Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2005. május 16., hétfő 1:55
Gondolom olyasmire gondolt, hogy a cikkíró (aki nem én vagyok!), lehányná Lucast. Na de könyörgöm, aki az Episode 1 + 2 láttán nem hasonlóan érez, annak vitán felül nincs ízlése, nem számít többé a vélenye, az egyszerűen nem faktor! Több nagyon igaz megállapítás is van abban a cikkben, de ez a "hányós" főleg az.

JesusKing, te meg feleslegesen strapálod magad: az efféle önálló véleményalkotásra képtelen csorda-fanokkal vitatkozni a világ legértelmetlenebb dolga. Ennek még akkor is tetszene a film ha a moziba való belépés feltételéül szabnák az előadás alatt egy zacskónyi szarral dúsított popcorn elfogyasztását.

Egyébként a film jó közepes. Pár eltalált jelenet. Rengeteg nevetséges.
0
2005. május 16., hétfő 1:53
"Mi nem volt abban kultúrált? : "
"Ha találkoznék George-dzsal, a következő történne: háromszor meghajolnék előtte, pacsiznék vele ( THX-1138 , American graffiti, Csillagok háborúja: Episode IV.), majd pedig a gondosan elore betermelt répafőzeléket sugárba hánynám az arcába"
ez nagy kultúrára vall...
i repeat. nekem nem azzal van bajom, hogy nem tetszik nekik. mindenki szíve joga. az előadásmód egy kicsit alpári. és ha a kedves olvasó egy ilyen véleményt elolvas...

ok hogy nem láttam összességében, de kb már láttam belőle 30percnyi anyagot - természtesen nem egymást követően.
0
2005. május 16., hétfő 1:47
no comment
0
2005. május 16., hétfő 1:45
Mi nem volt abban kultúrált? : ) Tényleg elfogult vagy egy kicsit - már csak az erőteljes kirohanásaid alapján is. Szerintem pedig az első két részt tekintve igencsak helytálló volt a vélemény, ahogy már mondtam, érvekkel alátámasztva. A harmadikat nyilván még én sem láttam, úgyhogy arról nem nyilatkoznék. Nekem csak akkor van bajom, amikor valaki annyit mond, hogy kurvajó vagy nagyon szar. Magyarázza meg miért az vagy miért nem az, támasszon mellé érveket. A Star Wars esetében sajnos mindenki tudja, hogy a szótárban a FANATIZMUS szó mellé  élő  példaként hozhatnák fel. A tömegekre hivatkozás pedig egyáltalán nem minőségbiztositás, főleg manapság nem. Na, túl is reagáltam asszem a dolgot, én azért meg fogom nézni az epizód hármat, és igy előre se jót, se rosszat nem mondok róla. (Az előző kettő sajnos nem kápráztatott túlságosan el.)
0
2005. május 16., hétfő 1:41
Nem vagy csőlátású tényleg... ;-))) Szerencsétlen...
0
2005. május 16., hétfő 1:32
jah és ha már egyszer kritikát írnak, legalább a címet írnák (ha nem is helyesen - nézőpont kérdése, de legalább) a hivatalos módon... :)
0
2005. május 16., hétfő 1:28
ha jól olvasom kritikájukat meg is bánták... ha annyira nem tetszik valami nekik, és ennek hangot is akarnak adni, azt megtehetnék egy kicsit kulturáltabban is.
0
2005. május 16., hétfő 1:24
eh. minden vagyok, csak nem csőlátású, de amikor azért fikáznak valamit, mert igy faszagyereknek hiszik magukat..., dehát ők tudják. több millió embernek tetszik, több millió ember "csőlátású ezexerint". maradjon meg a többinek meg a sikoly...
0
2005. május 16., hétfő 0:45
Ugyanmár! Én a Mátrix: Újratöltve című filmet hatszor láttam moziban ;)
0
2005. május 16., hétfő 0:23
Én megvettem a képregényt, és már el is olvastam. Szerintem nincs abban semmi, ha a film előtt már ismered a történet fő vezérfonalát. Sok poént nem tudtak benne lelőni, mert a szerepek már eddig is sejthetőek voltak. Szerintem (pedig nem vagyok hardcore SW fan!) remek mozi lesz.
A képregény egyébként igényes kidolgozású, de szövegben szinte csak a dialógokra számíthatunk. A terjedelme 96 oldal, de az EpI-II ennél nagyobb oldalszámmal jelent meg.
Már én is vártam, hogy a hétvégén megnézhessem a moziban, de úgy néz ki, egy héttel el kell tolni a mozizást. Meló miatt hétköznap kilőve, a következő hétvégén meg nem érek rá mozizni... De sebaj, mert 28-29-én Star Wars hétvégét tartunk. Szombaton mozi előtt DVD-ről EpI-II, majd vasárnap EpIV-V-VI.

Nem lesz semmi.

Tényleg képes valaki 15-20eFt-ot elkölteni egy filmre a moziban??? A számomra legkedvesebb filmeket sem néztem meg 2-3 alkalomnál többször moziban... Elképesztő!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. május 15., vasárnap 23:29
Haggyadmá, ez a csőlátású Starwarsfan fajta... ;-))
0
2005. május 15., vasárnap 22:36
Most olvasom, hogy a legfanatikusabb rajongók moziterme (Duna Plaza 9-es) a premierre vadonatúj százhúsz négyzetméteres vetítővásznat kap! Az ország legjobb hangú moziterme ezzel még vonzóbbá vált számomra! Ja, és még lesznek vetítések, vásár, kiállítás jelmezshow, tombola és "potya"kaja is - azt hiszem ezt hívják a vendégek maximális kiszolgálásának! :)))
Mellesleg a 8-tól éjfélig tartó előprogram jegy nélkül is látogatható, bár kétlem hogy lennének olyan mazochisták, akik szívesen nézegetnék, amint a kétezer ember elkezd beáramlani a hat terembe, ők meg jegy híján hazaballagnak...
most posts by TM
0
2005. május 15., vasárnap 22:15
A vaslogikád kikezdhetetlen! :)))
most posts by TM
0
2005. május 15., vasárnap 21:54
"van egy jó kis elképzelésem, mint szerintem mindannyiunak. nekik is van, és láthatóan meg is fogalmazzák"

De ők feltételezem látták is. ; )
0
2005. május 15., vasárnap 21:26
Bocs, de nem tudom kihagyni: Nem mozigépész vagy véletlenül?!  :)
most posts by TM
0
2005. május 15., vasárnap 13:26
http://simonz.web.elte.hu
Ezen az oldalon megtalálható a dokumentumok címszó alatt a film MAGYAR NYELVŰ forgatókönyve, néhány eddig soha nem látott képpel.
Giga spoiler.
0
2005. május 15., vasárnap 13:04
1.Duna Plaza 0.01 perc
2.Corvin 09.00 perc
3.Corvin 13.00 perc
4.Corvin 18.00 perc
stb.
Az első héten 17x
0
2005. május 15., vasárnap 12:49
én is megvettem már a jegyet ;) 19-én 14:30-kor indul a menet!!! :D Ha lesz lehetőségem akkor megcsekkolom a digitális verziót is :)
0
2005. május 15., vasárnap 10:22
elolvastam persze. ha adnék a véleményükre, akkor lehet nem vettem volna már meg a jegyet. még jó hogy nem adok... emberek vagyunk különbözünk. van akinek tetszik van akinek nem. én pl. elismerem teljes mértékben, ha nem tetszik valami sw-ban. van egy jó kis elképzelésem, mint szerintem mindannyiunak. nekik is van, és láthatóan meg is fogalmazzák.

én biztos nem fogok a xxx2-ről kritikát írni. ha nem érthető majd jövök este:)
0
2005. május 15., vasárnap 2:43
Hm... miért is? Én szeretem a cikkjeiket, és szinte mindig adhatok a véleményükre - egyébként olvasd el a cikket, alá is van támasztva a vélemény, és két oldalról lett megközelitve, szerintem ez elég korrekt hozzáállás.
0
2005. május 15., vasárnap 2:10
sokkmagazin? azok egy kicsit betegek. az ő véleményükre nem kell adni.
0
2005. május 15., vasárnap 1:41
Hát azért a mérleg egyelőre messze a pozitiv irányba hajlik... ráadásul a hazaiak közül a sokkmagazint leszámitva szinte mindenki dicséri a filmet... mostmár alig több mint négy nap és nekünk is meglesz a saját különbejáratú véleményünk :)
0
2005. május 14., szombat 23:26
A Sokk-ról pár lesujtó mondat:

"azt sem árt tudni, hogy mindezek mellett a III. epizód nem is jó film, csupán az eros középkategória szintjét képes megütni. "

Ed Halter kritikájából:
„ Post–Jar Jar, our expectations have sunk so low that now fans will celebrate a film just because it doesn t completely suck. ”
0
2005. május 14., szombat 23:14
Én is ott leszek a DP-s premieren. Nem rajongok a hatalmas tömegért, de az utolsó alkalmat meg kell ragadni! Ott a helyem!
0
2005. május 14., szombat 22:13
George Lucas a mai napon tóltötte be a 61. életévét!
Irigylem az öreget, amiért ilyen "kellemes" szülinapokat kreál magának májusonként!
Happy Birthday! :)
most posts by TM
0