Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2005. június 18., szombat 22:36
Bár nekem a trilógia feliratosan van meg, most pont erre a részre nem  emléxem, de úgy rémlik, hogy "before xour birth" vagyy vmi ilyesfélét mond.... nem bizti, majd meglesem, hacsak vki ki nem javít előtte =)
A Falconhoz: az szerintem is a falcon, mert az YT-1300 vagy (melyik) típusból többet is átépítettek, de ilyenformán csak ezt az egyet; és a típus módosítatlanul legjobb tudomásom szerint nem így néz ki. De nem akarok okostojásnak tűnni, lehet hogy tévedek ;-P
0
2005. június 18., szombat 11:33
Ez csak a magyar szinkronban mondja igy...
0
2005. június 18., szombat 6:07
És vajon kik ülnek benne? Solo akkoriban olyan 7-8 éves lehet, meg a Lando is... Lando kitől vette a Falcon-t ? :-))
0
2005. június 18., szombat 3:18
Hidd el, az az... :) Nem vagyok bennfentes, de tutira az. 120%. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 18., szombat 2:11
És mi van ha az nem is a Falcon, hanem egy másik ugyanolyan típusú hajó?

Na jól van nem kekeckedem... :)
0
2005. június 17., péntek 22:49
A Falcont nekem moziban elsőre sikerült észrevennem... :-P Nem vltam egészen biztos, h jól láttam, de amennyire csak tudtam, néztem, és a gyanú nem múlt el....
Egyébként Obi-Wan miért ilyen későn változtat nevet? Az Új reményben mondja : "Nem használtam ezt a nevet már a  születésedkor sem" Tehát eszerint már előtte megváltoztatta!  Ez hogy jött össze?
0
2005. június 13., hétfő 18:54
A saga záródarabja három és fél hét után 673 millió dolláros bevételnél tart, ezzel a mindenkori lista 20. helyéhez érkezett meg. És a távol-keleti bemutató még csak ez után jön!
most posts by TM
0
2005. június 5., vasárnap 12:43
Rövid beszélgetés Móser Károllyal - Anakin magyar hangjával - pusztán csak érdekességként!  

http://www.origo.hu/filmklub/starwars/20050520darth.html
most posts by TM
0
2005. június 4., szombat 17:35
Interjúrészlet Ian McDiarmid-del, ami arról szól, hogy a színész szerette volna fellelni a sötét uralkodó emberi oldalát:
..."Próbáltam keresni valami jót is Palpatine személyiségében, és az egyetlen, amit eddig találtam, hogy kétségtelenül rajong a művészetekért, hiszen operába jár," nevetett McDiarmid...
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 23:07
a képen én is, a moziban nem tűnt fel
0
2005. június 3., péntek 23:01
Van a filmben még egy pár Easter Egg. Itt a teljes lista:

http://www.starwars.com/episode-iii/bts/production/f20050526/index.html
0
2005. június 3., péntek 19:45
A legjobb banki ajánlat szerte a Galakszisban!
0
2005. június 3., péntek 19:44
asszem első nézésre vettem észre :)
0
2005. június 3., péntek 1:26
Bizony. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 3., péntek 1:25
ez a millenium falcon?
0
2005. június 3., péntek 1:15
Idenézzetek!

0
2005. június 3., péntek 0:12
egyébként ezek a titkok is kiderülhetnek, állítólag egy 100 órás tv sorozatot terveznek a 3 és 4 rész közötti időről
0
2005. június 2., csütörtök 23:32
Szerintem:
1.) Mivel a Tatuin mindig is kívül esett a birodalom érdekkörén, a huttok birodalma volt, ezért nem volt szükség a Skywalker név megváltoztatására.
2) Kenobi meg inkább a múlt lezárása miatt váltott nevet, hisz mindenki Obi-Wannak szólította, aki fontos volt neki..
3) Szerencse, hogy Darth Vader nem ment el családlátogatásra a Tatuinra...
Szerintem...
0
2005. június 2., csütörtök 18:20
:)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 18:10
OFF: hmm, házhoz jön a fogorvos? :)
0
2005. június 2., csütörtök 18:07
ez már hihető... :)))
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 17:49
1. annyira suttyók voltak, hogy nem használták luke vezetéknevét
2. kenobi bácsi agya 20 év alatt kicsit berozsdált, szenilis lett, és elfelejtette a saját keresztnevét, a ben meg tetszett neki:)
0
2005. június 2., csütörtök 17:46
ööö, én nem vagyok nagyon szakértő, de ezt mintha emlegették volna többször is. érezték ők, hogy probléma van, csak a pontos forrását nem tudták belőni. mondjuk magyarázni lehet, de az tényleg gáz, hogy ott van mellettük egy ilyen képességű gonosz erő, és nem szúrják ki...
0
2005. június 2., csütörtök 15:25
Ez is egy hozzászólás, de a kérdésre nem ad választ! :)
A logikai buktató ittmarad...;)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 15:13
Sztem az ebéd egy kicsit az agyadra ment. ;) Pihenj le... :)
0