., szombat 12:55
Ezt komolyan nem hiszem el!!! Katasztrofa ez a kiadó.Vártam hogy végre meg nézhesem a bövitett változatot meg az extrákat.Erre mit kapok a normál verziot meg felirat nélküli extrákat!Ezt büntetés nélkül meg lehet tenni??? Ez megtévesztés!Amit ráirtak a boritora azt mind lefelejették a lemezről!De az árát nem felejtették el lejebb vinni!!!!
0
2015. január 17., szombat 12:29
Nekem a visszavásárlással mindig az a gondom, hogy nekem kell a film. Annak idején a Columbo 10. évad esetében jeleztem a kiadó felé, hogy a "filces" megoldás nem jó. Erre mondták, hogy szívesen visszavásárolják tőlem, ha beviszem a lemezeket. Viszont így akkor lett volna 9 teljes évadom, az utolsó meg sehol. Akkor is mondtam az ügyintéző hölgynek, hogy nekem kell a film.

Azt jobban el tudnám fogadni, ha mondjuk mérsékelnék a vételárat. A film, ebben az esetben is kell, mert a másik kettő is a polcon van, illetve nem azért vásároltam meg, hogy szórakozzak a kiadóval, hogy vegye vissza...
0
2015. január 17., szombat 12:09
Persze, jelentsd be ha gondolod. A minimum, hogy büntetik őket, lehet korrekció elrendelése is, de visszavásárlásra mindenképpen kötelezik őket ha ezáltal valaki azt szeretné.
0
2015. január 17., szombat 12:03
Ez már nem az első ilyen, hogy tévesen írnak le valamit. Sajnos az utolsó levelemre sem válaszoltak, így kétlem, hogy erre fognak majd.
A vége majd az lesz, hogy az Xpress javítja az adatlapot (nem bővített), aztán a PV részéről "rendezve" a dolog.

Egyébként a fogyasztóvédelem ilyen esetben tud valamit tenni? Vásárlók megtévesztése, vagy hasonló címen? Lassan elgondolkoznék a dolgon...
0
2015. január 17., szombat 11:35
miért is nem lepődők meg azon hogy a ProVideo nem képes normálisan kiadni is valamit :(
0
2015. január 17., szombat 9:35
Hát ja !

És akkor vajon miért is pártol el jó néhány, abból az egyébként is kevés, még lelkes vevőből ?!
Drága árak, sokszor sz*rabb specifikációk (külföldi megjelenéshez képest), meg nem jelenő kiadványok, megtévesztés.....stb.
Hihetetlen, hogy mi folyik itthon, még ezen a téren is:(
0
2015. január 17., szombat 8:31
A megtévesztő még enyhe kifejezés! Én azt nem értem de nagyon, hogy amikor a lemezre nyomják a filmet, vagy amikor a borítót készítik, nem néznek bele az anyagba, hogy ugyan mennyi is az a műsoridő ténylegesen? Ezek az alap számítások már egy 6-7 éves gyereknél kötelezőek az iskolában. Tehát ProVideo leülni, elégtelen!
0
2015. január 17., szombat 0:46
Szenzációs... :/
0
2015. január 16., péntek 23:52
Kösz az infót.
Szinte sejtettem, hogy nem megy ez simán.
Azért meg fogom venni, az előzőek is megvannak, de őszintén szólva jobban örültem volna a bővítettnek.

Egy két kérdés felmerül azért bennem. Pl: A Pro Videó nem tudja, hogy mit csinál? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy tud működni így egy cég 2015-ben. Lehet szidni itt a piacot, hogy így nem éri meg, meg úgy nem éri meg kiadni a filmeket, de ha már benne vannak, akkor csinálják normálisan, vagy húzzák le a rolót.
0
2015. január 16., péntek 23:45
Én megvettem ma a filmet, és nagyon úgy tűnik, hogy nem a bővített változat jelent meg itthon.
Az erre a korongra került változat összesen 126 perces, nem 132 ahogy azt egyébként a borító is állítja, nem kicsit megtévesztő módon.

Ja, és az extrákhoz nemhogy magyar felirat nincs, de egyáltalán semmilyen sincs, még angol sem.

A kép amúgy nagyon szép, de ez így ebben a formában megint egy nagy átverés....
0
2015. január 16., péntek 23:30
Helló!

Valakinek van infója, hogy tényleg a bővített változat jelent meg?
Egy két helyen olvastam érdekességet, pl. a pro video facebookján, ahol konkrétan azt írták, hogy nem a bővített jött ki sem dvd-n, sem br-en.
Hogy van ez?

Kösz a választ.

0
2015. január 6., kedd 21:33
kezdődik a tilitoli :)

hajrá ProVideo
0
2015. január 3., szombat 22:58
A dvd-t egy bolt újságja 8.-ára ígéri. Drágább, mint itt.
0
2015. január 2., péntek 23:26
Ez jó hír, köszi!
0
2015. január 2., péntek 21:02
A kiadó ezt időben beszállítja az ígéretek szerint. És szerintem azért a legtöbb egyéb helyről is kapunk majd árut már hamarabb is.
0
2015. január 2., péntek 13:56
Ha január közepéig nem érkezik hozzátok új áru, akkor gondolom, ez is hiába jelenik meg előbb, Nálatok csak a hónap második felében lesz.
0
2014. december 16., kedd 18:12
Igen, a DVD is bővített lesz.
0
2014. december 16., kedd 15:27
Nem ezért kérdeztem én sem.
Csak meglepett, hogy mégis csak DTS-HD lesz rajta, de ez nem is baj, ennek jobban örülök, mert a DTS-HD jobban szólnak mint a True-HD-k (legalábbis vannak ilyenek)
SuperHeRo
0
2014. december 16., kedd 13:56
Beleőrülök a D. Atmos hiányába! Mivel szólaltatom meg a 36 hangfalamat???
0
2014. december 10., szerda 22:48
Nem úgy volt, hogy ezen is Dolby Atmos lesz?
SuperHeRo
0
2014. december 10., szerda 22:47
A dvd is bővített lesz?
0
2014. december 10., szerda 21:44
Vicces volt,hogy ez a teaser 16-os karikával ment,maga a film meg ugye 12 ami PG13.

Stallone is elismerte,hogy ez hiba volt és nem tett jót a filmnek(a kiszivárgás sem) de azért ha szép lesz a transzfer akkor azért beszerzésre kerül.
Végre ütős finálét kapott a film,ami az előzőről nem mondható el.Ott nem tudták űberelni a kezdést.
0