Igen ez a logikátlanság engem is igen zavart. Asszem ki is tárgyaltuk annak idején valami topicban...
0
2005. december 4., vasárnap 12:18
52685
Valószínű azért, mert előtte Anakin hónapokig a klónháborúban csatázott Kenobi oldalán. Amikor visszatértek, Padme egyből elmondta neki a hírt. Lehet, hogy volt fejlett kommunikációs rendszerük, de hát ezért ez mégsem "telefontéma"! Ez ilyen egyszerű.
most posts by TM
0
2005. december 4., vasárnap 12:08
3945
"A történet csupán három vagy négy napot ölel át. Padmé már javában terhes volt."
rendben, én is így gondoltam. de akkor amidala miért csak az utolsó napokban mondta meg anakinnak, hogy terhes?
0
2005. december 4., vasárnap 4:05
398
Igen, látom. Talán ez is megtenné. Az Office Depot és az Auchan tokok kapcsán eddig nem jutott eszembe, majd megnézem.
0
2005. december 4., vasárnap 3:49
398
Azt hiszem, nincs olyan Intercom kiadványom, amire azt mondanám: "Ez kiadás!" Viszont van olyan, amire inkább a fércmű szó illik, vö. Terminátor 2. belső tok borítója, Bond 20. gerinc. Az SW I-II doboz pl. nem lenne rossz, csak (ugye, most kizárólag csomagolásról van szó) az említett betűtípus-trehányság mellett a tok is elég vacak, mert homályos az anyaga, így a borító belső oldala alig látszik. A Ronin szintén jó lett volna - ha belerakják a bookletet is.
Én is számítok SW I-VI (DVD!) dobozra. Úgy gondolom, az eladhatósághoz különleges többletre lesz szükség. A sima újracsomagolást szerintem nem kockáztatják meg, ennél nyilván több eszük van az üzlethez. Sok országban hiányzik a szinkron - ez jó indok, de egy ilyen kiadványt inkább a nagy nyelvterületekre terveznek. Ezért a legnagyobb vásárlásra ösztönző plusz szerintem az eredeti változatok mellékelése lehet.
0
2005. december 4., vasárnap 3:48
2967
Délelőttre megnézem neked, mert amit vettem egyszer annak a csomagolását elraktam. Csak most már elrakom magam mára.
De ezt Ausztriában vettem. De tudok olyan tokot is amibe a Warner és a Columbia rakta filmjeit kb. 2004 körül (Pl. Azonosság, csak ugye ez egy dvd-s volt, de ez is van duplában. Vagy amibe a mátrix 3-at rakták, vagy ilyen: http://www.amazon.com/gp/product/customer-images/B00005JLXH/ref=cm_ciu_pdp_images_0/103-0480270-0051828?%5Fencoding=UTF8&s=dvd&index=0#gallery ) vagy talán még azóta is rakja ilyenbe. De szerintem ezek is Amaray-nak mondhatók, mert jó minőségűek. Úgy emlékszem a Polusban az Office Depot-ban vettem ezeket (nem az amaray-t). Szépen volt csomagolva 5 db 800 Ft-ért, de láttam olyat is, ami 20 db-os volt. De úgy emlékszem, hogy még a Dunakeszi-s Auchanban (talán még a Media Markt-ban is van) is lehet kapni (Nyugi nem a nagy fém kosárba szórt 40 Ft-os szarokra gondolok), Ott még láttam olyan nagy kemény erős műanyag tokot is amibe a Columbia rakta annak idején az első filmjeit (Pl. Godzilla első kiadása angol borítóval) úgy kb. 1998-ban, úgy néz ki mintegy cd tok csak dvd tokban és erősebb a szerkezete.
0
2005. december 4., vasárnap 3:18
398
Én úgy olvastam, hogy egy jobb filmszalag 5000 sor felbontást is "tud" - próbálták ezt több helyen is méricskélni. Kérdés, hogy a mechanika és az optika ezt mennyiben korlátozza a valóságban.
"És tudnék olyan tokot is venni, ami nem 40 forintos és átlátszó dupla amaray tok." Hogyan lehet Pesten dupla Amaray-tokhoz hozzájutni? Angliából szerettem volna rendelni, de a szállítási költség miatt valami 400 ft lett volna darabja.
0
2005. december 4., vasárnap 2:15
2967
Be cool. Én csak azt hittem hogy van valami baj a tokkal, mert már említette valaki, hogy megrepedt. Most, hogy mondott tényleg nagyobbak a betűk. Az egyik kisebb mint a másik. Említettem az előbb, hogy én sem szeretem a másolt filmeket. Akkor most miért mondott, hogy én kreálhatok magamnak? CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK, HOGY HOGY NÉZ KI BELÜL, MERT ÉN LEHET HOGY NEM VESZEM MEG.
Másik: Szerintem nem minden INTERCOM-os filmnek szar a minősége(mármint külcsín). Az igaz, hogy a borítót vékonyabb lapra nyomtatják, mint mondjuk a WARNER-esek, de azért nem mindegyik rossz. Miért? Neked nem tetszenek?
0
2005. december 4., vasárnap 1:59
52685
Ez pedig az amerikában újrakiadott klasszikus trilógia díszdobozban, ezúttal az extralamez nélkül:
most posts by TM
0
2005. december 4., vasárnap 1:55
52685
Ügyeskezű emberkék által készített "házi" díszdoboz alumíniumból, ezüst színezéssel, lézeres gravírozással:
most posts by TM
0
2005. december 3., szombat 23:59
3945
:)
0
2005. december 3., szombat 23:59
3945
"Miért mi van a borító gerincével?"
az, hogy a polcon úgy néz ki, mint egy osztály, aki nem tud beállni tornasorba. egyik felirat kisebb, mint a másik, de az a másik minimum lejebb van, mint amaz stb., stb. szóval érted. :)
0
2005. december 3., szombat 23:58
2341
"Miért mi van a borító gerincével?" A régi és az új trilógia DVD-inek oldalán a Star Wars logók teljesen elütnek, mármint méretben. Ez az Intercom minőség! Mondjuk, téged ez nem érint, hisz otthon egy papírvágóval meg egy nyomtatóval személyre szabott borítót kreálhatsz magadnak. :))))))
0
2005. december 3., szombat 23:53
2341
Mi bajod, haver? Egyáltalán, láttál te már Intercom DVD borítót? Mert az bizony az általam jegyzett módszerekkel van elkészítve. Teszek rá, hogy neked milyen felszerelésed van, én az Intercom gyári igénytelen gagyijáról szóltam. Uff.
0
2005. december 3., szombat 23:45
2967
Biztos vagyok benne, hogy jövőre vagy 2007-ben lesz egy felturbozott díszdobozos változat és mind a 6 részt fogja tartalmazni. De az is lehet, hogy én már csak akkor veszem meg, hogyha lesz új formátum (Blue-ray vagy HD), csakhogy én azt hallottam az új formátumokkal kapcsolatban, hogyha kiadják a régi filmeket akkor azon nem lesznek extrák. Lucas már rég tudja, hogy mit fog csinálni és ez az ő üzlet politikája csak megakar gazdagodni, hogy még tudjon új filmeket csinálni (Star Wars sorozat vagy esetleg egy új trilogia, de már csinálja az új projectjét, ami egy II. világháborús film lesz.). Ezért vagyok kíváncsi, hogy hogy néz ki belül és reméltem, hogy ti megmutatjátok vagy beszúrtok egy képet. Lehet, hogy neked közepes minőségű nyomtatód van, baltád és 40 forintos tokod, de ha akarnám (csináltam is próbából egy kettőt biztonsági másolat miatt) megtudnám csinálni mintha eredeti lenne (erről most nem akarok írni mert nem ide tartozik). Nyugodj meg van papírvágóm. Én is igényes vagyok ezen a téren. És tudnék olyan tokot is venni, ami nem 40 forintos és átlátszó dupla amaray tok.
Erről ennyit
0
2005. december 3., szombat 15:42
2341
Na. Ezt nyomtasd ki egy közepes minőségű, tintás nyomtatóval, másold le fénymásológéppel, a másolatot megint másold le, egy baltával vágd ki a képet, és tedd be egy 40 forintos tokba. Voilá: megvan az Intercom borító :]
0
2005. december 3., szombat 14:20
4201
A mostanáig készült filmeket mind olyan technikával készítették, amelyek nem indokolják a 2k-nál nagyobb felbontást, mert egyszerűen nincs már olyan részlet, ami igényelné, függetlenül attól, hogy a jövőben milyen felbontású rendszerek lesznek. Egy egyszerű 35mm-es filmre forgatott filmből szerintem már csak némi filmzajt kapnánk pluszban. Ez alól mondjuk az IMAX-filmek kivételek, meg azok a 3D-s technikák, amiket most fejlesztenek, szóval biztosan lesznek 4k-s és ennél nagyobb otthoni rendszerek is, de ezt csak az IMAX és a jövőben készülő filmek fogják kihasználni.
0
2005. december 3., szombat 13:27
346
Talán a másolt DVD példányt akarod felturbózni?
0
2005. december 3., szombat 11:22
442
Igen van hozzá jelenetválasztó lap, külön nem a boritó másik felén ( ugy mint ahogy 1 és 2. részhez )
0
2005. december 3., szombat 1:42
398
Nem akarom túldimenzionálni a felbontást, de azért szerintem elég lényeges szempont. Azt hiszem, a 4k-ra elsősorban a hatalmas költségek miatt nem vállalkoznak a cégek. Annyiban igazuk lehet, hogy a jelenlegi lejátszó eszközök (lemez, tévé) még fejletlenek ehhez a szinthez.
0
2005. december 2., péntek 23:53
2967
Ezt honnan szerezted. Nem tudsz egy olyan honlapot ahol vannak borítok? +Nem kell rá ez a kölcsönzöi változat szöveg. Amúgy a jelenetválasztó papír az a borítónak a másik oldalán van vagy egy külön lapon van? És megvan nevezve az összes (mind az 50) jelenet? Nem tudtok egy képet beszúrni róla? KÖSZI
0
2005. december 2., péntek 17:48
52685
Van papír.
most posts by TM
0
2005. december 2., péntek 17:12
959
0
2005. december 2., péntek 16:37
2967
Valaki nem szúrna be egy képet a tokról, meg a belsejéről? Nagyon megköszönném. Remélem van hozzá jelenetválasztó papír.