Keresés

meddig húzzák a Ponyvaregény DVD megjelenését???

2005. április 28., csütörtök 0:09
Bevallom nekem már megvan a kalózmásolat, teljesen jó képpel, 5.1-es angol hanggal, jó felirattal, meg kissé tompa 2.0-ás (VHS-ről átnyomott) szinkronnal. 200 forintomba került, amint megjelenik, dobom a kukába, de addigis muszáj volt megírnom!
0
2005. április 27., szerda 23:42
Mellesleg - lehet hogy hülyeséget beszélek - mivel a film jogai lejártak, nem bűntethető a film másolása. Ennek megfelelően másolhatod a Remény Rabjait, az Angol Beteget stb. Bár annak amit elmondtam, értelme, lehet hogy nincs. De a feketepiacnak puszi a hasára, ha mégis útjára tudta engedni a Ponyvaregény kalóz másolatát, mely ugyan nem éri el mondjuk a Bővített ROTK transzferét, de otthoni megtekintésre alkalmas. A legális és az illegális DVD piacnak szövetkeznie kellene egymással :) Hatékony nyomást tudnának gyakorolni a kedves fogyasztókra, kedvező ár mellett és a filmek hiánytalan megjelenésével. :)
0
2005. április 27., szerda 21:19
Remélem valaki idetéved a kiadó képviselői közül, és elovassa a hozzászólásomat.

Vártam rá elég sokáig, de meguntam és nemrég beszereztem egy kétlemezes kiadást Angliából. Most már felőlem meg is jelentethetik, nem fogom megvenni. A késlekedéssel elvesztettek egy biztos vevőt.

(Félreértés ne essék, abszolút szinkronpárti vagyok, de ennél a filmnél nincs szükségem a szinkronra, így aztán kenjék a hajukra, ha megjelentetik.)

A még várakozóknak: kitartás...
0
2005. április 27., szerda 19:32
Na azért enyhén durva eltúlzás, hogy ha kalóz dvd-t veszek az megfelel azzal, mintha autót lopnék. Sem értékben, sem nagyságrendben, sem erkölcsileg, sem sehogyse hasonlitható össze a két dolog...
Hasonlóan túlozzák el ezt, mint pl. pistikét, aki otthon irogatja magának a játékokat, és lassan egy betöréses lopás elkövetésével azonositják.
0
2005. április 27., szerda 19:08

Én ha más nincs megveszem a kalóz DVD-t 1200- ért. Nekem bármennyit megérne ez a film. Volt az a reklám, hogy "Nem lopnál autót, nem lopnál már nemtudommit, és nem lopnál filmet. Ha kalózfilmet feszel, az is bűn." De ha nem képesek kiadni???
0
2005. április 27., szerda 18:36
Csatlakozom. Akár én is írhattam volna. Nekem egy magyar feliratos is megtenné.
0
2005. április 27., szerda 18:10

Egyszerűen nem értem, hogy miért nem tudja a Mokép végre megjelentetni Tarantino legjobb filmjét DVD-n! Akár mennyibe is kerülne nekik a jogot megszerezni, 100%, hogy megtérülne. Már csak azért is mert a legtöbb ember a magángyűjteményébe biztos megvenné, és az is biztos, hogy az összes videótékás beszerezné. Az ismerőseim közül is mindenki veevő lenne rá! Szóval nem értem mit tökölnek!!! Ha jól tudom kalóz DVD-n meglehet szerezni, de hát az mégsem az igazi! Főleg, hogy semmi extra nincs rajta! Külföldi DVD pedig azért nem jön szóba nálam, mert azon nincs magyar szinkron (persze az eredeti). Igazság szerint nem az "Általános DVD" fórumba szerettem volna írni, de hát nem volt honlapja a filmnek.

0