Keresés

Egy rém rendes család - 2. évad (3 DVD)

2005. május 26., csütörtök 15:14
de akkor mér kel la tv adással buzgálkodni? áhh hát én nem értem ez az egészet.
mostmár lemehetett volna úgy ahogy volt. már amúgy a cooltv fórumán is kérdezik hogy mi a rák van. ott sincs válasz
0
2005. május 26., csütörtök 14:57
én ezzel az egésszel nem vagyok tisztában.

szerintem már a dvd-re készül az új szinkron, hogy egységes legyen a sorozat. bár, én nem vagyok bennfentes, és ez is csak egy tipp volt...
0
2005. május 26., csütörtök 12:19
Hát még mindíg nem jött válasz szóval még nem tudok mint mondani.
Csak azt nem értem miért kellett ott újrakezdeni ahol most újrakezdték. mert már legalább 2 hete Kovács Nóra Peggy hangja. szóval hogyha ezekről a részekről van szó akkor most mivan? áhh bonyolult ez még nekem :D
0
2005. május 26., csütörtök 10:12
pont ezt szerettem volna írni... :)

csak Peggy hangja fog változni... legalábbis szerintem. vagy nem??? :O
0
2005. május 25., szerda 22:58
remélem... :)
még nem jött válasz, de ma már nem is jön sztem...addig megy a filózás
0
2005. május 25., szerda 22:31
A szinkronokat már jó ideje úgy készítik, hogy csak az szinkronizál aki épp ráér, vagyis legtöbbször külön-külön anélkül, hogy akár egy párbeszéd résztvevői találkoznának! Ezért aztán Peggy hangját is símán kicserélhetik, egyszerűen lekeverik a sávot és a másikat használják.
most posts by TM
0
2005. május 25., szerda 22:23
még a hozzászólásod elött írtam a Cool-nak hogy a Peggy hang miatt akarják változtatni a szinkront? kérdeztem hogy Kovács Nórát akarják visszacserélni Básti Julira néhány résznél ahol ő volt a hangja. hát még nem jött válasz, de remélem megtudják úgy csinálni ahogy mondtad! hogy csak az ő hangját cserélik le. De ha az egészet leszinkronizáltatja újból a Cool akkor nagyon orrba kell őket vágni. Ugyanis félő hogy a DVD-re akkor már az a szinkron kerül...de attól is félek hogy ezt az egészet a szinkron téma indította el :) A lényeg hogy remélem nem lesz komplett szinkron cserre. kértem még további infókat a szinkronnal, meglátjuk mit kapok válaszként
0
2005. május 25., szerda 22:12
Magoo: a mostani részeknél - nem az elején - amit adtak már egy ideje más volt Peggy szinkronhangja(!) nem tudom ki vette észre, de nekem nagyon fület szúrt :)
Na szóval talán ezt akarják kijavítani, de nem tudom meg tudják-e úgy csinálni, hogy csak Peggy hangját szinkronizálják újra és nem veszik fel újra a többi szinkron színésszel is, mert mégha ugyan azok is csinálnák nem lenne ugyanaz.
Amúgy ez a Peggy-s szinkron régen is így volt még anno a TV3-n is, engem nagyon zavart, de egy idő után "visszacserélték" a régi szinkronhangjára szóval nem tudom mit kavar most a Cool TV.
0
2005. május 25., szerda 21:35
Na most van gáz!!!!
Most félbe maradt a rém rendes sorozat 8 vagy 9-ik évadja a CoolTv-n.... erre kicsit pipa lettem, mert már megint elölről kezdtél el vetíteni a részeket. Írtam a Cool-nak hogy mi a rák van és kit simogasson meg a medve ebben a helyzetben... na erre kaptam egy ilyen levelet:

Kedves Magoo!

A sorozat újraszinkronizálása még tart, ezért nem tudtuk folytatni a soron következő résszel. Ha elkészülnek az új részek, azokkal folytatjuk!

Üdvözlettel: CoolTv

Na sztem ez már igazán szentségtörés!!! Mi a francnak kell újra szinkronizálni???? Csuja Imre hangja azért változott ám az idők során! Még ma is jó Al hangjának, elvégre a Dragnet-ben is ő nyomja és ott is jó, de sztem a régi tökéletes volt... MOST MIÉRT KELL EZT???? Kicsit kiakadtam.... :( attól tartok a DVD-n is új szinkronnal lesznek azok a bizonyos részek... na ebből sem lesz DVD vásárlás
inkább felkutatom neten a részeket a régi szinkronnal!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Franc esne beléjük!!!!!!!!!!!
Na bocsi az ingerület ért, de nagyon pipa vagyok... ezek a legjobb részek amik jöttek volna. pl amikor Al a kövér nők fogságába esik, vagy amikor Al kutyaólat épít.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ki mit gondol?
0
2005. május 21., szombat 11:48
Na végre rendelhető :)
0
2005. május 17., kedd 23:02
Xpress, most tényleg rajta lesz a werkfilm?És ami a legfontosabb felirattal?
0