Keresés

Elrabolva 3. (BLU-RAY)

2016. augusztus 10., szerda 23:54
A kamerarángatás sem semmi, az is tud idegesítő lenni, de itt a leginkább attól vérzett az agyam (ha már a filmből ez kimaradt), hogy rommá van vágva az egész, nehogy Liam Neeson túlerőltesse magát, vagy mit tudom én miért. És még csak nem is akciójelenetekről beszélek, hanem a kedvencemről, a kerítésen átugrásról, aminek a 6 másodperces időtartamában uszkve 15-ször nyisszant az olló:

https://www.youtube.com/watch?v=gCKhktcbfQM
0
2016. augusztus 10., szerda 23:14
Ja... és remélem, e filmecske szlogenjéhez hűen, tényleg itt a vége, s nem lesz ennek ellenére, pl. 2 év múlva, egy negyedik része is majd. Különben is: abban meg mégis, ki a francot rabolnának el benne (esetleg Mills ebben a filmben még meg nem született kisunokáját)?
0
2016. augusztus 10., szerda 21:26
Elrabolva 3/Taken III.,  
avagy legyen egy lehúzó filmes(hát, mi más...) kritikám is, az eddig szinte csak méltató irományaim között!

1. A filmről
Unrated blöffitett verszijón ide vagy oda, ez a harmadik epizód szerintem az előző két Elrabolva történettel ellentétben már egy gagyi mozi, mégpedig a mai (akció)filmes felhozatal legrosszabbik fajtájából, amit gyűlölök: vértől mentes(Pg-13-as), kamerarángatásos "akciójelenetekkel" dobálózó, felesleges és idióta film(folytatás), egy nagy rakás szar! Ráadásul -most figyuzzál ide, olvasó- ebben filmben a címe ellenére, már senkit se rabolnak el! -Spoiler: Itt Bryan Mills ügynök ex-felesége nyíródik ki, Mills pedig rögtön nyomozásba is kezd fi-fikás eszközeivel a bűnösök után, de céljában viszont nehezíti... nem számit, mi vagy kicsoda, bánatomra már láttam ezt a "gyöngyszemet".

2. A stáb fő tagjairól, nagyon röviden
A film, az egyébként számomra abszolút kedvenc, Liam Neeson (Elrabolva 1, Sírok között, Az ismeretlen férfi, hogy kedvenc "újkori" akció-thrillerjeimet említsem tőle) és a szebb napokat látott, e mozit is producerként és íróként jegyző Luc Besson szégyene, meg a dilettáns rendező, Olivier Megat(r)on szegénységi bizonyítványa is egyben, amelyben az Oscar-díjas Forrest Whitaker is sajnos szerepet vállalt!

Utóirat:
Méghogy BluRay kiadás pont ebből a filmből... Videókazettán se kéne, ingyen utánam dobva, ez a kukába való film-szemét!
0
2015. április 28., kedd 15:57
Vagy lenyisszantanak hat ujjpercet. :)
0
2015. április 28., kedd 15:46
A Feláldozhatok 3 bővítettje például semmi különöset nem tartalmazott a simához képest. Mondhatni, nem javított rajta. :)
most posts by TM
0
2015. április 28., kedd 15:21
Hat perc vér... az milyen mértékegység?? :P

Nem mindegy, hogy hat percig egy duzzasztógátból folyik, egy csaptelepből, vagy esetleg egy tű által megbökött ujjból. :o
0
2015. április 28., kedd 15:17
Szerintem nem plusz jeleneteket, jelent az "unrated", hanem több vért. Hat perc vér nem kevés. :)
0
2015. április 28., kedd 14:42
Hat perc a különbség. Az egy közel két órás filmnél alig látható, ha csak valaki nem magolta be a moziverzió összes snittjét.
most posts by TM
0
2015. április 28., kedd 13:51
És a bővítettben benn lesz, hogy jut ki liftaknából meg a szakadékba zuhanó autóból?? Lehet, pont ezeket a kulcsfontosságú jeleneteket vágták volna ki a moziban? :P
0
2015. április 28., kedd 13:49
Valoszinuleg a kelet-europai piac csak erre kapott forgalmazasi jogot. A cseheknel is ugyanez a valtozat fog megjelenni.
0
2015. április 28., kedd 12:37
A kedves forgalmazó megint nem a hazai vásárlást segíti. A bővítettért majd megint külföldre kell menni. Nem is túl messzire, épp csak a Lajtán túlra.
0
2015. április 21., kedd 10:18
A moziban bemutatott változat lesz rajta a lemezen.
0
2015. április 20., hétfő 19:00
Vajon az un. "Extended Harder Cut" verzió jön?
0