Keresés

Egy rém rendes család - 2. évad (3 DVD)

2005. június 24., péntek 12:56
STOP!

Ez a főcím egyelőre csak az amerikai kiadáson hallható. Mire nálunk megjelenik, szerintem már nem ez a "borzalmas" valami lesz a főcím, hanem a Sinatra-s dal...

nem kell előre pánikolni (legalábbis remélem...)... a magyar kiadás még várat magára...
0
2005. június 24., péntek 12:48
Hello!

Ez borzalmas! Ez kb. olyan, mint amikor a Jóbarátok főcímét lecserélik az X-akták zenéjére. Annyi különbséggel, hogy mindkettő kitünő főcím zene ez meg nem. Na ennyi köze van az új Theme-nek a régihez. Semmi. Amikor a TV-ben ment akkor nem zavart senkit a Sinatra szám? Egy új ok, ami miatt majd valahogy más úton szerzem meg a DVD-t. Nagy kár érte.
0
2005. június 24., péntek 12:36
nyugi, mire nálunk megjelenik, addigra szerintem rendeződik a helyzet, és visszakapjuk a Sinatrás-főcímet... (vagy nem...)

én csak belehallgattam, nagyon hasonlít a Love And Marriage-re, de lehet, hogy jobb lett volna a csend a főcím alatt...
0
2005. június 24., péntek 12:17
Ez tényleg nagyon gáz... Valami hasonlót akartak hangzásvilágában, mégis egy nagyon gagyit sikerült választani... Akkor már lett volna valami tök más...
0
2005. június 24., péntek 11:58
hát ez szar....
0
2005. június 24., péntek 9:57
"You can hear the opening and closing themes at Sitcoms Online. They sound somewhat similar to Love and Marriage."

Opening Theme || Closing Theme
0
2005. június 23., csütörtök 19:59
nem lehet tudni hogy milyen az új theme song? kíváncsi lennék, bár tuti hogy csalódás a Love & the marriage-hez képest
0
2005. június 23., csütörtök 15:21
nem akarok hülyeséget írni / terjeszteni, de valami olyasmi van a szövegben, hogy volt probléma a sorozat főcímével, és a kiadáson meg kellett változtatni

szerintem ez nagyvonalakban, részletesebb fordításba inkább nem mennék bele... :)))

0
2005. június 23., csütörtök 15:10
Hello!

Bocs, de nem értek angolul, valaki nagy vonalakban elmondaná mi van a Theme Song-al? Amúgy imádom a sorozatot. Vagy háromszor láttam minden részt a Viasaton, a Cool nincs nálunk, de az RTL-en is figyelemmel kisérem. És mit mondjak. Minél többször látom, annál viccesebb. Ha jól tudom Peggy magyar hangja megbetegedett vagy talán szült és ezért egy időre lecserélték a hangját, de aztán visszajött az "eredeti" színésznő. De hogy melyik résznél, hanyadik évadba azt nem tudnám megmondani, mert nekem fel se tünik mikor kezdődik és ér véget egy évad, annyira összefolyik.
0
2005. június 23., csütörtök 13:55
Valami olyasmi történt a 3. évadnál (forrás), hogy:

"The opening and end titles don t feature the original theme song Love and Marriage due to higher royalty demands of the song s rights owners. Negotiations about this issue also caused the delay in publishing this set. You can hear the opening and closing themes at Sitcoms Online. They sound somewhat similar to Love and Marriage."

Egy másik oldalon (forrás):

"Apparently, Columbia Tri-star was having difficulty with royalties concerning the real theme song, and had to change the theme song for this release. While the new theme song is a little different and is actually amusing to some extent, it is still a shame that the "Love and Marriage" song is nowhere to be found on this set. Hopefully though, something will be worked out regarding the royalties and the theme song will return for future releases. But for now, I think that most fans will find the theme song in this set adequate. After all, what is more important -- having the correct theme song or having the episodes released? Additionally, the episodes are uncut (as they should be), with each episode running approximately 23 minutes and 30 seconds."

Akkor ez a DVD-kiadásra vonatkozik...
0
2005. június 23., csütörtök 13:27
Hányadik évadtól volt Peg hangja Kovács nóra? csak kíváncsi vagyok hogy hol lesz majd az új szinkron :) Remélem csak az ő hangját cserélték...na de ezt már kitárgyaltuk.
Amúgy az amcsik miféle NEW THEME SONG-ról beszélnek a 4. szezonnál??? lehet én vagyok a hülye de valami ilyesmit olvastam.
0
2005. június 22., szerda 20:17
Na, küldtem egy mailt a Warner-nek, és jött a válasz is.Azt mondták hogy a héten szállítják a boltokba.
0
2005. június 22., szerda 14:42
mindenütt ilyen "gyorsan" jelenik meg???

miért nem lehet ezt is úgy megjelentetni, mint pl. Jóbarátok (kb. másfél havonta)?
0
2005. június 22., szerda 14:35
Jön a 4. évad.

Legalábbis Amerikában
0
2005. június 22., szerda 12:57
láttam, ez a szerencsésebb...

csak az ajánló nagyon megtévesztő (lentebb írtam): werkfilm / nincs werkfilm stb...
0
2005. június 22., szerda 12:52
Csak a németeknél ilyen ocsmány...

Nálunk az amerikai kiadáshoz hasonló boritóképpel jelenik meg:

0
2005. június 22., szerda 12:17
jaj, de milyen a borító...

forrás: Amazon
0
2005. június 21., kedd 17:36
"Hétfő este az Aktív ismételten jól teljesített. A teljes lakosság körében 1 195 469-es nézőszámával és 34.4%-os közönségarányával diadalmaskodott, és verte a nézettségi versenyben az RTL-en már sokadszorra látható "Rém rendes családot", amit 746 047-en néztek 21.8 %-os közönségaránnyal.
(forrás: http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000104073 )

csak én érzem irónikusnak ezt a cikket??
0
2005. június 21., kedd 14:33
ya most mondták a cool-on hogy mostantól 20:05-től van
0
2005. június 21., kedd 14:27
most akkor a cool-on is megy továbbra is? mikor mert 7kor tegnap a cobra11 kezdődött
0
2005. június 21., kedd 11:45
de csak a borítón volt rajta, a dvd-n nem...
0
2005. június 21., kedd 11:45
:D

én csak az rtl-en követem a rém rendes családot, de jobb volna ha fókusz helyett is rém rendes volna...

a coolon nem nézem.
0
2005. június 21., kedd 11:41
Rajta volt az 1. sorozat DVD-jén (ek a boritóján)...
0
2005. június 21., kedd 11:39
Na, most jól érzem magam.Megnézhetek 1 rém rendest az RTL-en, és ha vége átkapcsolok a cool-ra, ahol épp kezdődik egy újabb rém rendes.Rádaásul ott kettőt nézhetek meg.
0
2005. június 21., kedd 10:07
ja, és még valami:

a külföldi kiadáson volt egy "Married... with Children Reunion special" közel 1 órás film... ez a magyar kiadáson rajta volt / van / lesz?

0