Igen, arra a jelenetre gondoltam.
Ugye ez az a jelenet, amikor kiugrik Keaton az ablakon. A lánya bemegy a szobába, az apja sehol, de az ablak tárva nyitva. Megrémül és az ablakhoz lép. Először lenéz, de nem lát semmi érdekeset, az utcazaj is normális, majd feltekint és csodálkozva mosolyogni kezd.
Most itt én azt tudom feltételezni, hogy az apja elrepült. Különben miért nézné az eget ilyen boldogan? Ha széttoccsant volna a betonon, akkor lefelé nézne tovább, az utcazaj is más lenne (esetleg rimánkodó emberek, fékező, dudáló kocsik stb.). Na most, hogy máshogy repült volna el, csak ha szuper ereje volt, vagy pedig valahogy a madarakkal. Az jutott eszembe, hogy végig azzal játszott a rendező, hogy mikor Keaton használta a szuper képességét, azt csak képzelte, mint a madárembert (szinte mindenki ezt gondolja, főleg a Taxis rész miatt), azonban lehet, hogy a képzelet és a valóság olyan szinten keveredhetett nála, hogy valóban lehetett ilyen képessége, csak nem tudta ő sem mikor képzelte, és mikor élt vele ténylegesen. Ezt egy lehetséges magyarázatnak tartom.
Geg alatt arra gondoltam, hogy lehet a rendező csak azért kanyarította oda ezt a jelenetet a végére, hogy összezavarja a nézőket, beszélgetésre ingerelje őket, de valójában ezzel nem akart új értelmezést adni a filmjének, szimplán csak a meghökkentés volt a célja.