Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2006. november 9., csütörtök 19:49
Meg tudnád adni a bolt nevét? V hogy hogy található meg?
Ez nem hiszem, h etikátlan lenne, mivel itt nem beszerezhető filmről van szó.

Köszi!
0
2006. november 9., csütörtök 19:10
Ha Pesten jársz az Oktogonnál lévő DVD-antikváriumban van egy bontatlan példány (viszont össze van csomagolva a II.részel, dobozban. Így:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1673&VID=066-456921262-91794431114886131
0
2006. november 9., csütörtök 16:48
Nem tudjátok honnan lehetne megszerezni a star wars I-részét dvd-n?
Nagy rajongója vagyok a filmnek és hiányzik a gyűjteményemből.
írjatok: janivankenobi@gmail.com
0
2006. november 7., kedd 8:43
És a német változaton van magyar felirat?
0
2006. november 6., hétfő 10:09
Nekem megvan a német változat, és mind a kép, mind a hang jobb, mint a magyar kiadásé. Hogy ez miképpen fordulhat elő egy Star Wars dvd esetében, rejtély, hiszen a Lucasfilm felügyeli világszerte a terjesztést.
Akit nem érdekel a szinkron, annak érdemes külföldről beszereznie a filmet, ha maximális élmény keretében szeretné élvezni a filmet.
0
2006. november 6., hétfő 10:01
A nyakam rá, hogy az összehasonlítás eredménye az lesz, hogy minden megegyezik. Ha mégsem, akkor az annyit jelent, hogy eltérnek, és kész. Ekkor lehet kezdeni elemezgetni, hogy hol a különbség (akár hangban), de mivel digitális kópiákról van szó, én biztos vagyok benne, hogy nem lesz eltérés, ami annyit tesz, hogy a lemezek bit-szinten egyező tartalommal bírnak, tehát nincs értelme vizsgálódni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. november 6., hétfő 8:52
Sajnos azt kell mondjam, hogy tényleg gyengébben szól az ep3 az ep1-2-höz képest. Sőt, én megkockáztatom, hogy az ep3 magyar hangsávja jobb, mint az eredeti angol.
Nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy a nagy szinkron-őrület oltárán fel lett áldozva az eredeti angol hang. Egy külföldi kiadvánnyal lenne jó összehasonlítani.
0
2006. november 3., péntek 23:50
Ez szép, de mi fog eltérni ha eltér? Lehet láma vagyok de nem értek a lovakhoz.
Én vizuális ember vagyok, nekem látni és hallani kell. Mondjuk a képpel nincs gondom az EPIII-ban, az tényleg nagyon jó.
Lehet az lesz a vége hogy kikölcsönzöm a tékából. De ha az is ugynilyen fosul szól...
Két konkrét kérdés:
Nektek ugyanúgy szól az EPII és az EPIII? Ha nem melyik rosszabb-jobb és miért?
Üdv.
0
2006. november 3., péntek 23:43
Igen meg ez az EPIII fóruma, tehát arról írtam, de lehet azzal kellett volna kezdeni.
0
2006. november 3., péntek 11:35
jah már látom.
0
2006. november 3., péntek 10:59
SW Ep3. Ez a hozzászólás legvégén olvasható. Mivel a szinkronnal is gondja van, kizárásos alapon is ez a rész akad fenn a rostán.
0
2006. november 3., péntek 10:07
Szia! Neked most akkor melyik filmmel van gondod? az írásodból nem igazán tudtam kivenni.
0
2006. november 3., péntek 10:06
Azt csak azért írtam, hogy ne OFF legyen. a linken van a hangsúly.
0
2006. november 3., péntek 10:02
az új SW filmeknél, a régi+új verzió kiadására gondolsz?

hasznos a link!

0
2006. november 3., péntek 9:29
Lökd be a korongot a PC-be, indítsd el a lejátszást, majd állítsd meg. Ezután már Total Commander-rel át tudod másolni vinyóra a teljes VIDEO_TS könyvtárat, melynek minden BUP, IFO és VOB állományát kijelölve a Fájl->CRC ellenőrzés (SFV formában)... parancsot lefuttatva legenerálhatsz egy VIDEO_TS.sfv fájlt.

Ez nem más, mint egy ellenőrző kód, és a mérete is csekély. Ezt fel tudod tenni bárhová a neten, de akár e-mail-ben is elküldhető, így ha valaki vállalkozik az összehasonlításra, akkor a teendője csak annyi, hogy hozzád hasonlóan felmásolja a VIDEO_TS könyvtárat, bele másolja a te VIDEO_TS.sfv-det, és üt rajta egy Enter-t. Ennek hatására lefut a CRC-ellenőrzés, ami kidobja, ha eltér a két lemez.

Szerintem nem fog eltérni...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. november 3., péntek 9:02
Hello,
a hangokról jutott eszembe, most visszatérek rá:
anno mikor megjelent a film dvd-n és megvettem, írtam az adatlapon hogy szerintem valami baj van a hanggal, az angol és a magyar is tiszta maszlag, erőtlen, tompa.
Effektek mintha nem is lennének, és úgy szól az egész mintha lópokrócot dobtam volna a hangfalakra.
Rajtam kívül ha jól emlékszem még 1 ember tapasztalt ilyet. A többiek mind azt mondták, tesztlemez, meg fúdejó stb. Egy pillanatra belementünk abba is hogy vajon került-e ki hibás példány, de elült a dolog.
Most ünnepélyesen megkérnék valakit akinek megvan, elvinném vagy elhozza hozzám az Ő példányát hogy össze tudjam hasonlítani. Vállalkozik-e erre valaki? Én dél-pesten pálok.
Nem fogadom el hogy ez a kiadvány így szól és másoknak nincs baja vele.
Ha egymás után rakom be ezt és a Episode 2-t ég és föld a különbség. Na az tesztlemez képre-hangra egyaránt! Meg egyéb filmjeim is vannak amik sima 5.1-el különbül szólnak mint a EP3.
0
2006. november 3., péntek 8:56
A nálunk kapható összes SW film már lejárt jogú. Ha elfogynak mostanában biztos nem lesz belőlük. Az újakra meg azt írták nem lesznek kaphatók...
0
2006. november 3., péntek 7:51
Nem akarom szét OFF-olni a topicot.
ezért egy kis töltelék szöveg: Mikor jönnek az Uj Sw filmek?  ezek mikor lesznek joglejártak?
Na és akkor amit találtam a hangrendszerekről, sztem téged is érdekel:
HANGRENDSZEREKRŐL
0
2006. november 2., csütörtök 22:48
Ezt nem tudom. Google? Ha nem ad ki találatot, akkor nincs!
0
2006. november 2., csütörtök 20:20
Szia Electrify! Magyar leírás nincs a THX-ről?
0
2006. november 2., csütörtök 20:18
ezeknek már nem joglejártnak kelle lenni? Az SW díszdoboznak és III-nak?
0
2006. október 29., vasárnap 20:19
A THX egészen pontosan akkor jelent meg a mozikban, amikor "Lukács" megnézte az egyikben az "Új remény"-ét és amit ott hallott, az igen lelombozta. Megkérte a hangmérnökét, ugyan találjon már ki valamit, hogy a film élvezeti értékét ne rontsák le a baromi rossz hangok/effektek! Aki ki is talált és megkreálta a Tomlinson Holman"s eXperiment-et, azaz a THX-et. A THX-RŐL ÉS A HOZZÁKAPCSOLÓDÓ DOLGOKRÓL ITT BŐVEBBEN, MINDENT!! (De komolyan, még a 10.2-es surround hangrendszerről is, úgyhogy mindenkinek - akit érdekel a téma - kellemes időtöltést!)
A THX házimoziban történő felhasználásra csak jóval később jelent meg, az írásokból minden kiderül.
0
2006. október 29., vasárnap 19:33
javítok gyorsan :) DTS hangsávot.
0
2006. október 29., vasárnap 19:30
akkor én tévedtem, elnézést :)

abból indultam, ki, hogy lukácsnak van egy megkreált "saját" thx -e, és azért gondoltam, hogy nem fogja a "konkurens"  dts minôsítést rátenni, de lehet én gondolom rosszul.

a felújításnál ( a  90 évek véginél) rákerülhetett még (?).
a thx, mintha akkor jelent volna meg, ha jól rémlik.
0
2006. október 29., vasárnap 11:54
"...3.-4.-5...."

Sorry, elírtam: 4.-5.-6.!
0