LG RC 68223 DVD és VHS felvevő kombi készülék DVD felvétel: DVD-R/RW, +R/RW lemezre HiFi videomagnó DVD-R és VCR közvetlen felvétel DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, VCD2.0, SVCD, VHS, Audio CD/CD-R/RW, MP3, JPEG, Kodak Picture CD, WMA lejátszás Felvételi módok: XP/SP/LP/EP/Auto (1-6 óra) Progressive Scan Koaxiális digitális audió kimenet S-Video kimenet Videó: 16:9 konverzió Automata fejtisztítás
0
2005. november 1., kedd 9:12
959
PANASONIC DMR-E 75 DVD és VHS felvevő kombi készülék 2 tunerrel DVD felvétel DVD-RAM és DVD-R lemezre Másolás VHS-ről DVD-re egy gombnyomással DVD-R/RW, DVD-RAM, CD, VCD, CD-R/RW, MP3 lejátszás Címlista lejátszás és rögzítés indexképpel Csúsztatott lejátszás, Felvétel és lejátszás 1 gombnyomásra HiFi videomagnó
0
2005. november 1., kedd 9:12
959
Panasonic DMR ES 30 DVD és VHS felvevő kombi készülék Felvétel: DVD-RAM, DVD-R/RW, DVD+R DVD-Videó, DVD-RAM, DVD-R/RW, CD, CD-R/RW, VCD, MP3, JPEG lejátszás Progresszív pásztázás Címlista lejátszás, Time Slip funkciók 2 műsor egyidejű felvétele a kettős tunerrel 1 másodperces gyorsindítás és felvétel HIFI videomagnó 43 mp-es gyors visszacsévélés 35-szörös keresés, gyors törlés Másolás VHS-ről DVD-re egy gombnyomásra
0
2005. november 1., kedd 8:02
16970
Helló!
Egy kis segítség kellene nekem! Olyan DVD - Video kombót szertnék venni, aminek a DVD-része is felvevős. Ezzel van a bibi. Rengeteg helyen láttam már ilyen kombókat, de olyat egyet sem találtam, aminek a DVD része is felvevős lenne, csak sima lejátszós volt. Pedig szerintem léteznie kell ilyen kombónak is kedvenc márkám kínálatában (Panasonic). Csak sajna én nem találtam. :( Létezik? Ha igen, akkor írja már meg valaki a tipusát.
Előre is THX.
0
2005. július 6., szerda 13:22
4201
Köszönöm a helyesbítést!
0
2005. július 6., szerda 13:11
213
/off/ Nem tömörítési hiba, hanem törmörítési veszteség. A tömörítő algoritmus nem hibázik, csak minőségi beállítás szerint nagyobb vagy kisebb veszteséggel dolgozik. /on/
0
2005. július 6., szerda 5:55
248
Köszönöm az infókat. A Pana nekem is tetszik csak még drága egy kicsit.
0
2005. július 6., szerda 3:21
5042
Állítható! Legalábbis a Panasonicnál van vagy 4-5 fokozat, ha jól emlékszem. A legjobb minőségű (XP) felvételből 1 óra fér rá, de VHS minőségűből (EP) 16 órányi anyagot is felvehetsz. Persze van olyan funkció is hogy mondjuk egy 130 perces filmet a lehető legjobb minőségben rögzítesz. (Ezek a Panasonicocra vonatkozó infok voltak. Szerintem azok a legjobbak.)
0
2005. július 6., szerda 3:16
4201
Attól függ milyen minőségben akarsz felvenni. Kb. 1 órától egészen 8-ig terjedhet, ezen már elég sok tömörítési hibát lehet látni, de van, amikor ez nem szempont.
0
2005. július 6., szerda 3:05
248
Egy DVD-re mennyi TV műsort tudnak felvenni? Vagy ez állítható?
0
2005. július 6., szerda 3:04
248
Gondoltam azért megkérdezem. :)
0
2005. július 5., kedd 10:58
4201
Ez a 12 évvel ezelőtti videóknál is alapszolgáltatás volt, szóval mindegyiket be lehet előre programozni. Különben eléggé használhatatlan lenne, mint felvevő :)
0
2005. július 5., kedd 4:39
248
Talán hülye kérdés, de: Mindegyik "asztali" felvevő tud TV-ből műsort felvenni, előre programozással vagy csak a winyósak?
0
2005. május 17., kedd 18:10
53
Köszönöm a válaszokat. Persze majd még körülnézek a témát illetően, de most már tudom, merre induljak el, mire érdemes figyelnem. :) Inkább arra szeretném használni, hogy TV-ből fel tudjak venni, ill. a VHS-eket sem lenne rossz átírni.
0
2005. május 17., kedd 12:05
213
Szerintem is a JVC rulez, utána pedig a Pioneer és a Panasonic. Árban legjobban még mindig a Pio vezet, főleg ha Bécsben veszed, nem itt... Nekem most épp Pio 520-am van, és szuprul müxik, nincs vele semmi gond. Ami a HDD-t illeti, mindenképpen érdemes olyat venni, amiben van, mert a HDD-re rögzített anyagot tetszésed szerint vághatod stb stb mielőtt kikarcolnád a diszkre. Ha meg tv adásokat szeretnél rögzíteni, akkor soxor úgyis csak megnézni akarod, utána egyszerűen törölhető a HDD-ről, nem használsz el "egy életet" az RW-s lemezedből. Ráadásul sokkal gyorsabb minden tekintetben...
0
2005. május 17., kedd 0:44
139
Na igen de ahhoz olyan szamitogep is kell, ja es kozben nem art az ha nem csinalsz a geppel semmit, csak hagyod had vegyen fel a tv-bol.
0
2005. május 16., hétfő 17:24
10
A Philips DVDR740 dvd felvevő jó, hogy tud rögzíteni 5.1-ben, de szarra sem mész vele, mivel a csatornák többsége stereoban vagy monoban sugároz!
0
2005. május 16., hétfő 17:24
953
Nagyon át kell az ilyet gondolni.Mire is szeretnéd használni.Ha tv müsort veszel fel vele akkor az alant irt minőséget produkálja.de erre viszont nagyon drága.Egyszerübb lehetöség egy jó tv kártya a számítógépbe amelyel szintén tudsz tv müsort rögziteni.Ha esetleg nagyobb volumenben gondolkodsz és minden féle képp akarsz pénzt költeni én is a panasonicok javaslom,de ne az egyszerü váltózatott vedd meg hanem azt amelyikben legalább 80gb-os memoria van. WWW.netdepo-n több ilyet tudsz venni illetve a technikai paraméterek is olvashatóak/nyomtathatóak.Különben most valamelyik nagy bevásárló központ akciózza az LG író egyik váltózatát 35990ft-ért.De ennek a kompatibilitásáról nem tudok semmit.MINDEN FÉLE KÉPP NÉZELÖDJ TÖBB FELÉ.
0
2005. május 16., hétfő 15:58
235
Én csak és kizárólag a JVC felvevőit ajánlom (nekem is az van). Az LSI chipkészlet miatt ezek vesznek fel a legszebb minőségen, a Pioneer és a Panasonic képe is blokkosodik. Ha meg sok VHS-t írsz át akkor is a JVC a legjobb választás a profi szűrőáramkörei miatt. Teszteket a www.vcdhelp.com fórumán találsz.
0
2005. május 14., szombat 16:53
118
A Philips DVDR740 DD5.1-es hangot is tud rögzíteni.
Kérdésem nekem is, hogy mire használnád. Ha sok tv műsort szeretnél rögzíteni, érdemesebb egy HDD-s felvevőre spórolni. Az rugalmasabb is. Ha van digitális kamerád akkor célszerű DV bemenettel rendelkező író után nézni. Vagy ha ár/érték arányt nézzük, akkor pl. Philips DVD610 most 53900 Ft az EW-ben. Márka szerint ajánlom: Philips, Panasonic, Pioneer, Toshiba (esetleg LG, Samsung). Mondjuk az új generációs Sony írók is elég jók.
0
2005. május 14., szombat 13:41
41
Hallottam egy ismerősömtől olyat, hogy az ő felvevője amit lejátszik, máshol nem tudja megnézni..."
Ez addig lehet, amíg le nem zárja a lemezt. Vagy ha RAM-ra veszi és olyanon próbálja lejátszani, amit nem játsza le a RAM-ot.
0
2005. május 14., szombat 2:39
19951
Ju!!
Ha veszel akkor csak Panasonic-ot vegyél,szerintem az a legjobb. Azt tudnod kell hogy ezek az asztali DVDirok csak stereoban irjak meg a hangot és képileg is csak azt amit lát (mint a video) azt veszi fel.Tehát ha filmeket akarsz magadnak irni és nem a tv-ből akkor számitógép kell hozzá.
0
2005. május 13., péntek 16:32
53
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis dvd felvevőt szeretnék venni. Viszont elég tájékozatlan vagyok e téren. Milyet érdemes venni, ami nem iszonyatosan drága, de mégis jó? Hallottam egy ismerősömtől olyat, hogy az ő felvevője amit lejátszik, máshol nem tudja megnézni...