Keresés

Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2 DVD)

2005. november 2., szerda 9:16
Milyen a kiadvány (hang, kép extrák stb...) ?
0
2005. november 2., szerda 4:04
Sziasztok!

Személy szerint én ma (11.01.) vettem meg a trilógia 3. részét és mindenkit szeretnék megnyugtatni vagy lenyugtatni, az amerikai változat 2 hangsávval angol 5.1 EX és 2.0 -val spanyol és francia 2.0-val került forgalomba és nincs szó DTS hangról.  Ezen kivül pedig felesleges is lenne mert igen vájtfülünek kell lennie annak aki észreveszi a különbséget egy jó házimozinál. Egyébként pedig azt vallom persze ez csak magánvélemény, hogy az eredeti hanggal az igazi egy film és engem néha idegesit a szinkron pontatlansága, persze ez alól ez a film kivétel, mert a magyar szinkron sikerült a legjobban a világ szinkronjai közül.
Ja és még valamit én nem Magyarországon vettem a filmet, ha valaki ebbe szeretne belekötni. Ahol élek ott nem éri meg kalózkodni a filmekkel, mert potom áron lehet beszerezni őket. Példának okáéért ez a film 15 US dollárba kerűl a megjelenés napján és megy ez még lejjebb is.
Üdv mindenkinek!!!
0
2005. október 28., péntek 0:57
Ugy hogy ők felhalmozáták vele a raktárjaikat. Ennyi...
0
2005. október 28., péntek 0:54
Lehet,hogy buta a kérdés,de hogyan lehet olyan terméket kapni egy-két multinál,amely joglejárat miatt visszavonásra került?!
0
2005. október 27., csütörtök 17:45
Na amikor olyan fröcsögős és indulatos hozzászólásokat látok a fórumon azért mert egy hónapot csúszik a film egy szinkron miatt (aminek sokan örülnek csak többen irigyek) akkor örülök igazán, hogy nekem ilyenkor nincsenek elvonási tüneteim: nem remeg a kezem a lemez után és nem lezdek el neki esni másoknak és még aludni is tudok emiatt!

Ma már a játékfüggőkenk vannak mindenféle terápiák... szerintem nemsokára a DVD film vásárlóknak is lesz ilyen...
0
2005. október 22., szombat 14:05
Hülyeség. Szinkronosan jön ki december elsején, az összes részt tartalmazó díszdoboz pedig egyelőre csak pletyka, se hivatalos, se nem hivatalos információja nincs erről még az InterComnak sem, de gyanítom (biztos vagyok benne), hogy világszerte egyetlen FOX-képviselet sem tud még róla.
Ez George Lucas üzlete, akkor lesz bármilyen hír igaz, ha ő bejelenti, ő pedig egyelőre azt mondta, hogy idén nem lesz ilyen doboz, a jövőben esetleg várható.
Az angol Fox hoz majd ki december elején egy lebutított gyűjteményt, de abban is csak az új részek lesznek egylemezes változatban.
0
2005. október 22., szombat 13:39
hi
nem akarok rém hireket terjeszteni...
de az a súlyos dolog hogy én azt hallottam egy MM áruházban hogy a területi képviselő azt mondta erröl a filmről hogy nem szinkronos lesz, hanem hogy jövőre fogják majd kiadni egy hatos digit pakkban az összes rész és ha minden igaz az lesz csak szinkronos....
de ezt nem állította biztosra, csak mondja hogy ezt a képviselő mondta....
Ti mit tudtok erröl?
vagy Kedves Xpress, te mit tudsz erööl...?

fgk
0
2005. október 20., csütörtök 13:05
Gyulus, most már fox tudni aludni?

"Sorry...

hanelka:

speciel az Elit alakulat honi kiadása egészen kultúráltra sikeredett. Szerinted a kiadónak megérte volna fadobozzal-térképpel kiadni nálunk? Így is húzós volt az ára, hát még úgy. Ráadásul nem egy LOTR, hogy 20 ropit bárki kipengetne érte, max egy-két fan. Ráfizu lett volna...

dreampage: Az ingyencsere ötletét ugye viccnek szántad? :-)

Thx DNS, de amikor ezt írtam, még nem ez a kép volt itt, hanem a moziplakát, Drew Struzan munkája. Igen, ez a borcsi már beleillik az összképbe.

CaWarin, Te ostoba...

Az utóbbi 4 kritikát mind hasznosnak tartottam. Csak így tovább.
Jó volna tudni, ki hány éves és ilyen értelemben hogyan értékelte a filmet.
Én 31 leszek, le is vett a lábamról rendesen. :-))

Nekem még mindig az Obi vs Maul a kedvenc, de ez is ott tolong a 2. helyen. :-)

1-es terem, A sor, 21-es szék!!! :-))))

Nem tudom volt-e róla szó, de nekem az egyik kedvenc hangom a filmből Anakin "I hate you!!!"-ja Obi-1-nak!!!
Még most is feláll a szőr a hátamon!!! Iszonyatos hang!!
Hayden biztos torzítóba hörögte! :-)

Bocs, padi, későn olvastam, amit írtál! :-))
Srácok, nekem ez másodszorra is iszonyat bejött!!!
Azon agyalok, mikor, kivel és hányszor nézem még meg a dvd-megjelenésig.

Nekem elsőre 10/9.5!!!!!
Még nem tértem magamhoz, hála az égnek, holnap repetázom.
Itt tényleg McDiarmid az isten...

Mozinet.hu-n 100-at kapott!!! Ott, ahol ölég kíméletlenek a kritikák!!
Nem bírom ki péntekig: MOM, digit, felirat, 17.15!!!
És már készítem a lájtszébert, ha vki olyan szabadulna be az előadásra, akinek szándékában áll végigpofázni a filmet!! Akad ilyen egyáltalán??
>>:-))))))

Gondolom, ez csak tervezett borító: mivel egyik Sw dvd-kiadásnál sem a moziplakátot tették a frontoldalra, hanem "élő szereplős" képet. Azért a tervezett ára mindenképp figyelemre méltó."
0
2005. október 20., csütörtök 10:23
Dragonslayer!

Most őszintén... Olvasd már el a "kritikádat", és valld meg: szerinted van értelme???

Kedvelem a filmet, és örömmel olvasnám róla a véleményeket, de a kritikáknak már neki sem ugrok, mert egyesek képesek ennyire összebarmolni az egészet... De még a beszélgetésetek is érdekelne, ha itt lenne a fórumon, így viszont teljességgel áttekinthetetlen.

És most töredelmesen megvallom, én voltam az egyik, aki nem tartotta hasznosnak a hozzászólásodat, bár ez gondolom nem hat meg...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. október 1., szombat 12:51
Van letőltés????? mondjuk star wars lécci kénE VALAmI film lécccccccccccciiii
kösziiiii mindenkinek plz tegyetek föl valami film letöltést!!!!!!!!!!!!!!
0
2005. október 1., szombat 0:05
Cuszinger!

És hogyan is ég a tűz légüres térben? És különben is nem voltak már a felhők alatt? És különben is, a filmek nagyrésze tele van oltári baromságokkal, pont egy űrmese (oppardon űropera) legyen kivétel? :)
0
2005. szeptember 30., péntek 20:30
"Egyben azért annak is örültem, hogy az egyes részek specifikációi megegyeznek."

A lényeg maradt, nem? Vagy az angol sztereó sáv hiányzik? :)

Meg aztán ennyi erővel a legigénytelenebb gerincmegoldást ennél a szériánál tapasztalhatjuk, két kiadványon nincs ugyanott a logó, iszonyú amatőr munka.
0
2005. szeptember 30., péntek 12:40
Nekem nincs bajom azzal, hogy szinkron kerül a dvd re, csak magával a szinkronnal van bajom, aminek minősége még egy brazil szappanopera szinkronját is alulmúlta.
Szerintem aki igazán élvezni akarja a filmet ne magyarul nézzel meg, én sajnos elkövettem azt a hibát hogy a szinkronos előadásra ültem be a moziba, a film felénél nem tudtam, hogy kimenjek a teremből vagy elkezdjek hangosan röhögni.
Aztán utána elgondolkodtam hogy a szinkron volt gyenge vagy a film, és persze amikor már angolul néztem újra világos volt melyik az igaz.
0
2005. szeptember 30., péntek 8:33
:] Biztos komoly fenyegetésnek vélték, és nem akarták, hogy szinkronos SW DVD nélkül haljunk meg. :)
0
2005. szeptember 29., csütörtök 23:38
Csak megérte a petícióm!!!!!!!!!!! :))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 29., csütörtök 21:27
Végre itt a szinkron! Na nem mintha nekem kellene, de annyian anyáztak itt tavaly, hogy ez már időszerű volt! Erre mit látok? Fanyalgást. Hajrá magyarok....
0
2005. szeptember 29., csütörtök 20:58
bakker, nehogymán baj legyen, hogy került rá szinkron....
0
2005. szeptember 29., csütörtök 18:36
Én kezdettől arra számítok, hogy George "Róka(Fox)bőr" Lucas nem éri be egy DVD-kiadással. Most, hogy elkészült a "Nagy Mű" (az eredetileg beharangozott további 3 rész gondolom, már elmarad), mi más jöhetne, mint egy nagy összefoglaló díszdoboz - csak a díszesség mértéke kérdéses.  Legalábbis szerintem ez lenne logikus egy olyan történetben, amelyik baljós árnyakkal kezdődik, menetközben felcsillan egy új remény, végül pedig a jedi visszatér. Újra és újra.
0
2005. szeptember 29., csütörtök 17:18
Nem, azért van szinkron mert a ROTS az első film amit már VHS formátumban sehol nem adnak ki a világon, éppen ezért a szinkront is elérhetővé kell tenni az emberek számára, mert ugye eddig videokazin megvehette aki akarta magyarul a többi részt, az ellen nem tiltakozott Lucas.
0
2005. szeptember 29., csütörtök 16:57
Nem kötelesek szinkront tenni semmire. A románok is csak feliratos változatot kapnak. Egyszerűen arról van szó, hogy elég nagy már az orosz piac, érdemes volt nekik készíteni egy szinkronos lemezt, amire mi is felfértünk. Valamiért a csehek, lengyelek, szlovákok és törökök is kaptak most kivételesen szinkronos korongot (Surround-ban), tehát szó sincs arról, hogy a magyar piacot szívatná Lucas. Gondolom a Fox is mondta neki, hogy 2005-ben már illik feltenni egy új mozifilm DVD-változatára néhány plusz nyelven is a szinkront, aztán Lucas áldását adta rá. De ez semmit nem jelent, különösen azt nem, hogy belátható időn belül a mi piacunk kedvéért újra megjelennének a korábbi részek is szinkronnal. Azok úgy jelentek meg, ez így. Aki eddig VHS-en vette meg a szinkron miatt, most megveheti DVD-n ezt a részt.
0
2005. szeptember 29., csütörtök 16:29
Szerintem a szinkronhoz nagymértékben hozzájárulhat az is, hogy a Sith már nem jelenik meg VHS en amerikában, és valszeg máshol sem, akkor pedig kötelesek szinkront tenni a dvdre.
0
2005. szeptember 29., csütörtök 16:18
Tényleg kezdem úgy érezni, hogy hülyére veszik a hazai DVD-rajongókat. Én is kedvelem a SW filmeket, meg is vettem az eddig megjelent 5 részt. És bár alapvetően szinkron-párti vagyok, jelen esetben még a szinkron hiányát sem éreztem olyan nagy problémának, mondván: ha Lucas nem engedi, hogy rajta legyen a magyar hangsáv, ám legyen, végülis felirattal is egész jók ezek a filmek. Ezt pedig úgy értem, hogy még azok számára is egész élvezhetőek, akik hozzám hasonlóan azért inkább a szinkront preferálják.
Egyben azért annak is örültem, hogy az egyes részek specifikációi megegyeznek.

Erre most itt az EPIII szinkronnal.

Miért bánt ez? Nem is tudom, hiszen a filmet ugyanúgy nézhetem felirattal, mint a másik ötöt. A szinkron-fanatikusoktól sem sajnálom a magyar hangsávot, és a kiadót sem anyázom, amiért kiharcolta, hogy felkerüljünk erre a részre.

Csak azt fájlalom, hogy ugrott az egységes specifikáció, és azt is gyanítom, hogy hamarosan újra kijön a többi rész is szinkronnal, akkor pedig tényleg tökön szúrom magam...

Én is azt mondom, inkább az extrákra tettek volna feliratot! Persze nemcsak ennél a résznél.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. szeptember 9., péntek 17:27

0
2005. augusztus 18., csütörtök 14:49
Na ez most egy újabb gyöngyszem:

Azért Szása is dobhatott volna egy kérdést Agentnek hogy milyen listáról ír, mielőtt elkezdett volna a worldwide listával ellenkezni.

14-ből 8 hasznosnak találta. Logikus...
0
2005. július 29., péntek 10:36
Elég béna ez az új borító. Nem tom, nekem olyan Burger Kinges :)
0