Én azért sajnálom - bár reménykedem benne, s szerintem nem alaptalanul -, hogy az új trilógia minden zenéje kijön méltó kiadványban, mint a régi trilógia annó 97-ben. Hiszen rengeteg zenei anyag sajnos hiányzik a mostani kiadásokról. Igaz, hogy a TPM megjelent dupla cd-s verzióban is, de az inkább csak a dvd izolált hangsávja volt. Szóval szerintem akkor lehet majd igazán értékelni a film zenéjét egységében. Mindazonálltal, hogy a ESB zenéje mind a 6 film közül kiemelkedik :-)
0
2005. május 30., hétfő 11:46
471
hát a battle of heroes sehol nincs a duel of fates-hez képest szerintem. sokkal lassabb, tötymörgősebb...stb. A Duel Of Fates még szerintem egész jól sikerült. Az első rész zenéje az új trilógiából még jó volt! aztán jött a hanyatlás. a 2. résznél amikor kijöttem a moziból már nem is emlékeztem a zenéjér...erre mondom magamban hogy "álljon meg a menet, ez nem így szokott lenni!". aztán a 3. rész ilyen szempontból kivétel mert már előre megvolt a filmzene CD az extra DVD-vel. szóval ott tudtam mire számítsak, de valahogy még sem volt az igazi... Tehát szerintem ez nem nagyon van ott szerintem :( nagyon nem követi a filmet a zene. és a vége felé haladva egyre inkább. Csak nem belassult Williams bácsikánk? :DDD
0
2005. május 30., hétfő 10:33
4792
a duel of fates-nek a battle of heroes méltó párja
0
2005. május 30., hétfő 10:17
17243
ez is egy vélemény... lehet, hogy a star wars filmzenék sok embernek már a könyökén jönek ki (nekem is hajlamosak), de hogy 3o éve john williams mentette meg a filmet, az nem kérdéses. s hogy a duel of fates-t nem nevezném paródiának, az is biztos. megjegyzem, bennem már a második ész zenéje sme hagyott túl mély nyomot, a harmadiké pedig nem több, mint egy best of válogatás.
0
2005. május 30., hétfő 10:09
4792
szerény véleményem szerint az új trilógia legjobb filmzenéje született meg. végre már nem az a harminc éve unalmas dallamok szólaltak meg. a star wars zenék sajét maguk paródiájává kezdtek válni.kellett ez a frissítés, csak kár hogy nem egy vagy két filmmel hamarabb érkezett :]
0
2005. május 30., hétfő 9:54
2774
nekem a többszöri meghallgatás segített. még a film megtekintése előtt hallgattam a zenét párszor, nem voltam elájulva tőle. aztán utána még meghallgattam hatszor-hétszer és kezdek megbarátkozni vele, sőrt egyes részek kimondottan tetszenek. ettől függetlenül a leggyengébb a hat sw zene közül.
0
2005. május 30., hétfő 9:47
16970
Helló!
Én ezt már az első megtekintés után is leírtam itt. A zene szar. :) Hiába Williams, nem érződik rajta. Egyeltalán nincs összahgban a filmmel. Nekem nem tetszett. Egy ekkora zeneszerző megeröltethette volna magát jobban is.
És most jöhet a megkövezés.... :)
0
2005. május 30., hétfő 1:30
2341
(JézusKirály, megírtam a Moment of Silence cikkemet)
Bocs az offért.
0
2005. május 30., hétfő 1:19
1431
Szvsz a Mátrix inkább ellenpélda, mint jó példa. Az nem ebbe a sorba való.
0
2005. május 30., hétfő 1:07
471
egyébként megint megjártam a mozit....nos, minél többször látom (és hallom) a filmet, egyre jobban érzem hogy a zene nincs szinkronban a képpel, vagy legalábbis nem annyira mint mondjuk a régi trilógiánál! A régi trilógiánál szinte minden egyes kép váltást követett a zene, úgy változott vagy megszólalt valami fúvós hangszer, stb. de ennél valami nem stimmel. Önmagában hallgatva a zene egész jó, de valahogy nem simul a filmhez szerintem. Pláne amikor már csak a régi zenék vannak bemixelve pl a Duel Of Fates. csak én gondolom így??
0
2005. május 29., vasárnap 15:34
471
hát a filmben eléggé pöcsnyi az a Falcon :D kíváncsi lettem volna közelről milyen :) elvégre itt még nem annyira "lelakott" :D
0
2005. május 29., vasárnap 14:44
346
"Nem tudom, mi lesz belőle."
Semmi :)
0
2005. május 29., vasárnap 14:27
1390
A motorháztetőn a tükörképed verődik vissza? :)
Most hallottam a híradóban, hogy Lucas akar csinálni egy 0. részt, amiben Yoda lenne a főszereplő. Nem tudom, mi lesz belőle. :)
0
2005. május 29., vasárnap 3:20
2774
az autóm:
0
2005. május 29., vasárnap 0:02
2341
Nem rossz példák, de a magam részéről inkább a Vissza a jövőbe (eredeti), a Shrek, a BSTH filmek, Louis de Funes filmek, Micimackó meg még néhány klasszikus szinkronját hoztam volna fel.
0
2005. május 28., szombat 23:50
8260
De ez így normális. Tudod, az a baj, hog a SW-sal nagyon sokan maximalisták, velem együtt ugyebár. Pláne ha valaki még emlékszik a 80-as évek szinkronjaira.. Velük qrva nehéz lesz elfogadtatni egy ilyen minőségű szinkront. És nem vagyok egyedül a véleményemmel..
0
2005. május 28., szombat 23:46
16099
Na igen...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. május 28., szombat 23:45
8260
Nekem bejön. Ízlések és pofonok..
0
2005. május 28., szombat 23:42
16099
Na asszem a Mátrix szinkronhang-ot kihagyhattad volna, mert én meg attól hányok...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. május 28., szombat 23:33
8260
A Falcon megtalálását a film adatlapján olvashatod.
Egy gondolat még a szinkronhoz: az, hogy kinek tetszik és kinek nem, ízlés dolga. Az is az, hogy kinek van rá igénye. Viszont az is tény, hogy számos olyan film létezik, aminek a magyar szinkronja olyan zseniális, hogy büszkék lehetünk rá. PL: Gyűrűk ura, Forrest Gump, Rain Man, Terminál, Jégkorszak, Mátrix stb.. Ez a film nem olyan. Pedig egy SW-nak OLYANNAK KELLENE LENNIE!!
0
2005. május 28., szombat 22:26
238
Sorry Gamma,azt hittem egyeseknek már otthon is megvan a film.....De egyébként melyik jelenetben van a Falcon,mert én nem láttam sehol :(!
0
2005. május 28., szombat 20:40
2341
Ambtari: bocsi, majd legközelebb számolom a perceket a vetítés közben.
0
2005. május 27., péntek 20:39
16970
Egyetértek! Legalább olvasunk is közben. :)
0
2005. május 27., péntek 18:39
52685
A legigazságosabb időszak a némafilmek kora volt! Ott még a burzsuj amerikaiaknak is olvasniuk kellett! Nyissunk egy petíciós oldalt a hangnélküli filmek visszaállításáért! Csak így lenne egyenlőség a Földön! És ez nem vicc! Na, jó: az... :)))