Akkor még leírnám a Star wars sorozat - szerintem - legdurvább hibáját! Ha a gyerekeket annyira el kellett rejteni - mivel veszélynek voltak kitéve - és Leia a nevelőapja után "Organa" lett, akkor ugyan miért nem vette fel a Lars család nevét Luke Skywalker? A "Skywalker" név akkoriban elég rettegett lehetett, és gyorsan híre megy az ilyennek! Na meg azért Owen bácsiék sem a világ végén laktak! Mi több a kis Skywalker általában Toshi-ban múlatta az idejét... Nem féltették őt, ezzel a névvel? És ha már Tatooine, akkor vajon a remeteségben lévő Obi-Wannak meg mi a fenének kellett ez az új név: "Ben"? Gyanítom, hogy a taszkeneknek nem mutatkozott be, azokat általában csak leordította! :) De ha már változtatásról beszélünk, akkor egy normális jedi nem inkább a "Kenobi" nevet cserélte volna le?Hát nem furcsa ez? Nem fordítva kellett volna: Luke-nak új név, Kenobinak meg nem? Na ezt magyarázza meg valaki! :)))
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 14:49
Moderátor
7449
Utólag fejlesztették ki ezt a képességüket, okulva korábbi hibáikból :)
0
2005. június 2., csütörtök 14:39
52685
Hát ez az! A sötét erő így leárnyékolt? De ha igen, akkor ugyanez a hatalmas, gonosz erőtér miért nem érzékelte például Luke-ot a Birodalom visszavágban? Ugye vader mondd valami olyasmit, hogy érzi, erre a császár válasza az, hogy "érdekes, én nem érzem" Most akkor hogy is van ez? Ott már a jó erő képes volt elbújni a gonosz elől? :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 14:27
17243
én viszont azon vagyok fennakadva az egész prequel-trilógia kapcsán, hogyhogy nem érezte az a sok-sok jedi, hogy palpatine valójában a sötét oldalt képviseli? a későbbi (korábbi) részekben is állandóan ott érezték egymást jelenlétét, meg zavart az erőben és egyéb rádióhullámokat.
0
2005. június 2., csütörtök 14:06
52685
Na? Gyerekügyben senki? :)
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 12:48
16970
Nem ért rá ezzel foglalkozni. :) Mással volt elfoglalva.
0
2005. június 1., szerda 12:34
52685
Benne van a filmben! :) Még ha kicsit agyalni kell rajta is... Ha kekeckedni akarnék, akkor én a jövő orvostudományát hoznám fel slendriánként: hogy nem tudták azt hogy ikrek lesznek? Vagy Padmé annyira félt a titok kitudódásától, hogy nem mert orvoshoz menni? Ő maga sem érezte hogy ketten vannak "odabent"? :)
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 12:25
5042
Igen. Az egyetlen logikus lehetőség! Ha hónapokig nem találkoztak. Nekem is megfordult már a fejemben...
De azért Padmé rácsöröghetett volna Anakinra, ne már a előtte pár nappal tudja meg :)))
0
2005. június 1., szerda 12:18
16970
Ebben van valami.... :)
0
2005. június 1., szerda 12:15
52685
Nézzétek! Mivel a 3. részben Padmé és Anakin legelső találkozásakor már elárulja a lány, hogy gyermeket vár, ugyanakkor Anakin mond valami olyasmit, hogy már hónapok óta nem találkoztak, mert a peremvidéken "bóklásztak" és csak a kancellár elrablása miatt jöttek vissza, akkor ez mindent megmagyaráz: A fogantatás régebben kellett történjen! Aztán hogy a kamerába melyik jelenetnél mi látszódott, milyen ruha volt Padmén, meg mekkora párnával volt kitömve, az egy másik kérdés! :)
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 12:08
16970
Jó volt a szabász. :)
0
2005. június 1., szerda 12:07
16099
Jó ezt értjük, de legalább a hasán látszott volna a dolog. Akkor is kicsit elrontották ezt, 8 hónap ide vagy oda.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 1., szerda 12:07
16970
Tényleg! Micsoda dolog! Felháborító! :)))
0
2005. június 1., szerda 12:06
5042
Ok értem amit írsz, de akkor mond meg te hogy hova lett a 9 hónap!
0
2005. június 1., szerda 12:03
52685
Imádom a logikátokat! Sőt! Ha megpróbálok aszerint gondolkodni, akkor arra a következtetésre jutok, hogy a Ben-Hur durván lerövidített volt, hiszen Jézus az elején született le a Földre és a végén távozott onnan Kérdem én: Micsoda dolog az, hogy a film nem tartott 33 évig?
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 11:56
16970
A végére még az is lehet, hogy nem is Amidalában voltak a gyerekek, csak úgy lettek. ;)
0
2005. június 1., szerda 11:55
16099
Igazad van! Így már kevésbé vagyunk idegesek, mert csak 7-8 hónap telt el. ;) Istenem! Hát a modern világban, ahol robotok segítik a világra a gyerkőcöket, talán valahogy előbbre lehetett hozni a szülést. Biztos voltak olyan kezelések, gyógyszerek, amik lehetővé tették ezt, nem? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 1., szerda 11:52
5042
Én ezt értem, de valamilyen módon jelezhették volna hogy eltelt a 9 hónap... Mert egyébként olyan pörgős volt a sztori hogy 2-3 napnak tűnt. Csak másodszori megnézésre tűnt fel hogy hova lett a 9 hónap...
Na mindegy, nem akarok ezen ennyire fennakadni!
0
2005. június 1., szerda 11:52
1153
Emberek, az ikrek általában nem 9 hónapra születnek, úgyhogy csak 7-8 hónap telt el. :))
0
2005. június 1., szerda 11:47
16970
Tiszta időzavarban! :) De mi lett volna, ha olyan filmet csinálnak, ahol 9 hónap minden napját látod? :))) Az ülőgumók megviselődnének szerintem. :D És gyanítom kevésbé lenne mozgalmas a dolog....
0
2005. június 1., szerda 1:34
16099
Jaj, el is felejtettem:
Aki még nem írta volna alá:
Petíció a magyar szinkronért
0
2005. június 1., szerda 1:14
16099
Nem hát. Padmé hirtelen megszüli a kölköket, pedig biztos, hogy 9 hónap telt el. A hasán pedig alig látszik. Na ja, csak a párna lett nagyobb. :)
0
2005. június 1., szerda 1:11
5042
Talán ott volt, de így sem valami logikus...
0
2005. június 1., szerda 1:03
2341
És ha úgy van, hogy az elején az űrcsata, és Padmé vallomása után telt el kb 8 és fél hónap, és aztán már tényleg csak néhány nap telt el?!
0
2005. június 1., szerda 1:00
16099
Ez az, amit elk*rtak... 9 hónap telt el, de HOVA? MEG MINEK? MEG MIKOR?