tőlünk északra is 1 hónap múlva jelenik meg és valószínű hogy együtt leszünk velük
0
2015. március 19., csütörtök 17:31
536
Érdejes hogy a provideo a facebook oldalán majdnem minden kérdésre válaszol csak arra nem hogy mikor jelenik ez meg(ráadásul a főrtelmes főnökök 2höz most csinál játékot?,minek?innkább aggya kiva dvd/bdket)
0
2015. március 19., csütörtök 17:23
2288
Persze, teljesen érthető. Meg ugye nem is az a cél egy magyar nyelvű országban, hogy az angolra kelljen berendezkedni, ráadásul az egyik legkifejezőbb nyelv a miénk. Kényszermegoldás valahol... meg hasznos az angol a nagyvilágban eligazodni, de mint eredendő célt meghagyom az ezen nyelvterületen születetteknek.
0
2015. március 19., csütörtök 17:18
536
Angol tudással nálam nincs gond csak nálam nem csak én nézek filmekett ha nem más is és ők sajnos tölük nem várhatóm el az angol tudást. De ez a saját problémám.
0
2015. március 19., csütörtök 17:01
2288
Én már most elküldöm őket… persze saját kis életem, saját kis problémám mely eltörpül a világegyetem dolgai között és nem is életbevágó dolog mert élni tudok kiadások nélkül is. De! Ha valaki filmeket gyűjt önmagában már az sem egyszerű itthon, ha pedig a körítés is érdekli akkor eléggé meg van fogva. Én eljutottam odáig, hogy befejeztem. Ennyi. Na nem a filmgyűjtést, hanem a függést az itthoni viszonyoktól. Sokat köszönhetek a hazai kiadóknak :) Nyelvtanulás terén mindenképpen… persze hazudnék ha azt mondanám a film volt az egyetlen és legfőbb motiváció de mindenképpen része volt benne. - első körben jó sok évvel ezelőtt elkezdtem az engem érdeklő filmeket megvenni DVD-n. Egyszer itt kerestek rajtam a hazai kiadók, filmforgalmazók. - második körben tekintve szeretem a szép dizájnt, csomagolást de az angolt nem beszéltem valami jól, így összetarháltam hozzájuk külföldről mindenféle digipackokat, steelbookokat. Igaz itt a hazai kiadó nem keresett rajtam és ez szabadon választott frusztrációm :) - harmadik körben elkezdtem lecserél BD-re az alkotásokat, már ami itthon megjelent. - negyedik körben elkezdtem a csomagolásgyűjtést a BD-khez, de aztán ez félbeszakadt mert... …mert rájöttem sok film ami engem érdekel meg sem jelenik itthon BD-n, sőt semmilyen formában és mára odáig jutottunk szinte alig valami elérhető vagy lesz elérhető akár SD akár HD minőségben. Előző tevékenységeimmel párhuzamosan elsőként szövegértés, majd nyelvértés terén fejlesztettem angoltudásom, így mára PONT LESZAROM mi jelenik meg vagy mi nem. Egy bőrt húznak le rólam, mert ott és olyan formában veszem meg a nekem tetsző filmeket ahol és amilyenben szeretném. Csókolom. Ennyi. Én magam részéről a vásárlásaimmal mindent megtettem, hogy fenntartsam a piacot.
0
2015. március 19., csütörtök 16:15
536
Na ne legalább adhatnának vmi pontos megjelenési dátumot de hiába kérdezem őket nincs válasz(ha csuszik a Csillagok között tényleg elküldöm öket valahova)
0
2015. március 19., csütörtök 16:11
8260
Szerintem meg de. :(
0
2015. március 19., csütörtök 16:09
536
Remékem nem tolják el ezt és a másik 2 filmet 15ig
0
2015. március 19., csütörtök 15:58
8260
Tök logikus, hogy április 15-ig nem jön ki semmi. Valami van a háttérben, amiről nem tudunk.
0
2015. március 19., csütörtök 15:47
536
lassan ott tartunk hogy a provideo se ad ki semmit se. még egy hét,remek gondolom akkor is tolodik majd az meg április,remélem a többi filmmel nem csinálják ezt.
0
2015. március 19., csütörtök 15:36
520
Ezaz ismét egy héttel eltolták a megjelenést, ráadásul persze hogy pénteki dátumra esik megint, ami tuti hogy kamu. Legyél tényleg lelkes filmvásárló... :(
0
2015. március 18., szerda 13:51
8260
Akkor viszont elég szegényes kiadvány lesz 7000-ért...
0
2015. március 18., szerda 13:38
520
Na talán lehet bizakodni a március 20.-ai megjelenéssel kapcsolatban, hiszen úgy tűnik a specifikációk már véglegesek (legalábbis lekerült az a csúnya iromány a film adatlapjáról ami erre utalt).
0
2015. március 17., kedd 16:10
8260
Ja, hogy te a gazdasági lehetőségekre gondolsz... az vélhetően tényleg fantasztikum. De jogilag lehetséges (gondolom milliónyi egyeztetés után, ami esetleg eltarthat április közepéig)...
0
2015. március 17., kedd 14:48
52684
Ismerve a hazai kiadói viszonyokat, ugyanakkora fantasztikum lenne mindkettő. :)
most posts by TM
0
2015. március 17., kedd 14:42
8260
A kettőnek semmi köze egymáshoz, de felőlem szülhet. :)
0
2015. március 17., kedd 14:41
52684
Persze elviekben egy férfi is szülhet, megszavazták ezt már a Brian életében. :)
most posts by TM
0
2015. március 17., kedd 14:29
8260
Már miért ne lehetni egy magyar céget annak minden jogával és kötelezettségével, vagyonával és tartozásaival, embereivel és készleteivel együtt egy másik magyar (vagy nem magyar) cégnek megvenni??
Persze, lehet részhalmazokat is átadni belőle - nekünk mindenképp szarabb lesz. Egyre több stúdió kerül a legigénytelenebb kiadóhoz.
0
2015. március 17., kedd 14:24
52684
A PV nem veheti át a SeIectet, mivel mindkettő egy magyar filmforgalmazónak a neve. A SeIectet nem lehet forgalmazni vagy eladni. :) Amit átvehet, az legfeljebb a SeIect által forgalmazott filmek jövőbeli kiadásának joga. Ezen filmek leginkább két nagy csoportba tartoznak, Universal és Paramount nevűekbe. Ebből úgy néz ki, hogy csak az első halmaz cserél gazdát, így a Paramount csoportba tartozó A keresztapa-trilógiának és például a Tini nindzsa teknőcöknek simán lehet megjelenési dátuma. Hogy aztán valóban megjelenteti a SeIect és hogy mikor, az már más kérdés.
most posts by TM
0
2015. március 17., kedd 13:08
8260
:)
Eddig minden filmnek volt konkrét megjelenési dátuma.
0
2015. március 17., kedd 13:02
3534
Ha a PV átveszi a Se1ectet, akkor hogy lehet a Keresztapa trilógiának konkrét megjelenési dátuma? Merthogy már a honlapjukon is fenn vannak.
0
2015. március 17., kedd 12:49
536
Remélem az Èhezők viadala 3 részével és Csillagok közöttel nem játszák el ezt a tologadosdit(bár azoknsk már vanak pontos adataik extra stb.)Ennek vagy azért nincs mert még nem tudjá vagy extrák nélkül jelenik meg.
0
2015. március 17., kedd 12:38
8260
Felejtsd el... :(
Valami tuti van a háttérben, csak b@sznak az orrunkra kötni. Ha igaz a pletyka, miszerint a PV átveszi a Se1ectet, akkor nem véletlen az sem, hogy április közepéig nem is adnak ki semmit. Ezt sem.
Viszont utána jöhet a Kánaán!! :)
Így még az is igaz lehet, amit xpresshelp mondott: jelenleg minden kiadó működik.
0
2015. március 17., kedd 12:38
520
Nagyon vártam ezt a filmet, ezért örültem volna ha nem ennél kezdik el a beleszarást, mert már egy hónapja előrendeltem és a többi mellette várakozó kiadványnak lassal lejár a félretételi ideje. Erős dilemmába estem, hogy kitörlöm a listából (bár nem szeretném), mert így sosem ér ide a csomagom. Tényleg jó volna ha valaki egy őszinte válasszal előrukkolna, mert ez így minősíthetetlen.
0
2015. március 17., kedd 12:16
3534
Szerintem nem érdemes reménykedni. Egy páran már megkérdezték a kiadót a Facebook oldalán, hogy mikor jelenik meg, de egyikhez se böffentettek oda semmit. Most konkrétan vagy ennyire beleszarnak az egészbe, vagy fingjuk sincs róla. Ez utóbbi esetében viszont válaszolhatnának.