Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2005. december 8., csütörtök 13:14
Gyerekek nem akarom kavarni a kását félre ne értsetek,de ma betévedtem a ujságosomhoz,és megdöbbenve látom,hogy tudjátok amit az intercom szokott havonta akciozva árusitani dobozbol 1990-ft,most ott diszelgett a sw3,még szép hogy nem hagytam ott,de hogy a túroba van ez most?
0
2005. december 8., csütörtök 12:55
Akkor tessék gyorsan bepótolni a régi trilógiát is. :)
0
2005. december 8., csütörtök 12:34
Ez a legüber és a legjobb rész a Star Wars-ok közül .
0
2005. december 7., szerda 19:26
az nekem is bejött, nincs hiányérzetem semmi miatt igazán.
0
2005. december 7., szerda 12:48
Ja? Értem! Várj, szaladok, megnézem, biztos hibás! :-)
most posts by TM
0
2005. december 7., szerda 12:38
Azt szerencsére nem itthon gyártották. A Paramount díszdobozai külföldi gyártásúak (ezért az angol duma rajtuk), az IC csupán egy papírnyimnyamot készített hozzá.
0
2005. december 7., szerda 12:15
Egy Intercomos kiadványt azért említsünk meg legalább a "jó" oldalról!
Szerintem az Indiana Jones díszdoboz-ra nem lehet panasz! Igényes a doboz is, jók az extrák, magyar feliratosak! A hang ugyan csak magyar surround, de a németek sem kaptak 5.1-et, pedig egy-két darabbal több fogy náluk.
most posts by TM
0
2005. december 7., szerda 12:09
Ha gondolod, elkezdem írni a forgatókönyvet! :-)
most posts by TM
0
2005. december 7., szerda 0:08
maky, mekkora ...kaky vagy!
0
2005. december 5., hétfő 21:57
elég szomorú, hogy egy öt ezer forintos dvd-nél nem merül fel a "kiadó" illetékes munkatársának fejében, hogy nem lenne ártalmas, ha nem ütne el egy sorozat három tagjának gerince egymástól. ez volt kill bill esetén is. na ez az, ami nem pénzkérdés, meg nem a magyar piac miatti spórolósdi, hanem egész egyszerűen slendrián, igénytelen és hozzá nem értő munka.
ha én így végezném a munkámat, már rég kirúgtak volna - teszem hozzá: teljes joggal. bár az is igaz, hogy én ilyen munkát a büdös életbe ki nem adnék a kezemből, mert lesülne a pofámról a bőr szégyenembe...
0
2005. december 5., hétfő 19:19
Intercomnál mindig ez van... gondolom mindegyik DVD borítót másik nyomdában csinálták és arra nem is gondoltak, hogy egymás mellét éve a polcon kissé gusztustalan, ha nem egyformák a betűk :( De azt meg végképp nem értem, hogy a klasszikus trilogia darabjain pl. miért nem egy színtben vannak azok a hülye 12-es karikák. Ha már mindenképpen rá kell tenni, legalább egy "egybekiadásnál" odafigyelhetnének kicsit jobban.
0
2005. december 5., hétfő 14:22
Én is nagyon megnézném a 7-8-9. részt... Hátha valaki megcsinálja!!! Bízzunk benne!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 14:13
Igen!!! Az év DVD-je! Kár (?) hogy nem lesz több rész. Igazán megnéztem volna a VII.-VIII.-IX.-et is. Nem holmi tv-sorozatot...
0
2005. december 5., hétfő 14:01
Azt hiszem, hogy erre a DVD már rámondhatjuk: AZ ÉV DVD-JE!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 12:11
derceto!

Elöljáróban: jóideje foglalkozom már videovágással.

Igazad van, a videorendszereknél a sorok száma a mérvadó. Analóg rendszereknél különösen. Digitális formátumoknál azonban elég egzakt az egyes sorok felbontása is (a tartalom minőségéről most ne beszéljünk!). A mai SD rendszereknél pedig mindössze két képarány létezik: 4:3 és 16:9, ráadásul ezek felbontása nem is tér el egymástól. És nézz csak utána, az SD kameráknál miként definiálják pl. a CCD-k felbontását!

De nem is ez e lényeg...

Zebi az 566-ban ezt írta:
"A www.starwars.com szerint ennek a kamerának 2k a felbontása."

Számomra a felbontás vagy a teljes képet alkotó képpontok számát, vagy a letapogatás sűrűségét (ez esetben dpi-ben kifejezve) jelenti. Tény, hogy nem sűrűn digitalizálok celluloidot, és Lucas kameráinak egyike sincs ott a szekrényemben (khm), így nézd el nekem, ha ezzel kapcsolatban nem rendelkezem naprakész információkkal.
Egyébként aláírom, hogy a minőség kifejezésére elegendő a sorok számának definiálása is, de le lehetne ezt írni kevésbé slendrián módon, bárki számára közérthetően is, pl. így: "ennek a kamerának 2k sor a felbontása" - és máris nem kérdéses, miről beszélünk.

Egyébként ha újra elolvasod az 574-es hozzászólásomat, talán észreveszed benne azt az iróniát, ami csak a pongyola megfogalmazást hivatott elmarasztalni. Azt én magam is "sejtettem", hogy a hivatkozott "2k" nem az a "2k", amiről én regélek... ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. december 4., vasárnap 23:38
És azon még feliratos extrák is lesznek! Igaz, szuahéli meg maláj felirattal, de nem baj :]
0
2005. december 4., vasárnap 23:07
kiírattjaahaverral. :)
0
2005. december 4., vasárnap 22:51
Na jó, de ha DVD-t venni pénzkidobás, vajh miért vásárol (ha vásárol)...?
0
2005. december 4., vasárnap 20:56
"5000 Ft kidobása nélkül is szert tudok rátenni."

jó, de ezt ne itt híreszteld!
0
2005. december 4., vasárnap 17:38
Nem lehet rosszab majd mint amilyen tényleg lesz feltéve ha megjelenik. Jól néz ki.
0
2005. december 4., vasárnap 14:39
Nem semmi! Elfogadnék egy ilyet. :)
0
2005. december 4., vasárnap 13:00
Pedig a filmben is mondja Anakin az első találkozásukkor, hogy ha a Kancellárt nem rabolják el, még mindig a külső peremen harcolna, amiből lehet sejteni, hogy nem pár napja látták egymást utoljára.
0
2005. december 4., vasárnap 12:38
:-) na és, hogy megtudtuk: Darth Vader mégsem fekete! :-)))
most posts by TM
0
2005. december 4., vasárnap 12:37
Szerintem nem belemagyarázás. Ha láttad a Clone Wars sorozatot, melynek történetét Lucas hitelesítette (s melyből például kiderül az is, hogy Grievous tábornok mitől vonaglik folyton), abban mutatták, mennyi minden történt a két Jedivel, a 2. rész után. De egy ekkora csata egyébként sem hetek alatt zajlik le, és közben nem repkedhettek mindennap haza a Coruscantra. Tehát csak akkor tértek vissza, mikor utasítást kaptak, hogy a Grievous által elrabolt Palpatine-t szabadítsák ki. (Ezzel zárul a rajzfilmsorozat utolsó része.)
most posts by TM
0
2005. december 4., vasárnap 12:24
kár hogy nem derült ki, a halálcsillagot vállalkozók építették-e? :)
0