Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2006. október 29., vasárnap 11:25
Ergo, valóban igazad van, ennek a filmek a végén nincs DTS-ES logo. Most néztem csak meg, de mivel az első kettőn van, a 3.-4.-5. végein pedig ott díszeleg a DTS, azt gondoltam, hogy ezen is ott fog; tévedtem!

A THX minősítésnek ugyan mi köze a DTS hangsáv létéhez? Kíváncsivá tettél! ;-)
0
2006. október 29., vasárnap 10:57
Gyorsan megvettem a 3.részt :))

nagyon jól szól az eredeti hang (a szinkron számomra idegesítô, de belehallgatva egy-egy résznél, az sem rossz, mármint az effektek).

így harmadszorra, itthon  megnézve, nagyon bejött ez a rész, pedig, mikor elsôre moziban láttam, kritikus voltam a filmmel szemben.

Nálam: 1. birodalom, 2. sith bosszúja, 3. csillagok háborúja, 4. jedi visszatér, 5. klónok háborúja, 6. baljós árnyak.

(a DTS-ES logót, még véletlenül sem fedeztem fel a film végén, érdekes is lett volna...)
0
2006. október 23., hétfő 12:59
Szerintem baromi jól szól, igaz, nem olyan dinamikus, mint egy DTS-sáv. De panasz nem lehet rá, a mustafari jeleneteknél már a szoba is remeg :D
0
2006. október 23., hétfő 11:58
Nálam megfelelő. De hogy házimozin hogy szól azt nem tudom.
0
2006. október 23., hétfő 11:24
sokat elvenne a kép minôségébôl is.
bár ahogy hallottam, nem éppen a legjobb a III. rész hangkeverése.igaz ez?
0
2006. október 23., hétfő 11:23
persze. DTS-ES hanggal......a saját THX minôsítés mellett, gondolom vicceltél.
0
2006. október 23., hétfő 9:43
Szia!
Na neked már sikerült olcsóbban hozzájutni. Én még tavaly decemberben vettem meg, pontosabban karácsonyra kaptam. Akkor 5500 Ft volt. Egy gazdaságos áruházban vettem.
0
2006. október 23., hétfő 9:41
Jó reggelt!
Te megteheted, hogy nem PC-n nézed a filmeket, hallgatod a zenéket.
a zenéket én is tudom Hi-fi-n hallgatni, de a filmnézés DVD lejátszó hiányában csak számítógépen lehetséges.

"Vannak olyan korongok (filmek), amelyeknél nem lehet menet (nézés) közben váltani a különböző hangsávok között" ezt tudom. ez van az SW-vel is PC-n.
Lehet vírus van és amiatt nem lehet?
Úgy, hogy nézem a "másik változatot". ez van.

Üdv.: F430spider
0
2006. október 23., hétfő 0:46
Na, megvettem! (méghozzá 2990ért :D) Végre komplett az SW gyűjteményem!
0
2006. október 22., vasárnap 23:38
Igen, én megjelenéskor megvettem.
SOHA nem teszek a számítógépbe sem dvd-t, sem pedig cd-t.
Vannak olyan korongok (filmek), amelyeknél nem lehet menet (nézés) közben váltani a különböző hangsávok között, azonban a feliratok kapcsolhatóak. De ezek asztali dvd-játékosra [;-)] vonatkoznak, az, hogy a számítógépen ez hogy működik, arról gőzöm sincs!
0
2006. október 22., vasárnap 23:28
Az sem lenne rossz.
electrify mondjad csak neked megvan a díszdoboz?
Miylen programmal nézed a filmeket? Nekem nem lehet a magyar feliratot bekapcsolni. Ha film közben akarom kiválasztani akkor azt mutatja, hogy eb van jelölve de nem férek hozzá , mert nem élnek azoka funkciók.
Amugy a program amivel néztem: PowerDVD 5. Ezzel nézem az összes filmet.
0
2006. október 22., vasárnap 23:21
A remény hal meg utóljára! Én például abban reménykedem, hogy majd úgy két év múlva jön egy gyönyörű 12 lemezes díszdoboz! DTS-ES-sel persze, ahogy azt a filmek végi logo mutatja!
0
2006. október 22., vasárnap 23:14
Elképzelhető.
amugy a többi lemeznél nem működik. Az episode I-II-t nem próbáltam, azok nincsenek meg.
Na jó zárjuk a témát. Ez van.
Október 31-én ugy is kiveszik a filmeket a piacról.
Reménykedhetünk esetleg egy szinkronos, mind a 6 részt átfogó kiadásban?
0
2006. október 22., vasárnap 23:12
Lehet, hogy volt elérhetőség, de csak korlátozott ideig!
0
2006. október 22., vasárnap 23:01
Értem, magyarul sz*rtak megcsinálni.
0
2006. október 22., vasárnap 17:29
Hali Ferrari-fan!

Nagyjából ezt jelenti:"Sajnáljuk. Itt nincs rendelkezésre álló/elérhető/ kizárólagos tartalom ehhez a lemezhez ebben az időben."
0
2006. október 22., vasárnap 16:06
NA most működik valahogy.
Miután beléptem ez a szöveg fogadott:
"We re sorry. There is no exclusive content available for this disc at this time."
Nem értek angolul, de ez gondolom nem jelent túl jót. igaz?
0
2006. október 22., vasárnap 14:43
Nekem a VI. résznél működik.
0
2006. október 22., vasárnap 12:38
Igazad lehet. Egy pillanatra bejön egy piros hátterű lap aztán visszaugrik arra ahol el kell indítani és ki kell választani a filmet.
0
2006. október 22., vasárnap 12:29
Szerintem nem egyedi hiba, én sem tudok belépni :D Mármint be tudok, csak nem csinál semmit. Sztem Lucasék magasról tettek az exkluzív honlapra...
0
2006. október 22., vasárnap 12:08
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miért nem tudok belépni a DVD-vel az exkluzív SW tartalomhoz az interneten?
Megvan a DVD (eredeti), van macromedia schokwave a gépen.
Akkor mi a baj?
Amugy a díszdoboz filmjeinél is ez van, nem csak a III résznél.
0
2006. október 19., csütörtök 3:09
Köszi!

Akkor meg kell rendelnem, hogy komplett legyen az SW kollekcióm :P
0
2006. október 19., csütörtök 1:44
Igaz, 10.31.-én lejár a forgalmazási joga.
0
2006. október 19., csütörtök 1:35
Jóég, az Anakin, meg az Amidala jobb oldali képe ezek a fán, mintha körözött bűnözők lennének:)
0
2006. október 19., csütörtök 1:31
Hát ez meseszép! :-))

Csak a  Lilo & Stitch (jól írom?) mániát nem értem...
0