EGY FENÉT!!! 9 hónapot ölel fel a film és így el is k*rták kicsit...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 1., szerda 0:27
5042
Akkor hogy lehet hogy Anakin nem tudta? Vagy hónapokig nem találkoztak?
Egyébként nem szoktam így kukacoskodni, csak ez most szemet szúrt...
0
2005. június 1., szerda 0:25
471
nagy tévedés! már akkoris látszik rajta, csak olyan ruhát visel ami eltakarja a nagy hasát :) csak néhány napot ölel fel a film
0
2005. június 1., szerda 0:17
5042
Most láttam másodszor.
Lehet hogy volt már róla szó, de gondolkodtatok már azon hogy hány nap történéseit dolgozza fel a film?
Padmé, ugye a nagy űrcsata után mondja el Anakinnak hogy gyereket vár. Ekkor még nem látszik rajta. A film végén pedig már szül. Akkor most hogy is van ez?
0
2005. június 1., szerda 0:16
94
tom, de nagy távolság:( vidékről...
0
2005. június 1., szerda 0:12
16089
Menj el a MoM Parkba, és........
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 1., szerda 0:04
94
nekem is megvolt 3x. igaz mindig szinkronosan. többet nem is nézem így. inkább majd a dvd-t.csak jönne már...
0
2005. május 31., kedd 23:33
14594
Nekem holnap lesz a harmadik (most is felirattal, mint az előző kettőt).
Szerencsére ismerősöm is feliratmániás. :))
Mikey-Soft
0
2005. május 31., kedd 23:16
8260
Cinema 100%, VOX 90%. Mégse én vagyok a hüle...
0
2005. május 31., kedd 21:51
7271
Iszonyúan restellem, de eddig még csak kétszer láttam. :-(( A másik két rész ennyi idő alatt 4-szer megvolt. Alig várom már a fizut, hogy mehessek megint! 5-ig meg sem állok :-)))
0
2005. május 31., kedd 16:59
5042
OFF:
"Régen hallottunk Rólad"
Hello Juliet! Mostanában nem nagyon jutottam nethez, de ha minden jól megy, a hét végén végre otthon is lesz net, és akkor le se jövök az Xpress fórumáról!
0
2005. május 31., kedd 16:29
471
náluk szinte mindíg csúsznak a premierek de nem tom mér :)
0
2005. május 31., kedd 16:06
52684
Azt lehet tudni, hogy a japánoknál miért csúszik ennyit a bemutató?
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 16:02
3933
Nagy szerencse kell, hogy átlépje a 400 milliót Amerikában, a milliárdos összbevétel pedig nagyban függ a japán eredményektől majd júliusban.
0
2005. május 31., kedd 15:54
8905
Bocs az off-ért. Szia, Dylan! Régen hallottunk Rólad. :-( Este nézz be a Csodálatos Júlia topicba, ha van kedved dumálni kicsit. Minden jót! :-)
0
2005. május 31., kedd 15:03
5042
520 milla... Wow! Világviszonylatban gondolom. Vajon mi lesz az Amerikai végeredmény? Vajon átlépi a 400 millát?
0
2005. május 31., kedd 14:34
16089
Nos, immáron hatodjára tekintettem meg tegnap eme remekművet, végre feliratosan is. Nem állok át a sötét oldalra, de a szinkron és a felirat között ÓRIÁSI különbség van a felirat javára. Felirattal a film 110%-ban élvezhető, míg szinkronban csak 100-al. :) Amit eddig akartam a szinkronnal, azt tartom is, mert még mindig azon vagyok, hogy miért adjak ki 3000 HUF-ot a videókaziért, ha szinkonosan is szeretném megnézni, mert a DVD-re is fel lehetne tenni. Inkább fizetnék a SWEP 3 DVD-ért 6.000 HUF-ot, de legyen rajta szinkron. Nos, aki még netalán nem láttam a filmet (bár sztem ilyen úgy sincs), az ELŐSZÖR FELIRATOSAN nézze meg, mert sokkal jobban fogja élvezni. A MOM Parkban és a DUNA PLÁZÁBAN nyonják feliratosan. A Mom Parkban Digitális verzióban is!
Üdv,
Tadam
0
2005. május 31., kedd 14:31
52684
Box Office: 12 nap alatt (05.19-30 között) 520 millió dollár !!!
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 22:07
471
na most mivan? nyomatékosítasz???? :D elsőre is érthető volt
0
2005. május 30., hétfő 20:41
54
Azt jelenti hogy izolált hangsávja, hogy nem a megkomponált témákat, "suite" -eket rakták fel a cd-re, hanem a már a filmhez megvágott zenét időrendben. De már igy is lényegesen több zenét hallgathattunk meg a TPM-hez,mint az első kiadású cd. De szerintem ez nagyjából a Lucas marketing része. Pl. egy interjúban olvastam hogy több mint 2óra 40percnyi zene lett felvéve az EP3-hoz ! Amúgy a 97-es RCA kiadások a legjobbak. Az izoláltsággal szerintem az a baj, hogy pl. 68 track-ot tartalmaz, mindössze 20 faden in-out al, vagyis nem John Williams által megkomponált suite edit ek vannak rajta. De mint már irtam, igy is több mint a semmi. A "Duel of the Fates" legalább igy még több variációban szólal meg. Csak ugye azért lehet dühös az ember hogy pl. az eredeti trilógia zenéi is nekem pl. 4 kiadásban vannak meg.
0
2005. május 30., hétfő 19:59
471
igen tudom mi az az izolált zenei hangsáv, de ettől függetlenül sztem elfelejthetjük hogy valaha is kiadják a kompletten felvett zenéket. pl amit mondtál hogy az ep3-hoz több órányi zenét vettek fel...nos ezen kicsit ideges lettem :DDDD ugyanis a filmben van 70 perc új zene, aztán mixel a régiekből. ezért mondták lejjebb azt hogy ez egy best of válogat szintü. Én meg ezért mondtam azt hogy lehet hogy Lucas-nak nem tetszett a frissen komponált zene, és ezért rakták be a régi zenéket megmixelve...különösen a végén a fő harcoknál.
0
2005. május 30., hétfő 19:42
54
Azt jelenti hogy izolált hangsávja, hogy nem a megkomponált témákat, "suite" -eket rakták fel a cd-re, hanem a már a filmhez megvágott zenét időrendben. De már igy is lényegesen több zenét hallgathattunk meg a TPM-hez,mint az első kiadású cd. De szerintem ez nagyjából a Lucas marketing része. Pl. egy interjúban olvastam hogy több mint 2óra 40percnyi zene lett felvéve az EP3-hoz ! Amúgy a 97-es RCA kiadások a legjobbak. Az izoláltsággal szerintem az a baj, hogy pl. 68 track-ot tartalmaz, mindössze 20 faden in-out al, vagyis nem John Williams által megkomponált suite edit ek vannak rajta. De mint már irtam, igy is több mint a semmi. A "Duel of the Fates" legalább igy még több variációban szólal meg. Csak ugye azért lehet dühös az ember hogy pl. az eredeti trilógia zenéi is nekem pl. 4 kiadásban vannak meg.
0
2005. május 30., hétfő 17:57
2774
" harmadiké pedig nem több, mint egy best of válogatás"
ez persze nincs így, hiszen a cd-n lévő zenék egyáltalán nem hasonlítanak az eddigiekre. (persze a főtéma kivételével)
0
2005. május 30., hétfő 16:21
471
A ESB tényleg üt, de mi az hogy a TPM csak a DVD izolált zenei hangsávja??? :D Pont hogy az kéne nem? hogy másodpercről másodpercre megegyezzen a filmmel...úgy az igaz sztem. De én a 2. és 3. részre nem nagyon vágyom már zeneileg. a régi trilógia meg a Phantom Menace azok tökéletesek szerintem, de a többi nem. Én nem értem Lucas hogyan fogadta el ezt a mixelős módszert a végére... Nem lehet hogy ő sem találta hü de jónak a zenét és ezért a régiekből nyúlt le? :)