a dobit elvileg már tavaly szeptemberben kivonták, csak még mindig nem fogyott el. a sith-eknek pedig elképzelhető, hogy még az idén lejár a joga, mert egyik sw dvd sem volt sokáig kapható.
0
2006. október 19., csütörtök 1:19
2405
Tudja valaki, hogy ennek mikor jár le a forgalmazási joga? Valahol olvastam, hogy az SW díszdobozzal együtt ez is csak október végéig lesz kapható! Igaz ez?
0
2006. március 15., szerda 13:40
7252
Lassan biztosan megérkezik a díszdoboz is... Mivel a filmek legvégén ott díszeleg a "DTS-ES " logo, nyilván az angol hangsáv ilyen lesz (6.1, esetleg 7.1); talán az extrák kapnak magyar felíratot; most tartunk ugye 10 dvd-nél, ennyi-gondolom-lesz a dobozban (esetleg 12?); na és az ára, az igen mókás lesz!
0
2006. február 9., csütörtök 11:30
301
Tudom!
A tegnapi hozzászólásomhoz annyit azért megjegyeznék, hogy volt benne minimum 5% irigység is - azért az eredeti, filmben használt Death Start én is elfogadnám, jó lenne csillár helyett. :)
0
2006. február 9., csütörtök 9:35
17243
OFF
"hello, tits mcgee is off today, i m veronica corningstone. tits mcgee." "and i m tits mc... ron bugundy..."
jó a nicked. :)
ON
0
2006. február 9., csütörtök 0:37
301
Lehet, hogy volt már, akkor bocs: ez több mint creeeepy. A szemem még mindig vérzik az életnagyságú Jar Jar szobortól. Még szerencse, hogy nem azt rakták a vendégszobába, szegény látogatónak garantált lenne a rémálma.
A szókincsem pedig gazdagodott a "Cereal Room" kifejezéssel.
0
2006. január 6., péntek 20:28
3495
hehe
0
2006. január 6., péntek 8:58
1153
Bazmeg Tilla HÚZZÁL MÁR EL INNEN! Nem veszed a lapot, hogy a köcsög beszólásaiddal szétqrod az oldalt! TAKARODJ!
Picinyem, ha ekkora pofával tudsz másokhoz szólni, legalább linkelni tanulnál meg, hogy ne qrjad szét a köcsög képeddel az oldalt.
0
2006. január 6., péntek 1:36
16089
Láttátok az Amazon-on a családfát? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 19., hétfő 22:21
346
Akkor úgy látszik örülhetek, hogy az én példányom legalább jól szól. :D
0
2005. december 19., hétfő 21:30
133
Az igaz, az EPII-ben picit több volt a mély, de hangzásra kb. ugyanúgy szólt mint az I. Viszont az én EPIII-m mindkettőtől jócskán elmarad(hangzásban). Nekem meg Technics SA-DA10 erőlködő meg Pana 47-es DVD szintén optikaival (Pana) kötve. Mondom én hogy van hibás széria, ugyanis ha jól tudom Lucasék leellenőrzik az anyagot és kétlem hogy ez átment volna a vizsgán. Esküszöm az a gagyi Lopakodó című nagysikerű csehszlovák horrorgyurma hangzásban és effektekben leveri az EPIII-t. Mármint az én példányomat. Az EX ügyre valaki írta a megoldást és tényleg úgy van, lecsekkoltam: Az 5.1 surround EX nem ugyanaz mint az 5.1EX.
0
2005. december 19., hétfő 20:57
346
Nálam pedig az EPI és EPII között is jól hallható különbség van. Pl. a mély hangok jobban ütnek az EPII esetében. az EPIII-al sincs baj, és szerintem a surround itt dolgozik a legtöbbet. Persze én is furcsállom a kifogásokat, dehát nálam komolyan minden rendben van, és ezt most nem az elfogultság mondatja velem. Nekem amúgy Onkyo TX-SR600E erősítőm van, ami optikia kábelen kapja a naftát egy Panasonic R62-es DVD lejátszótól.
Emlékszem, annak idején az EPII-nél is voltak hasonló bajok. Egyesek szerint ugyanis az EPI hangja jobb volt... Ha van türelemed, keresd vissza a megfelelő topicban. :)
Egyébként érdekes, hgy a mélyeket túl dübörgőnek találod. Nálam ez a paraméter gyengébben muzsikált mint az előző két film esetében. Persze egy sub állítás után, már minden rendben volt.
Érdekes kérdés ez az EX probléma is. Megnéztem a többi SW lemezem, de azoknál sem jelzi ki automatikusan az EX-et.
0
2005. december 19., hétfő 18:11
133
Estleg még kivehetem kölcsönzőből hogy az a kópia hogy szól. Majd meglátom.
0
2005. december 19., hétfő 18:08
133
M.O.D. amit írtál a film oldalán igen, lehet hogy más beállítás kell, de nagyon érdekes hogy sok ember azt írja nagyon jó a hang, sok viszont szapulja (mint én). Sajnos az ismerősi körömben csak én vettem meg eredetiben, így nem tudom más koronggal összehasonlítani. Akkor is több mint gyanús nekem ez az egész. Aki panaszkodik, mind ugyanazt mondja: gyenge és kevés effekt hang, túldübörgő mélyek. Az is érdekes ha berakom az EPI-et vagy II-t, szinte ugyanúgy szólnak és nagyon jól! Ehhez képest a III (ugye ugyanazon a rendszeren) fos. Ezek után is az EPII marad nálam az etalon lemez hangra, ehhez hasonlítok mindent és úgy néz ki lehetetlen bizonyítani hogy a III-ból igenis lehet "hibás" széria. Ráadásul én pont azt vettem meg. Sucks...
0
2005. december 14., szerda 22:18
346
Van mire arcoskodnia szerintem. :D
0
2005. december 14., szerda 18:50
3945
"Szerintem akinek nem tetszett a hangja az cserélje le a TESCO gazdaságos "úgynevezett" házimozirendszerét. Nekem egy teljes B&W 800 D-m van teljes THX Ultra minősítéssel és 60" Sony Plazmával.-és csodálatosan szól rajta!"
:)))))) nem nagynarc hozzászólás! :D
0
2005. december 11., vasárnap 15:27
16089
data = adta
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 11., vasárnap 15:27
16089
1990-ért data oda a duplalemezes szinkronos év dvd-je filmet?
0
2005. december 8., csütörtök 14:34
2938
Ujsagosoknal - azaz hirker - forgalmazzak az SW3-at. Az ujsagot bukott 3 ropit ha 1990-ert adta. 4990-ert kellene neki es vannak mas filmek is 1990ft feletti aron. Szoval annak az ujsagosnak sokba lesz ha nem figyel oda...
0
2005. december 8., csütörtök 14:24
52684
Általában ez szokott lenni. Nincs rányomva az ár, mint az újságokra. Ez van akkor, amikor valamit nem ott és azok árulnak, ahol kellene és akik értenek hozzá!
most posts by TM
0
2005. december 8., csütörtök 14:19
1075
Lehet hogy 4990 ért kellett volna adnia, csak hülye volt és azt hitte az is 1990 mint a többi.
0
2005. december 8., csütörtök 14:18
557
na várjatok,szval forró cucc,mint mondjuk leesett a kamionról cimü felvonás? Az elképzelhetö,viszont nem hinném,hogy az ujságos magánszáma lenne ez a manöver,mert nem egy maffiozó tipus,ráadásul nö!Akkor ebbe jócskán benne van az Intercom-os ügynök-nek is a keze véleményem szerint,aki havonta szállitja az ilyen akciós kiadványokat.Egyébként afelöl nincsen kétségem,hogy eredeti,mert belenéztem és minden rendben van vele.
0
2005. december 8., csütörtök 13:48
52684
Megjegyzem már láttam olyan tökéletes másolatokat is (és itt nem a Sigourney Weaver filmre gondolok) amiről nehezen lehetett megállapítani, hogy nem eredeti, mert már a korong sem matricás volt, hanem szitázott, csak az ilyen dörzsölt alak, mint én jött rá a turpisságra! Amúgy meg a legárulkodóbb dolog mindig az olcsó ár!
most posts by TM
0
2005. december 8., csütörtök 13:35
1153
Gondolom, úgy mint az 1500 Ft-os Ponyvaregény.
0
2005. december 8., csütörtök 13:35
52684
Vagy "forró" cucc volt, vagy hülye az újságos, ennyi! Biztos, hogy nem hivatalos úton kerül annyiba.