Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2005. május 21., szombat 23:39
1. V. 10+/10
2. IV. 10/10
3. III. és VI. 9/10
4. II. 6/10
5. I. 5/10
0
2005. május 21., szombat 23:25
Az én listám ugyanez.
0
2005. május 21., szombat 23:16
no akkor én is sorbarakom

1. A Birodalom Visszavág
2. Egy Új Remény
3. Jedi Visszatér

.........itt van egy nagy hézag.........

4. A Sith-ek Bosszúja
5. Baljós Árnyak
6. A Klónok Támadása
0
2005. május 21., szombat 23:13
1-et kifelejtettem...
Ha tetszik ha nem, nekem ez is kapcsolódik a SW-hoz:-)

VII. Harc az Endor bolygójért - 5
0
2005. május 21., szombat 23:12
Őszintén örülök, hogy tetszett a film.. De tényleg! Nem szokott találkozni az ízlésünk..
1. EP VI 10/10
2. EP III 10/9,5
3. EP V 10/9,5
4. EP II 10/9
5. EP IV 10/8
6. EP I 10/7

0
2005. május 21., szombat 23:03
I. A birodalom visszavág - 10
II. A Sith-ek bosszúja - 9
III. Egy új remény - 9
IV. A Jedi visszatér - 8,5
V. A Klónok támadása - 8,5
VI. Baljós árnyak - 8
0
2005. május 21., szombat 23:00
"Minimum 9 hónap telt el, hiszen Amidala a rész elején lett terhes, a végén szül."

???
0
2005. május 21., szombat 18:23
hóhér!

Igen, engem is ez idegesített a legjobban. (Már lentebb írtam) Utálom, mikor dumálnak, járkálnak, zörögnek az emberek. Egyszerűen falra tudok mászni tölle, és rontja a film élményt.

Támogatom az ötletedet!
0
2005. május 21., szombat 18:03
V. 1o/1o
IV. 1o/9.5
III. 1o/8.5
VI. 1o/8
I. 1o/6
II. 1o/5
0
2005. május 21., szombat 17:15
Szinkronost.
0
2005. május 21., szombat 16:01
(Folytatás a Sithek bosszúja adatlapjáról)............Örömöm mégsem volt tökéletes mert egy ilyen top 100%-os mesterművet és annak a tökéletes élvezetét nagyban rontotta az embertársaim igénytelensége.Csörgő telefonok, késön jövő nézök(én pl be sem ülök olyan filmre amelynek nem láthatom a fő címét.Régen a késön jövőket be sem engedték),Csörrgedező popcorn papirok, szürcsögő italos poharak.
(legközelebb én is csomagolok magamnak ZSÍROS KENYERET ÉS ÚJ HAGYMÁT).
egy szóval szörnyü volt a környezetem.Most már Sokkal jobban támogatom az Xpress találkát, hátha kiforrja magát.25 főtől lehet mozi termet bérelni és mivel ti is elégsokan nagy film rajongók vagytok és gondolom nem mindegy milyen körülmények között néztek egy-egy filmet,szóval a kezdeti ismerkedés után mozi aktuális premiereket is nézhetnénk FILMRAJONGÓI KÖRNYEZETBEN. aztán mehetne a kitárgyalás.stb stb....
0
2005. május 21., szombat 15:47
Jó szórakozást, aztán várjuk a véleményt! :)
Szinkronost vagy a feliratosat nézed?
0
2005. május 21., szombat 15:46
VIGYÁZAT!!!SPOILER VESZÉLY!
Tegnap sikerült megnéznem.A nyitójelenjet látványos és gyors.Többet nem nagyon tudok róla mondani.A droid poénok egy ideig viccesek, de egy idő után már szörnyen zavaróak.A Dookuval lezavart küzdelem elég jó bár elhanyagolható.Ezután a film elkezd megindulni a tragédia felé(Anakin végzete).A filmmel egy nagy baj van, az pedig a nagyon gyors iram.Lucas mindent bele próbált préselni ebbe a részbe, és ez meg islátszik.A fénykardos jelentek nagyon jók, látványosak, ebbe a részbe van a legtöbb.A filmben rengeteg az akció, de ez kivételesen nem is baj, hisz a párbeszédek fájóan gyengék.Obi egy nagyon cool arc, bármilyen nehéz helyzetben van, mindig belök egy jó beszólást.A Palpit alakító színész jól játszik, de a film végére a karaktere inkább már mosolyognivaló, hisz szegény nem bírja abba hagyni a nevetést.Yodat jól megcsinálták, a Palpival való küzdelmében szerencsére már nem ugrabugrál annyit, de szegény még most sem tanult meg angolul:)Hayden most nekem úgy tűnt elég jól játszik, szerintem még hallani fogunk róla.(még jó hogy feliratosan néztem, Anakin magyar hangja egyszerűen szörnyű, egyáltalán nem passzol Hayden hangjához)A karakter akiben egy kicsit csalódtam Grievous volt, szegény úgy köhög mint egy asztmás, és úgy járkál (begörbült háttal) mint egy nyolcvan éves örgember(bezzeg amikor Obival küzd mindjárt fel tud egyenesedni).A karakter így erősen mozog a komikus és a nagyon gonosz között.Nem lehet igazán komolyan venni.Számomra olyan ő, mint valami groteszk karikatúra.Anakin Darth Vaderé válása nekem nagyon tetszett, igazán nosztalgikus pillanat amikor rákerül a maszk és meghalljuk a jól ismert lélegzést(pahh, pühh).Amikor Vader megtudja hogy Padmé halott, és artikulátlan üvöltésbe kezd, az kifejezetten tetszett.Vader járása teljesen természetes volt, hiszen meg kell szokni ezt az átkozott robot hacukát.Az ikerholdas befejezés elég jó megoldásnak tűnt, mint záróképsor.
A film megnézését felirattal ajánlom.
Értékelés:89%
Sorrend:Egy új remény
             A birodalom visszavág
             A jedi visszatér
             A sith-ek bosszúja
             A klónok támadása
             Baljós árnyak
0
2005. május 21., szombat 13:48
Thanks. :)
0
2005. május 21., szombat 13:19
Akkor hajrá!!! Jó mozizást!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. május 21., szombat 13:18
Én sajnos még csak ma este 18:30-kor tudom megnézni Győrben a Plazában, mivel eddig esténként nemnagyon értem rá.
Már nagyon várom, mindenesetre a jegy itt van a kezemben :)
Majd én is írok egy jó kis kritikát...
0
2005. május 21., szombat 2:46
Örülök... :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. május 21., szombat 1:59
Bízzál bennem! Tudok a sorok közt olvasni! ;)
(még akkor is, ha a mondandód csak egy sor volt!)

most posts by TM
0
2005. május 21., szombat 1:50
én azon lepődtem meg az első csatában hogy egy számomra igen jól ismert hang effektet használtak fel a lángoló űrhajó becsapódásánál! :D ez nem gáz, elvégre ez csak egy jó példa arra hogy egy hang effekt mennyi hang típust szolgálhat. ugyanaz a hang amit a 77-es első filmben valami lény órdításaként használtak, itt valami karcolódás hangjának tünt a becsapódáskor :) ugyanakkor az Airwolf sorozatban (én innét ismerem jobban) a helikopternek volt egy ilyen üvöltő hangja :D na azaz! itt a minta kicsit zajosan helikopter zaj alatt: http://magoo.uw.hu/airwolf_xv212b_y234.mp3
Ez csak egy kis érdekesség :) de akit nem érdekel, annak nem szóltam :D
0
2005. május 21., szombat 1:46
De ezt nyílván mindenki úgy értette, hogy úgy értettem :), hogy azt jelenti az egyre nehezebb szívvel, hogy nagyon xar nézni, ahogy a szomorú zene közepette kinyírják a jediket. Ugye nem hitted, hogy arra értettem, amit arra értettél, hogy esetleg már unom?! Neeeeem... :)))
0
2005. május 21., szombat 1:12
Tadam kicsit fun! :)
0
2005. május 21., szombat 1:10
Egyem a problémádat! :)
Azért a hétvégén 2x én is elcsábulok! Ha több baráti társaságba is beletartozik az ember, akkor számolnia kell ilyen tortúrákkal...
most posts by TM
0
2005. május 21., szombat 1:09
Star Wars III

Éjféli premieren voltam. Rengeteg ember, tömeg. Csörgés zörgés. Először adtam hálát, hogy volt 20 perc reklám a film előtt. :) Fél egykor elkezdődött a mű...

Összességében tetszett. :) De apróbb hibák azért vannak benne! A szokványosnak mondható főcím után nagy és látványos csata jön! Nekem kicsit hosszú volt, és sablonos. R2-D2 eléggé viccesre vette a figurát. Ez nem baj, csak furcsán jött ki.

A történet kitalálható volt, hiszen ebből már nincs spoiler, mindenki előre tudta mi lesz a vége. Azonban az idő elmúlását nem érzékeltetteék valami jól. Minimum 9 hónap telt el, hiszen Amidala a rész elején lett terhes, a végén szül.

Nagy csaták, és hosszú monológok követik egymást. A látvány pazar! A színészi játékkal viszont akadnak problémák itt-ott. Valamint a zene. Nekem nagyon össze-vissza volt. Nem stillemtek a zenék a filmen látottakkal elég sok helyen, ami nagyon zavaró.

Összességében 80%-ot adik rá. Első nézésre, lehet másodjára és harmadjára jobban fog tetszeni. :)
0
2005. május 21., szombat 1:06
Nekem már így 4.-edjére kicsit sok volt. :) Egyre nehezebb szívvel tudom megnézni... :(
0
2005. május 21., szombat 0:50
Nekem elsőre 10/9.5!!!!!
Még nem tértem magamhoz, hála az égnek, holnap repetázom.
Itt tényleg McDiarmid az isten...
0