Pontosan milyen másik, rajzolt boritóval ellátott steelbook kiadásra gondolsz?
0
2015. augusztus 16., vasárnap 12:02
1333
"én nem számítanák rá. Ez a kiadás is nagy csoda, nem hogy több féle steelbook."
Azért jó volna, ha valamilyen módon elérhetővé tennék! Legalább külföldről beszerezhető módon.
"Sajna hogy a németekhez kerültünk honosítás végett, így a német kapott DTS-HD MA hangot és az eredeti meg csak DTS-ES."
Ez tényleg akkora katasztrófa? Az én erősítőm "csak" Dolby Digital 5.1 hangzásra képes, így nincsen viszonyítási alapom.
A Star Wars pedig többek között arról híres, hogy DVD-n, DD 5.1-ben is kiválóan szól.
Persze biztosan klassz lehet "teljes térhatásban" hallgatni. Az viszont nem valószínű, hogy valaha is 7.1, vagy 7.2 DTS erősítő és hangfalszett lesz a szobámban.
Ugyanakkor maximálisan megértem azt, hogy ha valakinek ilyen hangrendszere van, az szeretné kihasználni annak képességeit.
Egyébként Lucas egyáltalán elkészítette a BD kiadást a jelenleg elérhető legjobb DTS hangszabvánnyal?
0
2015. augusztus 9., vasárnap 20:05
2692
én nem számítanák rá. Ez a kiadás is nagy csoda, nem hogy több féle steelbook. Szép gyűjtemény, de engem a kiadás zavar. vagyis maga a BF speckói. Sajna hogy a németekhez kerültünk honosítás végett, így a német kapott DTS-HD MA hangot és az eredeti meg csak DTS-ES.
0
2015. augusztus 9., vasárnap 13:15
1333
Maximális respect a Bontofilm-nek, amiért a szívén viseli ezt az ügyet, nekem viszont ezúttal az egyik szemem sír, a másik nevet.
Az ugyanis tény, hogy ezeken a borítókon látható nagy felbontású grafikák önmagukban vizsgálva tényleg szépek.
Én viszont nagyon vártam a pár héttel korábban "spoiler"-ezett rajzolt, pasztell színű, művésziesebb, konzervatív stílusú borítókat. Csak azok miatt megvettem volna a teljes fémdobozos sorozatot, annak ellenére, hogy a "Complete" kiadványt is biztosan megvásárolom.
Így viszont már nem vagyok biztos benne, hogy ezeket megveszem.
Vajon a másik típusú fémdobozos borítók is elérhetőek lesznek nálunk?
0
2015. augusztus 8., szombat 10:15
874
Eze tényleg szépek. Sokáig hezitáltam, de berendeltem. Ez lesz a 3. féle kiadás az SW BD-kből. Max. a korábbi gyűjtődoboztól megválok (az angolt meghagyom).
0
2015. augusztus 7., péntek 17:42
98
Grat nagyon jó ár! Berendelve! Nekem már kész a polc. Eddig 200 db sima kék 10 gyűjtői doboz és kb 50db steelbook. Nagyon jó fog mutatni a polcon a többi mellett.
0
2015. augusztus 7., péntek 16:59
3448
Köszönöm a kiadònak és az xpressnek ezt a csodaszép pakkot. Elő is rendeltem, holnap meg csinálhatok polcot, mert ez biztosan a gyűjtemény egy ékköve lesz.
0
2015. augusztus 7., péntek 16:15
2405
Wow, wow, wow!!!
Csak nehogy karcosak legyenek a steel-ek, mert akkor aztan gutautest kapok! :(