Nem is olyan csúnya az a kerek piros logó. Én már barátkozom vele :)
0
2015. február 9., hétfő 23:14
390
Belgiumban így néz ki a kiadás. A ragasztott (info) hátlapot már leszedtem. Itt könyvecske nincs. :(
0
2015. február 9., hétfő 22:33
8260
Az fasza. Pedig olyan szívesen venném itthon...
0
2015. február 9., hétfő 22:24
19949
azt a kiadást nem ismerem
0
2015. február 9., hétfő 19:55
2464
Túl bizakodó voltam.Sajnos haldoklik a piac. Van olyan minőségű legalább mint a Dragon tattoo digi?
0
2015. február 9., hétfő 18:50
7074
Szegény digi szó.
0
2015. február 9., hétfő 18:38
6056
Ezt vajon külön csak a magyar piacra gyártják le vagy mi? Nem is tudom, ez így egy kalap szar, műanyag tokos sima kiadás nem lesz? Komolyan mondom inkább venném már azt... Ez a kiadás a digi szó megcsúfolása...
0
2015. február 9., hétfő 18:37
19949
Nincs benne konyv. Vekony slim digi "csak". Szerintem sajnos nem tul massziv.
0
2015. február 9., hétfő 18:27
613
Sajnos nincsen megkérdeztem az Xpressztől mielőtt megrendeltem, de ettől függetlenül is kell a film.
0
2015. február 9., hétfő 16:59
2966
"Ha én ennyit fektetek egy ügyre, akkor csak úgy hagyom elveszni?"
látom nem dolgoztál még olyan helyen, ahol nem te döntöd el hogy mivel foglalkozol és mivel nem :)
0
2015. február 9., hétfő 15:43
2464
"van-e hozzá"
0
2015. február 9., hétfő 15:43
2464
Valaki írjon légyszi ha átvette,hogy milyen a kiadvány és van hozzá könyvecske.Előre is köszi.
Bár a vásárlást nem befolyásolja semmi. :)
0
2015. február 2., hétfő 11:24
6403
Nekem is az a bajom, hogy rendőrnő kijön egy sima eltűnéshez, de már az első másodpercben mint a helyszínelős filmekben, kesztyűben post it-tel jelölve a hajszálakat is, ere a végén simán elsiklanak nyilvánvaló blődségeken. Mondhatjátok átvette az fbi, de ezt akkor is megírta valaki , aki a végét összecsapta. SPOILER Az eleje sem nagyon smakkol, szerintem ennyi dolog nem fér be az idejébe, főleg feltűnés mentesen. Itt főleg a fészer televásárlására gondolok, de az autó vásárlásra is. A vége , a "Börnis" rész meg ugye improvizálva van, senki sem ellenőrzi, hogy az letűnéskor pl. Börni hol is volt, lehet pont tárgyalása volt valakivel. A villa is nem kis erdei rusztikus házikó volt, hanem egy minimál dizájnos pecó ahol egy porszem sem állt keresztben, gondolom ott naponta nem egy takarítónő dolgozott, az elmúlt 2 hét alatt nem tűnt fel nekik, hogy "ott a csaj". Ahogy a műben improvizál a szereplő úgy csapja össze az író is a végét a sztorinak. Az indításhoz képest több profizmust vártam volna a végére. Ez a faszi csak a Hetediket tudta rendesen megcsinálni eddig.
0
2015. február 1., vasárnap 21:36
653
Válaszolnék.
Vér: megbeszélve Haj: Ilyen formát egy nem fodrász, de szerintem egy fodrász sem tud saját magának.De talán észre sem vettem volna ezt ha az a szakadt csaj a kempingben nem mondja neki mikor elveszik a pénzt, hogy észrevette mennyire szar és amatőr módon van befestve a haja. Persze egy autóban és benzínkuton befestett haj nem olyan mint otthon, de ez amivé lett számomra így is nagyon sántít. Kamera: Lehet nem az egész ház volt bekamerázva, de nekem ez nem jött le. Pont azt mondja a gazdag pasi, hogy biztonságban van mert mindent lát. Kép: Ok igazad van. Szakadt csaj, nekem az jött le mennyire kedélyesen elvannak. De persze amit írsz az is megállja a helyét. Gazdag pasi: Azt kifogásolom, nem tudtunk meg róla semmit, csak azt hogy k..va gazdag, de ki, mi Ő? És ha ennyire pszichopata akkor ezt hogy? Nekem ez magas volt. Így ilyen formában. A nyomozónő szerintem kulcsfigura erre úgy teszik félre a végére mintha senki lett volna, nekem ez nagyon különös. Ha én ennyit fektetek egy ügyre, akkor csak úgy hagyom elveszni? Rá is kérdez, ha megvolt kötözve akkor hogy kerűlt oda a az a vágó a párna alá? Erre a nő eltereli a szót és ennyi. Szerintem az FBI sem ennyire béna. Szóval nekem sánta ez a film továbbra is :)
0
2015. február 1., vasárnap 21:06
626
Nem azért írok, hogy meggyőzzelek arról hogy ez egy hibátlan film és veled van a baj. Nem. Csupán szeretek filmekről beszélgetni. Mindenkinek más tetszik, nekem például többnyire látványos nyári popcorn mozik tetszenek, de az ilyen filmek mint a Holtodiglan is érdekelnek. A 2014-es listámat úgy írtam meg a másik témában, hogy ezt még nem láttam csak péntek este, ha korábban látom, kb. a 4 helyre tettem volna.
De szerintem ennek a filmnek sikerült a csavar, és ezt nem csak akarta.
Az általad feltett kérdésekben én egyedül a kórházból való véres testtel történő hazaengedést osztom. Az valóban elég hihetetlen. A vér egy eléggé fertőző anyag, ráadásul így vettek tőle mintát is, amiben spermát is találtak. Na jó túl teszem rajta magam.
A haját szerintem simán le tudta ilyenre vágni és festeni Desi Collings (a gazdag pasi) luxusvillájában nyugodt körülmények között, ha már korábban az útszéli retkes budiban is megtette egyszer.
A kamera felvételekről: mikor kitette a TV képernyőre a biztonsági képeket, én úgy vettem észre, hogy csak a bejárati ajtók és a garázs stb. voltak folyamatos kamera ellenőrzés alatt. Mikor színlelte Amy a véres megerőszakolást, akkor is látta meddig kell elkúsznia az ablakig hogy a kamera felvegye.
A képet azért állítja vissza a kandalló felett, ahogyan Amy mondja "Mérnöki pontossággal megrendeztem a bűntény helyszínét, de azért hagytam pár hibát, hogy gyanút keltsen." Valóban gyanút fogott a nyomozónő.
A szakadt kempingben nekem az volt a benyomásom, hogy először nem akart haverkodni, még le is rázta a szomszéd csajt mikor be akarta magát vitetni a városba vásárolni. Később aztán legalább kifaggatta arról, hogy mit gondol Amy Dunne eltűnéséről.
A "gazdag pasi" megszállottam szerette Amyt középiskolában, mondják is hogy öngyilkosságot kísérelt meg mikor szakított a csajjal. Hová lett a végére a másik akit tönkretett? Mondjuk őt tényleg előszedhették volna.
A nyomozónő hagyja az ügyet, mivel nem tehet mást. Az ügy átkerült az FBI-hoz és ők lezárták azt. Saját maga mondja el.
0
2015. február 1., vasárnap 15:44
653
Nekem nem jött be ez a film. Nem szoktam hibákat keresni, de elég idegesítő mikor nem tudok továbblépni egy olyan dolgon ami a következő pl: Spoiler: Ki vágta le a nő haját a gazdag barát házában így, ki festette be? Ha mindenről készűlt felvétel annyira belenyúlni és változtatni nem lehet ahogy a nő tette. Bevitték a kórházba de senki nem mosdatta le, mikor haza engedik akkor mossa le a vért? Honnét tudta hogy a képeket vissza kell tenni mikor eldőlt? Amikor ott lakott a szakadt kempingben miért haverkodott mikor azt mutatta be előtte a film mennyire utálta az embereket? Ki volt a gazdag pasi,és hova lett a végére a másik akit tönkretett? Ja és a nyomozónő aki olyan okos csak úgy hagyja az ügyet? Szerintem ez a film nagyon csavaros akart lenni, aztán annyit csavartak rajta, hogy nem lett semmilyen.
0
2015. január 31., szombat 12:55
2464
Nekem a tavalyi év legjobb moziélményét nyújtotta a film. Itthon már angolul is szeretném megnézni.
0
2015. január 31., szombat 10:19
3534
Nekem a Hetedik után ez a film tetszett a legjobban Fincher-től. Alig várom már, hogy a kezemben tarthassam ezt a kiadást.
0
2015. január 31., szombat 9:13
1492
A minap megnéztem én is, jó film, izgalmas végig, fordulatokkal teli, de elég volt 1x látni, ezért megvenni teljesen felesleges.
0
2015. január 31., szombat 9:10
605
Hát igen, az az igazság, hogy Fincher nálam nagyon magasra tette a lécet a Hetedik c. alkotással, és azóta mindig valami hasonló katarzist várok tőle. Úgy gondoltam, hogy na majd most !... Sajnos nemhogy katarzis nem volt, de komoly csalódás annál inkább. Arra számítottam az előzetesek alapján, hogy kapunk egy okos, gondolkodós, csavaros történetet, ami végig feszült és sejtelmes, ezzel ellentétben kaptunk egy szimplán pszihopata nőt, a film felénél lelövik a csavart, és kezd unalmassá válni az egész, majd a vége hirtelen átvált krimiből szó szerint véres thrillerbe, és a legvégét kicsit lezáratlannak érezhettük, ami nem feltétlen baj egy filmnél, itt azért volt hiányérzetünk. És bár szeretem az átlagnál hosszabb filmeket, itt egy fél órát spórolhattak volna akár. Persze ez csak egy vélemény.
0
2015. január 31., szombat 0:54
8977
Ugyanez, azzal a különbséggel, hogy nekem semmi kedvem adni neki még egy esélyt.
0
2015. január 30., péntek 23:22
2288
Tök jó, hogy ilyen színes a világ és mindenkinek más jön be :) Én moziból nem akartam mégse kimenni vetítés közben, de itthoni újranézésnél (kapott még esélyt tőlem) simán kikapcsoltam a felénél.
0
2015. január 30., péntek 22:04
6056
:):):) Fasza! :D
0
2015. január 30., péntek 21:43
626
Azt a rohadt k..va eget! Ez egy hatalmas film! Egy percet nem lehet unatkozni rajta. Így már must buy!