Keresés

The Expendables - A feláldozhatók 3. (DVD)

2019. augusztus 11., vasárnap 21:40
Köszi. Akkor írok xpressnek én is.
0
2019. augusztus 10., szombat 10:56
Tegnap befutott az Xpresstől a csomagom. Benne volt egy cserelemez is ehhez a kiadványhoz. Este le is teszteltem mindhárom asztali lejátszómmal. A filmet ugyan nem néztem végig egyszer sem, de úgy tűnik, az új korong hibátlan. Bár két lejátszó egy pillanatra megtorpan a rétegváltásnál, de a harmadik a legkisebb riccenés jele nélkül siklik át rajta. Minden fejezeten végigugrálva, azokból 10-20 mp-et lejátszva, mindhárom készülék szépen vitte a lemezt.

Xpress.hu! Köszönöm a cserét! Az ilyen húzások miatt gondolom úgy a mai napig is, hogy az Xpress a legjobb hazai DVD/Blu-ray webshop.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. augusztus 8., csütörtök 18:06
Én 2016 júniusában vettem innen. De basszus nem is tudom megnéztem-e..
Na ha hazamegyek tesztelem. Van rá esély hogy semmi baja?
0
2019. augusztus 4., vasárnap 22:22
Elküldetem a héten mindenképpen, aztán referálok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. augusztus 4., vasárnap 22:05
Köszi. Valóban nem nagy ügy újból megvenni - no de miért én fizessek duplán egy jó termékért, a másik meg az, hogy mi a garancia arra, hogy nem újból egy hibás lemezt kapok?
0
2019. augusztus 4., vasárnap 18:24
Ha a PV úgy áll helyt, ahogyan a magyar home video piacon, akkor... De reméljük a legjobbakat. Azért nem árt egy ügyvéd haver, akinek szívügye a terület.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. augusztus 4., vasárnap 17:41
Kérdés az Xpress-hez:
https://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=305&TKEZD=46059
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. augusztus 4., vasárnap 17:22
Ellenőriztem az imént. Nálam is elakad a 8. fejezet kezdetekor, de olyan szinten, hogy utána már csak a menübe tér vissza. Fasza. A Pro Video ilyenkor hogyan áll helyt? Nyilvánvaló gyártási hibáról van szó.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. augusztus 4., vasárnap 16:04
Akkor nem köszi. :)))) Csak vicceltem...

Valaki?
0
2019. augusztus 4., vasárnap 15:46
Jaaaa... Bocsi, én BD-n néztem.
0
2019. augusztus 4., vasárnap 13:49
Köszi.
0
2019. augusztus 4., vasárnap 10:02
DVD-n?
0
2019. augusztus 4., vasárnap 7:14
Én 1-2 hete néztem meg mind a 3 részt és semmi bajuk nem volt.
0
2019. augusztus 4., vasárnap 1:54
A gyerekek most tartanak a harmadik epizódnál, és szomrúan vettük észre, hogy a lemez a nyolcadik fejezetnél megáll és onnan három fejezetet ugrik. Semmilen lehátszón nem működik a dolog...

... szóval az  kérdésem, más is tapasztalt hasonlót?  Csak hogy tudjam, hogy lemezhiba, s nem más, és így akkor nyugodtabb szívvel vágom ki a kukába. :)
0
2016. augusztus 12., péntek 23:17
Expendables 3/Feláldozhatók 3.

"Összegző" kritika

Tetszett:
- Banderas (Galgo) és Snipes (Doc) új karakterei (utóbbinál pl. jó poén volt a -filmbeli és a valóságos- börtönbüntetése okáról(adócsalás) való kikacsintás)
- Mel Gibson rosszfiú karaktere, Conrad Stonebanks... valamint annak a Barney Ross-al (Stallone) való -szerintem az első rész templomos találkozójához hasonlóan szuper- jelenete, amikor Conrad (csupán rövid ideig tartó)fogsága idején, hosszan emlékezteti Barneyt kettejük régebbi -az utóbbi által viszont szégyelt-, bér-zsoldosi múltjára, akkori tetteire.
- Robert Davi rövid beugrója a film közepén, mint Stonebans "üzlettársa".
- Harrison Ford remek ügynök/megbízó szerepe (Ford viszont biztos, hogy a Willis-Stallone vita által lehetett az ebben a részben nem szereplő Bruce beugrója, ami "Dzsonmeklén" pénzéhsége miatt tört ki kettejük között, annak magasabb gázsijának a lehetősége okán... ami aztán Willis Sly -bár ezt a részt sem ő rendezte- által azonnal eldöntött távozásával ért véget.)!

Merem remélni, lesz még egy negyedik -lehetőleg azért, ennél a resznél durvább- kalandja is a csapatnak!

Nem tetszett:
- Az ezen rész történetébe sajnos fő szálként beleírt "Kölyök-kommandós" csapat... főként az unszimpatikus, de úgymond, kötelező nagyarcú bunyós csaj (R. Rousey) karaktere.
- Schwarzi és Jet Li -valószinű, hogy a fenti okok miatt- drasztikusan lerövidített szerepe a film történetében.
- Sly és Gibson amúgy nem rossz, de rövid verekedése (amit szerintem a filmben a pont akkori cselekmény szituációja (a "meneküljünk, mindjárt szétrobban az egész rohadt hely, gyerünk!!"-fajta) miatt, másképp -vagy más helyre talán- nem is tudták volna beilleszteni a bunyót, hogy az így "kiadósabb" lehessen.
- A Pg13-korhatár (...ami ellenére, nagy meglepődésemre, e mozi mégis tetszett! Mivel: mikor láttam a film két vágása közti különbséget az általam ilyen esetekben mindig meglátogatott külföldi, a film-verziók összehasonlításával foglalkozó oldalon, megállapíthattam: ez az Expendables 3-bővített, korhatáros(abb) verzió csupán a főleg szánalmas és felesleges, a gyilkolászásoknál néha "kibuggyanó" Cgi-vérrel meg a kis plusz káromkodással lett jóformán több... nem vesztett az ember szerintem olyan sokat, ha eddig a "sima" verziót látta csak a filmből).
0
2015. január 5., hétfő 21:29
Nem valószínű.
0
2015. január 5., hétfő 19:49
Ebből nem lesz duplalemezes kiadás, mint az előző két részből?
0
2014. december 11., csütörtök 7:01
Egyre jobban csúszik le a minőségi kinézet az előrészhez képest! :(
0