Keresés

Mi bajom a dvd mellékletes újságokkal?

2005. május 11., szerda 18:45
És Te sem a Back II Black énekese vagy. :D
0
2005. május 11., szerda 18:41
OFF:
Lefogadom mind a ketten fiúk vagytok...
0
2005. május 11., szerda 18:39
Ha mindent így néznénk, sokminden igaz lenne. Szerencsére nem teszünk sokszor eképpen.
0
2005. május 11., szerda 18:37
Nem volt feltétele a kaidási év... :) Így továbbra is álla amit írtam :)
0
2005. május 11., szerda 18:35
Ja, de a Szörny Rt. kb. 2 és fél éve volt melléklet (azért az nem ma volt és akkoriban még az árak is mások voltak)
0
2005. május 11., szerda 18:34
De tudtam mondani :-))))
0
2005. május 11., szerda 18:30
Elenyésző azon kiadványok száma, melyek változatlanul kerültek az újságosokhoz. Én most kifejezetten a "hardcore" mellékletekre, azaz a "rögtön újságos" jelszóval készültekre lennék kíváncsi. Mert abból van jóval több.
0
2005. május 11., szerda 18:28
A VOX mellé, és 3600 forintért...
0
2005. május 11., szerda 18:27
Most jutott eszembe, hogy anno még a Szörny Rt-t is lehetett kapni mellékletben egy számítógépes magazin mellé... persze rögtön elkapkodták, le is maradtam róla :-(
0
2005. május 11., szerda 18:25
Nos, hogy a topic kérdésre válaszoljak: Nekem leginkább az a bajom az újságmellékletes DVD-kkel, hogy a számuk meghaladja az egy tucatot is és minden féle bárgyú filmeket adnak ki a DVD formátum megcsúfolása minőségben. Ez alatt értem a 4:3 P/S képet vagy a monó hangot és a rettenetes borítót meg azt, hogy ez az Xpress és a vásárlók szerint is rontja a DVD piacot hisz van aki inkább megveszi az 1500 Ft-os vackot, mint egy rendes 4-5000 Ft-os minőségi kiadványt.

Bevallom én is szoktam mellékletes DVD-t venni, de keveset mivel kevés jó illetve kedvenc filmemet adják ki ilyen formában. Összesen lehet vagy 8 db mellékletes DVD-m a 3 év alatt amióta DVD gyűjtök.

Nem tudom emiatt tünnek-e el a Warner papírtokos DVD-i, de öszintén szólva én nem bánom mivel nem szeretem őket nem is túl szépek és egyáltalán nem tartósak. A Digipackos kiadás szép - A.I. - az kimondottan tetszik vagy az átlátszó műanyag tok természetesen belső grafikával a borítón.
0
2005. május 11., szerda 18:24
Na látod, ugyanígy gondolom én is.. örülök ha van rajta, de ha választani lehet akkor nem feltétlen a drágább kiadást választom a sok extra miatt...

Háát  például a Pretty Woman-t mellékletként vettem, és totál ugyanaz mint amit itt az Xpressnél is venni lehet.. szerintem szép a képe, nincs vele gond...
0
2005. május 11., szerda 18:21
"Milyen szar, hogy extra is kerülhet a korongra, nem?"
"Ilyet sem mondtam, láttálilyet valahol? Nem csak szerintem nem lét kérdés, nem ettől lesz jobb a film a szememben, és nem ettől fog jobb értékelést kapni. "

Ugyan én se vagyok extrarajongó, de szerintem igen is jó ha van (mondjuk engem csak akkor érdekel ha van felírat is hozzá).

Egylébként tény, hogy nem lesz tőle jobb a film, de pl. A vörös sivatagnál volt extraként filmelemzés ami szerintem állati jó volt mert elősegitette, hogy méginkább megértsd a filmet. Meg aztán ott vannak az audiokommentárok amik azért néha tök jók tudnak lenni.
0
2005. május 11., szerda 18:20
Nem a mellékletes filmek képe az, ami miatt kitalálták a DVD-t. És már a feliratok is eltűntek róluk. Egy mellékletes kiadványt mondj, aminek DVD-szintű képe van!

Az extra számomra sem létszükséglet, ezt le is írtam, de azért örülök, ha ez-az pluszban kiderül számomra.

Amúgy kicsit túlreagáltam a dolgot, igazad van.
0
2005. május 11., szerda 18:14
Most miért kaptad fel a vizet?? Ennyire bántott téged amit írtam,de egyébként nemis ezt írtam le...

"Minek a DVD, ha nem használjuk ki?" Számomra az a fő előnye, hogy szebb a képe, több nyelven nézhetem, feliratot választhatok hozzá, nem kell ítélet időt várni amíg a kívánt részhez tekerek... Stb.

"Milyen szar, hogy extra is kerülhet a korongra, nem?" Ilyet sem mondtam, láttálilyet valahol? Nem csak szerintem nem lét kérdés, nem ettől lesz jobb a film a szememben, és nem ettől fog jobb értékelést kapni.

"de ne fikázzuk már a formátum lehetőségeit!"....És légyszi vegyél vissza, nem fikáztam semmit csak elmondtam a véleményem ahogyan azt Te is megtehetted...
0
2005. május 11., szerda 18:09
Szitázatlan lemez még nincs, de arrafelé haladunk.

Minek a DVD, ha nem használjuk ki? Én is azt vallom, hogy a film a lényeg, de ne fikázzuk már a formátum lehetőségeit! Milyen szar, hogy extra is kerülhet a korongra, nem?

Akkor elvileg műanyag tokra sincs szükség. Elég lenne a lemezméretű papírtok is, máris kerülhetne az egész 3-400 forintba. Hurrá!
0
2005. május 11., szerda 18:04
Én is így vagyok vele.
0
2005. május 11., szerda 18:04
Egyszer már én is kíváncsi lennék, hogy ezeket ki dönti el... Egy PR-os? Vagy a főnök gyereke? Vagy ezt is előírják a kiadók? Ha valaki tudja mondja meg :-)))
0
2005. május 11., szerda 18:02
Vannak kivételek... a Némó nyomábant a Media Marktban már az Xpress előtt lehetett kapni... Megvolt minden hozzá, papírtok extrák minden. Szerintem ez azt jelenti hogy a kiadóknál nem pénz hanem igényesség kérdése ez is, ennyire vesznek téged komolyan ha csak kevesebbet szánsz a lemezre... és ezért én meg nem akarok behódolni nekik. A papír tokért nem szoktam sírni, mert úgyis beleszakad egy idő után, szitázatlan lemezt még nem is láttam... Az extrák... nos igen egyszer megnézem őket, utána nem nagyon szoktam... minek? Engem elsősorban a film érdekel, egyszer tényleg izgi hogy megnézheted hogyan készült, de másodszorra már nem szoktam élvezni annyira, mint a filmet ha többször megnézem. De persze ez is nézőpont kérdése, de azért remélem nem kövezel meg emiatt, ahogyan én sem Téged... :-)))
0
2005. május 11., szerda 18:01
Engem speciel az idegegesít, hogy undorítónak tartom amikor egy átlátszó tokban kapok egy filmet és belső borító az még véletlenül sincs.

Lehet, hogy hülye vagyok, de inkább fizetnék pl. 500Ft-al többet a filmért de legalább nézen ki jól a belseje is. (Az mondjuk már egy másik kérdés, hogy ha ez megoldhatatlan miért nem képesek átlátszó tok helyet feketébe rakni a filmet, ugyanis ez még többletköltséget se nagyon eredményezhetne)
0
2005. május 11., szerda 17:55
Az is egy példa. De pl. a Terminátor 2-ről, az Igazából szerelemről, és még ki tudja, hány filmről eltűnik az akciózás során a szép kartontok. Vagy akkor említsük meg azt, hogy az A. I., a Volt egyszer egy Amerika vagy a Harry Potter-sorozat gyönyörű digipackjai megszűntek, mert drágák. És oké, hogy akcióba így megy 2-3 ezerért, de a kedvezményes időszak lejártát követően ilyen "ocsmányul" megy vissza teljes árra.

Én mindig is szerettem a szép kiadványokat, és "hála" a teret nyerő eligénytelenedésnek, lassan mindenről le kell mondani, és lesz egy üres tok szitázatlan lemezzel. Köszönöm, de nekem ez nem kell.
0
2005. május 11., szerda 17:44
Daemien, azért azt te is belátod, ha egy 6000 Ft-os DVD-t megéri nekik 2 400Ft-ért is eladni pár hónappal megjelenés után, akkor biztosan nem buknak rajta... A 2400 Ft pedig elég közel van az 1990 Ft-os mellékletek áraihoz, amiből sokszpr a már kifutó filmeket rakják bele, nem egyszerűsítik le... Tehát vagy mellékletként vagy "simán" de olcsóbban veszed meg ugyanazt a filmet.
0
2005. május 11., szerda 17:39
Bocsánat, kimaradt a "csak". Szóval ne már mindig csak az árat nézzük!
0
2005. május 11., szerda 17:39
Daemiaen lássuk objektíven:

Ahhoz hogy a DVD filmjeimet nézni tudjam áram kell, és ahhoz hogy áram legyen be kell fizetnem a számlát, ahhoz hogy befizessem a számlát, nem köldhetem el mind a pénzem, ahhoz hogy ne költsem el mind a pénzem nem veszek annyi filmet, ha nemveszek annyi filmet lemaradok azokból amiket szeretnék, és hónapról hónapra csak gyűlik a kívánságlista.

Igyekeztem vázlatos lenni.
0
2005. május 11., szerda 17:34
Semmi gond én is furcsálolottam :-))
0
2005. május 11., szerda 17:34
Jó, te ne nézd.
0