Keresés

District 9 (BLU-RAY)

2015. május 5., kedd 1:18
CD-t, DVD-t és BD-t is veszek és persze hogy veszek néha fullos kiadványt, mivel néha én is az igényesebb változatot választom. Az viszont eszembe sem jutna hogy csupán csak a csomagolása miatt olyan zenét vagy filmet megvegyek ami amúgy nem tetszik.
0
2015. május 4., hétfő 22:05
Ez érdekes, már kezdtem ufónak érezni magam :) Piszok jó a memóriám és hihetetlen részletességgel emlékszem dolgokra, de a filmekkel ugyanígy vagyok. Egy Gyűrűk Ura, egy Star Wars és sorolhatnék még néhányat megvan természetesen mert annyiszor láttam, de legtöbb esetben csak a kerettörténet vagy az sem. Így legalább sosem unom meg a gyűjteményem, sokszor hatnak az újdonság élményével a filmek.
0
2015. május 4., hétfő 21:30
"na most akkor kurva jót dumálunk filmekről, aztán kiderül, hogy a faszi 10 általad kiválasztott filmből 8-at nem is látott :)"

Ehhez csak annyit, h en, ha lattam is egy filmet, kb. 1-2 honap mulva nem is emlekszem a postos cselekmenyere, hacsak nem lattam azt a filmet elotte legalabb 10-20x :)
0
2015. május 4., hétfő 21:27
En is, teljes mertekben.
0
2015. május 4., hétfő 20:16
Nagyon szépen megfogalmaztad, teljesen egyet értek veled.
0
2015. május 4., hétfő 19:54
Mióta a filmszakmában nyomulsz, kiégtél. :)
most posts by TM
0
2015. május 4., hétfő 19:29
Nem azt mondom, hogy nem értékes a gyűjteménye, nyilván az, sőt az enyémhez képest mindenképp. De egyrészt nekem az enyém értékesebb hacsak eszmei értékben, ami szerintem fontosabb, másrészt az a baj ezzel, hogy elég kiábrándító tud lenni, hogy meglátsz egy többezres gyűjteményt, örömködsz, hogy na most akkor kurva jót dumálunk filmekről, aztán kiderül, hogy a faszi 10 általad kiválasztott filmből 8-at nem is látott :)

Persze én is így vettem régebben a dolgaimat, de mára erősen leszoktam róla, feleslegesnek érzem az egészet... Már nem is igazán tartom a hobbimnak az egészet... Emiatt mondom, hogy ez nálam már nem szenvedély :)
0
2015. május 4., hétfő 18:43
Azt írja, hogy ANNO nem tetszett neki, ez nem zárja ki, hogy később változzon a filmről alkotott véleménye. Ez pedig amiatt történhet, mert a csomagolás miatt mégiscsak megvett filmet van lehetősége otthon újranézni. Nincs ebben baj, adott magának esélyt arra, hogy később megkedvelhesse a filmet. De egyébként meg azzal sincsen baj, ha valakinek a gyűjteménye nem aszerint áll össze, hogy milyen filmeket szeret. Attól az még simán lehet egy értékes gyűjtemény. Nekem is van több ilyen halmazom, pl. Legendák Klubja-összes, vagy Kerülj szinkronba-összes, de megvan az összes hazai kiadású fémdoboz is, vagy számos rendező és színész teljes filmográfiája. Hogy ezek mind kivétel nélkül 10/10-es, tökéletes, mindenki számára egyaránt kedves filmek lennének? Nem. Vannak közte olyanok is, amiket én sem szeretek, de megtűrök, mert az esetenként arra vonatkozó gyűjtési szempontom alapján úgy ítélem meg, hogy azok a filmek töltik ki a gyűjtemény azon részének teljességét. De lehet ez például olyan szitu is, hogy valaki egy bizonyos film összes létező verzióját a polcán szeretné tudni. Most ettől ő is "Isten állatkertje" lakója? Hiszen a film élvezetéhez bőven elegendő lenne egyféle változatot megvenni. Szóval úgy gondolom, hogy itt inkább tolerálni kellene egymás gyűjtői szokásait, mint b@szogatni egymást, hogy ki miért és mit gyűjt. Az azonos tevékenységnek a gyűjtésnek kellene inkább örülni, nem az azon belüli eltérő szokásoknak.
Ne felejtsük el, hogy a világon a gyűjtőknél sokszorosan többen vannak azok, akiknek egy darab lemezük sincs, mert szerintük az egész filmvásárlásosdi hülyeség, felesleges. Szóval a kisebbség inkább fogjon össze ahelyett, hogy belháborút vívjon azon, hogy ki az "okosabb" gyűjtő. Szenvedélyben nincs logika. :)
most posts by TM
0
2015. május 4., hétfő 17:38
Hat a zenehez en is hozza tudnek szolni, bar ujabban CD-t alig veszek (evi 10-20 a mostani adag), inkabb single-ket iTunes-rol. De azokrol el lehet mondani, hogy majdnem mindent, ami kijon, legalabbis ami eleg kommersz ahhoz, hogy felkeruljon a slagerlistakra. En vagyok az elo pelda arra, h vannak olyan emberek is, akiknek minden tetszik (nah jo, azert van kivetel, de nem sok).
0
2015. május 4., hétfő 17:35
En azert a filmjeim kb. 99%-at lattam (a megvett adathordozorol). A maradek 1%-ot is csak azert nem, mert egyreszt mar lattam  a filmet egy letoltott masolatbol ;), masreszt meg gyorsabban vasarolom a dolgokat, minthogy idom legyen mindet megnezni :) Be kene vezetnem a kotelezo filmnezest minden nap ;)
0
2015. május 4., hétfő 16:39
Két gond van:

1) Attól, hogy vesz egy filmet fullos kiadásban, nem biztos, hogy megnézi. Lásd Dömit, aki 99%-ra veszem, hogy a felét se látta a filmjeinek... Ráadásul most olyan filmet vett ez a pali lent, amit NEM SZERET. Tehát ez a film biztos nem fogja megtalálni. Ha mégis megtalálja a csomagolás miatt akkor baj van :)

2) Ha valaki én aztán mindig az elérhető legeslegfullosabb kiadást veszem meg CD-ből és BD-ből. De csak azt veszem meg ami érdekel. Egy moslék zene minek álljon otthon? Ott vannak az Indy filmek. A zenéjüket valahogy nem tudtam magamévá tenni, ezért hiába csodálatos  a csomagolása, a polcomon nem lesz soha, az biztos. Nekem fontos, hogy ami otthon van, az funkcionáljon is, ne csak a polcot díszítse...
0
2015. május 4., hétfő 16:13
Ezt impulzusvásárlásnak hívják, ami egyáltalán nem beteg dolog, hiszen lehet, hogy pont ezáltal találja őt meg olyan kiváló film, amit egyébként sosem nézett volna meg. Ha jól emlékszem, te meg CD-ket vásárolsz, biztos vettél már te is olyan fullos kiadványt, amiből létezik prosztóbb verzió is - nem beszélve arról, hogy ma már cikinek nézik azt is, aki a zenét fizikai hordozón gyűjti.
most posts by TM
0
2015. május 4., hétfő 15:01
Nem nagyon tudok erről többet mondani, de szerintem erősen beteg kategóriába tartozik az aki csak azért vesz meg egy filmet mert szép a csomagolása. :)
0
2015. május 4., hétfő 12:16
:D

De azt is irhattam volna, h ha csak a film erdekelne, egyszeruen letoltenem, megneznem, es kuka, vagy lestreamelnem a Netflix-rol/Amazon Prime-rol. De nem azt irtam.

Egyebkent erosen megvalogatom, mit veszek meg, de amit megveszek, azt ha lehet, a leheto legszebb kulcsinnel szeretnem birtokolni. Ez a film meg az "eppen belefer" kategoriaba tartozik, ugyhogy legyen cask meg egy szep kis steelbook-ban :)
0
2015. május 4., hétfő 12:11
:D
0
2015. május 4., hétfő 10:53
Nem gond, engem érdekel, mesélj még róla! :)
most posts by TM
0
2015. május 4., hétfő 2:16
Már elnézést hogy ilyet írok de nagy az Isten állatkertje. :)
0
2015. május 3., vasárnap 21:07
Végre ezt is megvehetem kékben. Már elő is rendeltem.
0
2015. május 3., vasárnap 20:30
En mar regen nem csak a filmert veszek meg 1-1 kiadast. Ha van egy limitalt kiadvany, ami novelheti a gyujtemenyem eszmei erteket, akkor azt bevallalom, meg ugy is, ha azt a kiadvanyt 2x kell megvennem (egyszer a limitalt tokot, egyszer meg a magyar kiadvanyt, hogy megis legyen azert szinkron ha egyszer megnezem).
0
2015. május 3., vasárnap 16:18
Nem azért, hogy kötekedjek, de ha nekem nem tetszik egy film, akkor lehet belőle akármilyen kiadás, tuti nem venném meg!
0
2015. május 3., vasárnap 16:18
Nem azért, hogy kötekedjek, de ha nekem nem tetszik egy film, akkor lehet belőle akármilyen kiadás, tuti nem venném meg!
0
2015. május 2., szombat 20:51
Ugyan anno nem tetszett, de mivel van belole szep steel is a piacon, bevallalom :)
0
2015. április 30., csütörtök 15:39
Nagyon örülök, hogy újra megjelenik. Ez részemről azonnali vétel lesz.
0
2015. április 30., csütörtök 10:24
De az volt. Az adatlap is írja: "A bónusz-lemez DVD-formátumú!"
0
2015. április 30., csütörtök 10:20
Nem, a BD-nél is volt.

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=12907&VID=066-399766852-17862445475524287

SuperHeRo
0