Keresés

Terminátor - A halálosztó - új fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2018. szeptember 11., kedd 22:08
https://imgur.com/a/SYYBM88
0
2015. október 29., csütörtök 21:39
Köszönöm, látom már minden oké. :)
0
2015. október 29., csütörtök 15:45
Köszönjük!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 29., csütörtök 13:20
Kedves Harbinger és Tadam!

Valóban, egy kis gubanc adódott a rendszerben, aminek oka a Terminátor-fémdobozok körüli korábbi változásokra vezethető vissza, azonban mostanra már helyreállt a rend.

Köszönjük, hogy szóltatok!
0
2015. október 29., csütörtök 12:07
Jó kérdés. Nekem meg -12 napot ír. :S
Tudom korábban előrendeltem az előzőt? Nem, a sima tokost, meg ezt is, de csúszott, illetve volt ugye a csere.
0
2015. október 29., csütörtök 11:03
Xpress! Ezt miért csak 8 napig teszitek félre? Ez nem volt jelezve  leírásban!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 29., csütörtök 11:02
Megjelent. Megjelent? :)
0
2015. szeptember 26., szombat 9:27
Közben leesett, hogy a címoldali képre gondoltál. Nekem telefonon nem tűnt fel a dolog, de nagyításban látom, mire gondolsz. Nem optikai csalódás ez? Miért rajzolnák újra a haját? :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 26., szombat 9:22
A belső képre célzol? Az első utcai üldözést követően, az autó szélvédőjének beboxolásakor ég le a haja tüsire. Előtte ilyen hosszú sérója van. Ugyanitt egyébként a szemöldöke is teljesen leég, érdemes megfigyelni a rendőrautós üldözés, majd a szemműtét közelijeinél.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 26., szombat 0:37
Így: http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=14910
0
2015. szeptember 26., szombat 0:29
Akkor ugye ez lesz az októberi megjelenésű steelbook designja? Nekem bejön, a kacsingattós Terminator nem rossz, bár a Total Recall (2012) és Deus Ex borítóira hajazó Schwarzi fura. De őszintén nekem jobban bejön, mint a msái ktervezett verzió.

Egy kérdés: a most is kpaható steelbook hogy fest? :D
0
2015. szeptember 25., péntek 21:25
Már lassan minden fajta változatban megfog jelenni de abban amelyikben kellene még csak véletlenül sem.
Ennek mi az oka??
0
2015. szeptember 25., péntek 20:52
Nekem ezzel a dizájnnal csupán az a bajom - leszámítva azt, hogy a másik jobb - hogy Arnoldnak valami lehetetlen kinézetű digósérót kreáltak, holott az eredeti plakátokon sokkal természetesebb, hosszabb és dúsabb hajzattal látható - ahogyan a filmben is. Ez így nagyon művies.
most posts by TM
0
2015. szeptember 25., péntek 20:18
Hatalmas grat a bontofilmnek
Ez még rosszabb mint az előző volt

Evvel a borítóval miért nem lehet kiadni nálunk?
Meg van tiltva vagy mi?
0
2015. szeptember 25., péntek 20:07
Most akk megint nem az ami a borítón szerepel?
Azt miért nem lehet kiadni?
0
2015. szeptember 25., péntek 19:55
Lesz hátoldala is és belső oldala is. Így fognak kinézni:
0
2015. szeptember 25., péntek 19:14
Egyetértek.
most posts by TM
0
2015. szeptember 25., péntek 18:39
Tudom, csak érdeklődtem. :) Köszi.
0
2015. szeptember 25., péntek 18:12
Azt sztném kérdezni hogy ez a verzió belső borítós lesz???
Mert ha nem akkor majd megrendelem a másik fémdobozos kiadást.
Előre is köszönöm a választ.
0
2015. szeptember 25., péntek 17:50
Nem fog beleszámítani, de a te esetedben, ha beleszámítana, akkor sem fenyegetne az a veszély, hogy ne legyen legalább kétszer több a vásárolt, mint a törölt terméked.
0
2015. szeptember 25., péntek 16:38
Xpress!

És ha én most ennek tudatában törlöm az előrendelésemet, akkor az is beleszámít a "törölt" rendelésekhez az Xkluzív-zónàban?
0
2015. szeptember 25., péntek 16:29
Ahogy az ezt a fémdobozt megrendelőknek már megírtuk, a fórumozókat is szeretnénk tájékoztatni, hogy a kiadvány nem az oldalunkon korábban közölt borítóval fog megjelenni. Most már frissítettük a valódira (amin a Terminátor feje van nagyban). Remélem, ez is tetszeni fog nektek, de ha nem, akkor esetleg vigasztalódhattok az újra kapható eredeti fémdobozzal, ami már be is érkezett raktárunkba: http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=14910
0
2015. szeptember 25., péntek 15:57
Lehet, hogy ebben az esetben is igaz a mondás, hogy Isten barmai lassan őrölnek... Itt viszont egyáltalán nem a kiadóra gondolok, hanem az itteni bürokráciára, ami erre az egész ágazatra telepedett. A Bontonfilmnek ezek szerint még ismerkednie kell a magyar viszonyokkal - de szerintem kár lenne ilyen korán leírni őket, mivel a jó szándék látszólag megvan a részükről.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 25., péntek 12:42
Hat ez az!
0
2015. szeptember 25., péntek 10:37
Azokat a filmeket meg mondjuk megertem, ahol a cseh verzion nincs magyar hangsav, de azokat, amik lenyegeben ugyanazok, miert nem lehet Mo-n is ugyanabban az idoben megjelentetni???
0