Keresés

DVD-felvevő

2006. szeptember 16., szombat 10:52
A héten szerváltam be azt a kis aranyost. Egyetlen hátránya, hogy kizárólag PC-vel összekötve működik, viszont elfér a kezedben és nagyon könyű kezelni, mobilizálható, helytakarékos. Egyetlen gombnyomás és már megy is a felvétel. Elvileg menüt is lehet szerkeszteni a hozzá adott kis programmal, valamit jelenetválasztást is készíthetsz, és ír DVD9 formátumú lemezre. Mondjuk ez utóbbi drága móka, eddig csak egyrétegűre írtam vele néhány próbafelvételt, de nem vizsgázott rosszul. :)

0
2006. szeptember 15., péntek 17:29
Panasonic DMR EH55 vagy 65. Ezek közül valaki ismeri valamelyket, van vele tapasztalata?
0
2006. július 11., kedd 23:13
Én decemberben vettem philips dvd írót aztalit, a nevéből is adódóan merevlemez nélkül. Így is többet vettem fel rá, mint amennyit megnéztem. Én tökéletesen megoldom jó újraírható dvd-k alkalmazásával, ha betelt lemásolom és törlöm.
0
2006. június 26., hétfő 0:51
A világ első HD-DVD merevlemezes asztali felvevője a Toshibától
0
2006. május 26., péntek 15:28
Lehet hogy nekem is ilyen van csak én még 100e-ért vettem.
Ha igen,azt nagyon jónak tartom. Na, este megnézem már a tipus számát.
0
2006. május 26., péntek 15:25
Szia! Ne haragudj ez az én szubjektív véleményem.
Ha egy márkával kapcsolatban több kellemetlen élmény él az emberben, Kizárja a szívéből.Így működik a világ, az összes márkás terméknek vannak hívei. Én másik márkához húzok.
Mesélek egy példát: Most Mercedesszel foglalkozom.
Az új mercik elég rosszak a régi nagyon tartós modellekhez képest. Hiába tudja a fószer élőre,mégis csak mercit vesz,mert más meg sem fordul a fejében. És még csak fanatikusnak sem mondanám őket. Az én véleményem szerint a mai új autók mind egyformán jó minőségüek. Sőt a sokat szidott, lenézett Suzuki az egyik legmegbízhatóbb. Ezt onnan tudom hogy egy ismerősöm Merci és Suzuki alkatrészeket árul illetve árulna, mert a Suzukihoz nem vesznek alkatrészt.  Nekem mindig Mercim lesz, de én fanatikus vagyok.(Mindig 20-30éves)
0
2006. május 26., péntek 15:21
Úgy hallottam, az LG RH7500 80GB HDD-vel 75eFt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. május 26., péntek 14:53
Csak wincsist vegyél az meg nincs 100e alatt
0
2006. május 25., csütörtök 23:44
Bár nem ide tartozik, de akkor biztos láttál ilyet is; erről mi a véleményed?

Napi átlag egy cd biztos, hogy hallgatva van; van úgy, hogy kettő-három is. Az md mondjuk lényegesen kevesebbet megy. Már öt éve folyamatosan és semmi probléma! Sok Sony termékem volt, de egyikkel sem volt soha semmi problémám. Tehát csak azért ne írjatok le egy terméket, mert az Sony!
0
2006. május 25., csütörtök 22:57
PANASONIC
PIONEER
SONY
0
2006. május 25., csütörtök 20:58
konkrétan melyik pioneer ez?
0
2006. május 25., csütörtök 18:55
Én 44-ért vettem az asztali Pio-t, nem is csalódtam, de ma már csak merevlemezest vennék. Én maradnék a japán márkáknál, még ha kicsivel drágábbak is, de szerintem akciózva előfordulhatnak a megadott intervallumban, talán.
T
0
2006. május 25., csütörtök 18:42
Ja és azt elfelejtettem hogy asztali :)
0
2006. május 25., csütörtök 18:42
Hali!
milyen DVD írót ajánlanátok 40-70ezer Ft-között?(ha egyáltalán van ebben az árfekvésben)
0
2006. május 23., kedd 17:14
Sajnos a Pio itthon nem túl elterjedt, a forgalmazók nincsenek a toppon, ráadásul indokolatlanul drága is pl Bécshez képest. Érdemes az Amazon.at-n venni (aki megteheti), esetleg valamelyik nagy elektronikai áruházban odakint. Még a garival sincs annyi szívás, ha esetleg elromlana.. Bár nem jellemző, hogy elromlik. :)
Konkrét árat nem mondok, mert folyamatosan zuhan...
0
2006. május 23., kedd 14:40
Izlések és pofonok.
Nekem ez nem jön be.
De a Pio. és a Pana. sem tetszik. De abban megbízom.
A Hertában dolgoztam 6 évig láttam pár dolgot.
Bár én is pórul jártam néhányszor
0
2006. május 23., kedd 14:31
Én az LG-t   100e-ért vettem 1 éve és nagyon meg vagyok elégedve.  (80)
Most a 160-as memóriás ugyan ennyi.

Használt CD tokot keresek.
0
2006. május 23., kedd 14:25
árakat is írhatnátok... (a közeljövőben én is szeretnék majd erre beruházni)
0
2006. május 23., kedd 14:17
Haverom első felvevője egy e:max volt, ami néhány hónap után nem vitte a gyári lemezeket. Cserélte egy Samsungra, ami most fél éves, és a héten viszi a szervízbe, mert vacakol az optikája.
0
2006. május 23., kedd 12:31
A főnökömék vettek egy Sony  DVD írót . 4 napig működött. Komolyan meg kellett
küzdeni , hogy visszavegyék.
0
2006. május 21., vasárnap 9:31
Szia M!
Örülök, hogy ezt mondod, akkor ezek szerint jól döntöttünk. Az édesapám elég jól utánanézett a dolgoknak, a véleményeknek a Neten, és tényleg úgy tűnt, hogy a Pioneer-okkal nem igazán voltak gondok, nem voltak panaszok, míg pl. a Panasonicnál azért volt pár gond (azon is gondolkodtunk). Tegnap meglett a készülék, és nagyon jól néz ki, még nem volt időm sajnos belemélyedni a működési elveibe, de minél hamarabb igyekszem kitapasztalni. És tényleg, a Pioneerral PC szinten is jó tapasztalataink voltak, ez is nyomott a latban.
A Sony-t mi sem szeressük. :-) Már párszor megjártuk vele. Lehet, hogy a több százezres Sony cuccok már jók, de én azt az elvet vallom, hogy az olcsóbb termékeket is minél jobbra kellene megcsinálni. Azért nem mondom, hogy tökéletesre, mert azt úgysem teszik, valahogy nem az a cél, hogy azért mindenben felhasználóbarát legyen egy készülék, és néha olyan alapdolgokat kihagynak, hogy az már fáj.
0
2006. május 20., szombat 19:16
Nekem Pio 520 van, HDD-s, soha nem is gondolkodtam HDD nélküliben. A Pio szerintem a legjobb választás, bár az utóbbi modelleknél némi visszalépést véltem felfedezni, nem tudom milyen okból.
A Piok kezelése - ellentétben a többi piacon lévő eszközzel - letisztult, átlátható és egyszerű, még kockaszintű vágás és szerkesztés tekintetében is. A többiről ez jóindulattal sem igazán mondható el. Mielőtt megvettem, nagyon végignéztem minden mást, és pont ezért esett erre a választás, nomeg azért, mert PC szinten is a Pio volt az, amelyikkel írás viszonylatban sosem volt gond, sem kompatibilitás, sem megbízhatóság szempontjából. Nem is bántam meg. A boot nagyon gyors, bármikor tudok chase-playt indítani, semmi sem hozta zavarba eddig, és talán csak egyszer fagyott le 2 év alatt, annak is valszeg inkább áramingadozási oka volt. Mióta stabilizátoron van, azóta még ennyi sem. A megírt lemezekkel sosincs gond, mindenki tudja olvasni a környezetemben, ami nem mondható el azokról a haverjaimról, akiknek pl Philips, Daewoo vagy még lejjebbi készülékük van. Bár kezdetben ők is meg voltak elégedve, de aztán rájöttek. :))
A Sony lehet még jó, azt elvből soha nem néztem, mert mióta a Sony cd-nk nem volt hajlandó minden gyári lemezt beolvasni, súlyos előítélettel rendelkezem a Sony optikai eszközeivel szemben... De ez ne befolyásoljon senkit, csak az én hülyeségem. A Panasonicban, amelyet eredetileg venni akartam, nagyon nagyot csalódtam, mind kezelhetőség, mind minőség tekintetében... Remélhetőleg javítani fognak ezeken...
0
2006. május 20., szombat 16:49
Kicsit szárnyaim alá veszem a SONY termékeket:én mindig is SONY-párti voltam, hi-fi-ben és tv-videóban is; ezeket a termékeket használtam és használom a mai napig is-minden hiba és bosszúság nélkül. A jelenlegi videóm és dvd-m öt éve van meg, azt hiszem ez a két termék már marad is. (Majd ha meglátjátok a képet, megértitek!) A dvd-nél gondolkozom egy "Upgrade" lehetőségén, ugyanis 10 bites 27Mhz-es proci van benne, úgyhogy vagy egy 12 bites 108Mhz-es vagy egy 14 bites 216Mhz-es procit tetetnék bele - bár egyenlőre még nem igazán aktuális, majd csak ha veszek egy LCD tv-t; most ugyanis egy 21 -es WEGA van.

Szóval a két termék:

Merevlemezes dvd-íróból pedig az RDR-HX 720 vagy a 910-es típus van tervbe véve.
0
2006. május 20., szombat 0:36
Ja, és mindenkinek köszönöm a hasznos észrevételeit!!
0
2006. május 20., szombat 0:36
Na, végülis a Pioneer mellett döntöttünk, ha minden igaz, akkor holnap megvesszük, de nem kiabálom el. Sajnos fel kell érte menni Pestre, mert SZegeden majdnem 20 000-el drágább, de nem baj. Már alig várom!!!! :-)
0