Keresés

BONTONFILM: 2015. júliusi-augusztusi megjelenések

2015. augusztus 25., kedd 9:01
46:De attol fügetlenül azokat kiadhatnák amik amugy is szeptemberben jelene meg gondolok pl. a Tökéletes hang 2-re.
0
2015. augusztus 24., hétfő 22:43
45. Gondolom még ők sem tudják pontosan, mi fog megjelenni és mikor, túl sok a még függőben lévő igényfelmérés...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 24., hétfő 21:05
A szeptemberi hivatalos lista mikor várható tölük?
0
2015. július 15., szerda 18:31
Valaki meg tudná mondani, hol lehet a Bontonfilmet (magyar nyelvű) e-mailben utolérni?
Előre is köszönöm!
0
2015. július 6., hétfő 5:46
42. Neki hiába mondod ezt, úgyis mindet kiadványát külföldön vesz meg! Csak sirni tud!
0
2015. július 5., vasárnap 14:28

40.
Tőled pozitív hozzászólást, vagy véleményt még nem lehetett olvasni megjelenési listánál.
Xpress fórumon, dvdextra fórumon, de még a facebookon is, mindenhol csak panaszkodsz. Ez miért ilyen, az miért olyan, ez miért ennyi, ez miért nem lesz?
Senki más nem nyafog ennyit.

0
2015. július 5., vasárnap 10:41
40: Csak te mindenhez negativan szólsz hozzá , neked semmi sem jó.
0
2015. július 4., szombat 22:27
Hat ez az, hogy mi magyarok csak oruljunk es fogjuk be a pofankat
0
2015. július 4., szombat 19:11
34: Szívemből szóltál...ez a folyton elégedetlenkedés. Egyszer tudna örülni a magyar annak ami legalább van.
0
2015. július 3., péntek 9:31
Szerintem nagyon szép megjelenési lista ez.

Én a magam részéről borzasztóan örülök a BONTONFILM hazai megjelenésének, mert a Disney BD kiadványok megvonása után sok esetben ilyen ADS Service által kreált szemét hulladékokat nézegetni (feliratokban elírás, helyesírási hibák tömkelege, olvashatatlan betűtípussal, egyszerűen igénytelen munka) elég drámai hatást kelt, viszont a BONTONFILM-kiadásokban ilyen igénytelenséggel sehol nem találkoztam.

Kívánom, hogy az ADS-os jogokat vegyék át, hogy méltó képpen legyen kiadva, ami ki van adva, az ADS pedig menjen csődbe, mert megérdemelnék.
0
2015. július 2., csütörtök 8:50
36: Én jobb kezes vagyok, azért szeretem én is ballal csinálni mert az olyan mintha más csinálná...

:)
0
2015. július 2., csütörtök 1:35
34. Mondjuk én bal kézzel szoktam ezt a műveletet csinálni. :) Amúgy mindenben egyetértek veled. :)
0
2015. július 1., szerda 22:23
Az a pár ember most már nem tudna magába nézni, aki mást sem csinál, mint minden hír alatt csak elégedetlenkedik?
0
2015. július 1., szerda 21:07
25.
Mindig mindenki csak nyafog. Ha valami csak műanyagtokos kiadásban jelenik meg, akkor "miért nem jelenik meg steelbookban?".  Ha valami csak steelbookban jelenik meg, akkor "miért nem jelenik meg műanyagtokosban?".
Ha valami csak 2D-ben jelenik meg, akkor"miért nem jelenik meg 3D-ben is?".

Itt vannak a válaszok, egészségetekre!
- Doboztrollok BD nem lesz! Vedd meg külföldről!
- Ha Sráckor BD-t szeretnél, vedd meg külföldről!
- Lesz az első két Ragadozói is. Úgy 20 éven belül UHD BD-n.
- A Halálos iramban 7-ből kizárólag fémdobozos kiadás lesz! Aki műanyagtokost szeretne, vegyen egy műanyagtokot és nyomtasson bele egy borítót!
- A Lucy fémdobozos BD-t elvitte a cica! Akinek kellett, már megvette külföldről, vagy valamelyik AVX-es, Vaterás, Jófogás-os kiskereskedőtől. Most is hirdet egyet valamelyik Dick Tracy Moser Rex felügyelő szerény 10 ropiért.
- A hetedik fiú azért csak BD3D+BD kiadásban jelenik meg, mert a kiadó csak így adja ki!
- Aki Angelina Jolie-s Unbroken-t szeretne, vegye meg külföldről!
- A Terminátor új kiadása ugyanazt a lemezt fogja tartalmazni, mint a steelbook kiadás, viszont lesz belőle egy fullslip mágneses steelbook kiadás is, külföldön!
- A Sráckor és az X-Men: Days of Future Past - The Rogue Cut nem jelenik meg nálunk BD-n! Az előbbi azért, mert CSAK! Utóbbira nem kerültünk rá.
- A kiadó árképzése egyáltalán nem érdekes. Ők döntik el, hogy mit, milyen áron adnak el. Ráadásul olyan ember nyafog ezért, aki megveszi a magyar kiadású BD-t műanyag tokban, majd még nem kevés pénzért megveszi külföldről a magyar vonatkozás nélküli steelbookot, hogy aztán 15-20 év múlva ócskavasként eladja 15 forintért.

Remélem, mindenki kielégítő választ kapott a kérdésére.
Ha esetleg mégsem, akkor a jobb kezével mindenki tud magának kielégítő örömet okozni!

A Bontonfilm az augusztusi filmkiadásokkal be is fejezte magyarországi ténykedését. Meg lehet köszönni az elégedetlenkedő fórumozóknak.

További kellemes film-, BD- és vasgyűjtögetést kívánunk!

0
2015. július 1., szerda 13:24
31.: :D :D :D :D :D :D
0
2015. július 1., szerda 10:59
érdekes a kiadó árképzése némelyik Universal film 4990 vagy 5990, ez mitől függ? és ugyanez van a FOX filmeknél is csak ott van 6990-es ár is.
0
2015. június 30., kedd 18:10
25. "Nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál?!" :D:D:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. június 30., kedd 16:42
26. Engem csak az érdekel lesz-e Sráckor BD és hogy az X-Men: Days of Future Past - The Rogue Cut megjelenik-e nálunk is BD-n?
0
2015. június 30., kedd 16:16
26: Halálos iramban 7 lesz sima tokosban is? A bővített kiadást kapjuk?  Köszi :-)
0
2015. június 30., kedd 16:10
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy ez egy nyári lista. A legtöbb kiadó alig ad ki Ilyenkor filmet. Ahhoz képest ez maga a Kánaán.
0
2015. június 30., kedd 13:50
26. Köszönjük.
0
2015. június 30., kedd 12:53
23: Lesz Végre otthon! DVD-n is, csak kicsit később.

18, 20: Nagyon klassz áron jön ki A hetedik fiú BD3D-változata.

17: A lemez valószínűleg ugyanaz lesz, mint ami a fémdobozos változatban volt.

A hiányzó címekre rákérdezünk, majd reflektálok.
0
2015. június 30., kedd 12:37
Basszátok meg, még 2-3 hozzászólás és a Bontonfilm már indít is maga ellen egy végelszámolást és eltakarodik legalább 3 országgal arrébb :) :)
0
2015. június 30., kedd 12:07
Valami marhára nem jó ebben a megjelenési listában! :(
0
2015. június 30., kedd 12:01
Nem lesz a Végre otthon! DVD?
0