Szasztok! nekem Pio van, amivel általánosságban elégedett vagyok. Egy pár dolog azért van, ami lehetne jobb. Pl. ha beteszek egy lemezt, elég sokáig "bootol", legyen az gyári vagy írt. Ha felvétel után stop-ot nyomok, egy jó 5-10 másodpercig írja az adatokat, tehát nem tudok hirtelen lejátszani vagy új felvételt indítani. Minőség: nekem jó, sp-ben tökéletes, lp-ben tévéből már erősen kockásodik, de csak közelről nézve látszik. Mondjuk attól is függ, milyen adó és milyen minőség, nálunk pl. a TV2 a legélesebb, onnan ep-ben is tökéletes marad a kép, mint egy jó vcd esetében. Érdekes, a szomszédunknak Samsunk van, ott az lp nagyon gáz, nem is raszteresedik, hanem valahogy az apróbb mozgásokat elkeni, vagy elmossa a gép, ami visszajátszáskor pl. a színészek mimikáján figyelhető meg leginkább.
ja, és nem volt drága, 44k körül vettem, az electroban, igaz, ma már csak hard discest vennék. És még az is nagyon jó, hogy RW-re véve nagyon egyszerűen vágható az anyag, pl. reklámok eliminálása kb. 3 perc egy rendes film esetében.
T