június vége most a megjelenés... nem károgni akarok, de most már értem, hogy odakint miért tart még mindig a 3. évadnál a megjelenés... :(((
0
2005. június 21., kedd 1:26
471
ennyit arról hogy a cool az rtl-el egyidőben adja a rémrendest! mert én nem nagyon láttam ma rémrendest a cool-on...hát bekaphatják az összes ******at. pedig jól komáltam a napi duplarészt mint a szimplát :)
0
2005. június 21., kedd 1:05
13
Nyomtam egy refresh az operában erre elküldte mégegyszer. :D
0
2005. június 21., kedd 1:04
13
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg végre, mert megint egy hetet csúszik a dolog.
0
2005. június 20., hétfő 20:52
13
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg végre, mert megint egy hetet csúszik a dolog.
0
2005. június 20., hétfő 14:35
16458
kíváncsi vagyok, hogy holnap tényleg megjelenik-e a második évad...
ha jól tudom odakint is valahol a 3. évadnál áll a kiadás... remélem a magyar kiadás megéli a 11. évadot...
0
2005. június 19., vasárnap 13:22
471
Peg: Al, töltsük ki a tesztet. Első kérdés: kivel bújna ágyba szívesen? [A] A nejével... Al: Akkor a [B]!
Peggy: Al tégy magadévá! Al: Ne hülyéskedj Peg! Itthon vannak a gyerekek. Ha azt akarod hogy jó legyen, el kell menniük....és ha azt akarod hogy még jobb legyen, akkor neked is el kell menned!
0
2005. június 19., vasárnap 11:09
1341
Peeg!Nem akarok kertelni, bár szívesen elásnálak.
Al:Ez a Dodge mindig velünk volt örömben és bánatban. Peg:És mikor jön az öröm? Al:Majd ha lélegeztetőgépen leszel.
Al:Mi az utolsó szavad punk? Punk:A feleséged jó volt az ágyban, yeah! Al:Szóval még hazudsz is?!
Al, mondja Bud-nak:"Ezért kizárlak a végrendeletemből! Várjunk csak, ez nem is büntetés.Tudod mit, beteszlek a végrendeletembe!"
Peg:Én még nem hallottam 3 napos temetésről. Al:Nem emlékszel a nászutunkra?
Peg:Al, te miért nem figyelsz rám? Al:Minek? Van TV-m.
0
2005. június 19., vasárnap 2:44
761
Benne vagyok az ötletedben. Bár nem Alt fogom idézni, és nem biztos, hogy pontos lesz a szöveg, azért leírom. Az egyik legjobb részből van, amikor Bud-nak aerobic videót kell csinálnia nagyon szűk határidőn belül, különben a szerveit elküldik a világ minden tájára azok a gengszterek, akik a produkciót finanszírozzák. Ennyi elég körítésnek, aki látta, tudja miről beszélek, aki nem, az vessen magára, vagy pótolja be. :) Gino: - A lépedet elküldjük Angliába. (Biztos nem Anglia volt, de ez most tökmind1). Bud: - Tudnék lép nélkül élni? Gino: - Talán... De úgy látom, a kis Joeynak Párizsban szüksége van egy agyra. Ezen majd megszakadtam. :))))))))))))))))))
0
2005. június 19., vasárnap 2:10
471
apropó! gyüjtsük már össze a legjobb beszólásokat! okés? Csakis a legjobbakat! :) Legalább poénnal telítődik a topic :D
Al: Emlékszem apámra, jó haver volt! Egy üveg piáért eladta a bringámat! Olyan dühös voltam, a nevében jelentkeztem a hadseregbe. Mikor hazajött Koreából szörnyen mérges volt. Még szerencse, hogy tolószékben ült. De büszke volt rám, azt hiszem. Bud: Ezt ő mondta? Al: Nem szavakkal, de két kacsintás igent jelentett!
Peg: Szervusz édes, nézd, Steve és Marcy beugrottak hozzánk! Al: Tudom! Fél óráig köröztem a kocsival, remélve, hogy elmennek... végül kifogyott a benzin.
és egyebek! szórjátok rendesen :D
0
2005. június 18., szombat 20:01
471
padi, sztem nálam nem lehetsz nagyobb :D én Al-t második apámnak tekintem :D nagyjából minden beszólását megtanultam...ráadásul a nővérem is lebaxott már engem azzal az ürüggyel hogy teljesen úgy beszélek mint Al Bundy :D ráadásul volt már kövér nő az utamba aki kapott néhány csavaros Bundy beszólást :D és még sorolhatnám :) na mindegy ez nem verseny, és én nem is unom még 1000-ik megnézésre sem a sorozatot :D de igaz az hogy az 5. évadtól lendül be igazán. akkortól van Jeff is, és Al-nek akkor forrnak ki teljesen a kövér nős beszólásai :)
0
2005. június 18., szombat 16:14
1341
Sose hittem volna, hogy megunom a rém rendes családot.Pedig elmondhatom magamról hogy én vagyok Magyarország egyik legnagyobb Bundy rajongója.Ahányszor csak leadták, én az összes részt megnéztem, nem jöhetett közbe semmi.De a jóból is megárt a sok!A cool újra elkezdte adni az évadokat immár harmadszorra ha jól számolom, plusz az RTL is elkezdi vetíteni, az márcsak hab a tortán hogy most jelenik meg MO-n a második évad DVD-n.Ez már nekem sok, tekintve hogy az összes részt láttam már legalább tízszer.No, mindegy. A második évad megjelenését remélem nem halasztják el.
0
2005. június 16., csütörtök 22:02
22
remélem a 21.-ét tartják, lassan lejár a többi előrendelésem :(
0
2005. június 16., csütörtök 12:37
471
na jó de az RTL most akkor egyesével fog haladni nem? sztem aki teheti, az továbbra is a cool-t nézi...
0
2005. június 15., szerda 10:07
16458
pont ezt szerettem volna beírni én is... ez van sajnos.
0
2005. június 15., szerda 10:04
22
Na most mi van? abban bíztam hogy 14-én már nézhetem, erre tologatják a megjelenést :(
0
2005. június 14., kedd 10:15
16458
az RTL 19.35-től fogja adni a Rém rendes családot, információim szerint a 43. résztől, melynek címe "Intim órák". Ha jól számolom, akkor ez bizony a 3. évad lesz! :D
0
2005. június 14., kedd 10:10
2692
Egyszerre fogja adni a két TV adó a sorozatot egy időben. Így saját magukkal fognak versenyezni. :D Hisz tudjuk a Cool az RTL kezében van. :)
0
2005. június 13., hétfő 22:52
471
na most mi lesz júni 20-tól? RTL is adja vagy a Cool abba hagyja és az RTL folytatja? vagy vagy vagy... :D ki mit tud?
0
2005. május 27., péntek 20:52
471
mármint nem azt hogy hülye gyerek vagyok :DDDD hanem azt hogy csak le akarnak rázni...aztán majd kb 3 hónap múlva vagy mittomén mikor amikor elérünk azokhoz a részekhez jön az igazi arculcsapás
0
2005. május 27., péntek 20:51
471
ezt megerősítem :D
0
2005. május 27., péntek 20:33
1341
Hát ennek a válasznak enyhén,,rázzuk le a hülyegyereket" íze van.Nem túl meggyőző.
0
2005. május 27., péntek 18:43
471
Na ez jött ma válaszként: Helló! Valószínűleg Peg hangja miatt lehet a dolog, de ez csak sejtés, mivel nem mi szinkronizáltatjuk, hanem akiktől vesszük a magyar hangot. Próbálunk még megtudni részleteket, de egyelőre ennyi. Üdv: CoolTv
0
2005. május 27., péntek 2:51
471
lapulnak mint szar a fűben... Nagyon nem akarják elárulni mi a franc folyik itt! Kezdek félni hogy ők nem úgy gondolkodnak mint mi és komplett új szinkronokról van szó...INFÓT AKAROK!!! nem marad már körmöm :DDDD na jó, nem vagyok ennyire izgulós, csak azért érdekelne hogy most mi a rák van mert szó nélkül csapkodják az embereket...
0
2005. május 26., csütörtök 15:44
16458
megnéztem én is a cooltv fórumát, tényleg nincs semmi érdemleges infó.