Remélem ez még beszerezhető!? Bizonytalan állapotban van.... :)
0
2015. szeptember 21., hétfő 0:16
6056
Haha, ennél találóbb faszságot tényleg nem írhattam volna :-D :-D
0
2015. szeptember 20., vasárnap 23:46
52684
Bizony, harcos film! :))
most posts by TM
0
2015. szeptember 20., vasárnap 23:10
6056
Az előbb végeztem a filmmel, kifejezetten fájt :)
0
2015. március 17., kedd 22:11
626
Hát az állítólagos 175 milliós költségvetés erősen meglátszik a filmen az biztos. A film erős bukás lett, tehát a hazánkban forgatott filmeken továbbra is ül az átok. Egyébként nekem is tetszett a fényképezés, a díszlettervezés, filmzene, kosztüm, smink, az effektek többnyire jók (a sárkány is a végén), de valahogy azóta is megvan bennem az érzés, hogy ez lehetett volna jobb is, még így is hogy a felsorolt elemek szerintem tényleg nagyon színvonalasak.
Az a baj, hogy egy jelenetet nem tudok megbocsátani a filmnek, mert ott annyira kínosan éreztem magam a moziban, hogy azt hittem kirohanok. Mégpedig akkor amikor Keanu és társai azoknál az iszonyú gagyin remegő fejű szerzeteseknél (vagy mik voltak, már nem emlékszem pontosan) vannak. Az szerintem oltári gáz TV film színvonal lett.
A szinkron szerintem amúgy átlagos, a boszorkány magyar hangja nem valami jó, de a hangkeverése amúgy is a DTS-HD-ért kiált mert az is jó. Amúgy a magyar DTS-ért is köszönet a Universalnak.
0
2015. március 17., kedd 21:11
2464
Én kihagytam moziban,mert nem olvastam jó kritikákat plusz írták,hogy koránt sem olyan látványos,mint az előzetes. Letöltöttem és nagyon kellemeset csalódtam.Meg is vettem utána a fémdobozt és töröltem a filmet. Maga a történet tetszett mivel szeretem a bosszúsztorikat.A fényképezés gyönyörű és valahogy annyira működött nálam ez a mozi,hogy azóta már kétszer is megnéztem.Mondjuk csak feliratosan,ezért a szinkronról nem tudok semmit. Negatívumként csak a kiszámíthatóságot tudnám felhozni,de engem a többi bőven kárpótolt.
0
2015. március 17., kedd 21:00
626
Annyira jó ez a fémdoboz! De miért lett ilyen szar a film? Kár, még a látvány miatt sem merem bevállalni.