Keresés

Most te is beleszólhatsz a hazai filmkiadásba!

2015. szeptember 8., kedd 21:47
Úgy tudom, a BD-n megjelent magyar filmek jelentős része állami támogatással jelenhetett meg egykor. Talán Vajna bácsival kellene beszélni, hogy erre a célra is toljon egy kis pénzt. Szerintem örülhetünk, hogy a régi és új magyar filmek egy része legalább DVD-n megjelenik, és klasszikusainkon néha még szemmel látható felújítást is végeznek.
0
2015. szeptember 8., kedd 16:51
Nem tudom én se mire lettek rögzítve,de biztos lehet még kihozni belőle hd képet szerintem.
0
2015. szeptember 7., hétfő 23:55
A Vukot volt szerencsém látni a MaNDA verzióban is. Az pl. a korábbi extra változaton szerintem szebben nézett ki. Ha DVD-n se csúcs, hogy várunk BD-t?

Persze jó lenne, én is megvenném.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 7., hétfő 17:39
77. Na persze, a BD-verzió elméletileg reális elvárás volna, csak egy a bökkenő: EZ ITT SPÁRTA!!!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 7., hétfő 16:34
Kétlem,BD-k is alig jönnek,az UHD megjelenések szerintem felejtősek lesznek itthon.
0
2015. szeptember 6., vasárnap 22:19
75. Már jön az UHD, majd azon kiadják
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 6., vasárnap 22:09
lehet,de nem BD-n.
0
2015. szeptember 6., vasárnap 20:32
73.
már megjelentek
0
2015. szeptember 6., vasárnap 13:06
Magyar ,vagy magyar vonatkozású mesékkel mi a helyzet?

Vuk,Ludas Matyi,Macskafogó 1-2,A Hercegnő és a kobold?Ezeket a klasszikusokat nem lehetne kiadni?
0
2015. szeptember 5., szombat 17:25
Egyetértek, hogy nagyon üdvözítő ez a hozzáállás!

Tudom, hogy a hazai piac csekély méretei miatt nem egyszerű innovatívnak, és "minden igényt kielégítőnek" lenni. Szerintem az előttünk álló 1-2 év sorsfordító lesz, de legalábbis el fogja dönteni, hogy van-e értelme a korábbi gyakorlattól eltérően nagy mértékben szélesíteni a kínálatot.

Mint gyűjtő és filmrajongó örülök minden kezdeményezésnek, amely ebbe az irányba mutat! Ugyanakkor "nyugtával dícsérem a napot", mert valóban terebélyes azoknak a filmeknek a listája, amelyet meg lehet jelentetni.

Én személy szerint főleg a  80-as évek fantasy, sci-fi, és egyéb klasszikusait várom.
0
2015. szeptember 3., csütörtök 23:25
Fejet hajtok mind Xpress , mind a Botonfilm előtt magáért kezdeményezésért.
És azért hogy Mi mint rajongók is beleszólhatunk az estleges megjelenésekbe.
Nagy jó kezdeményezést és nagyon sok ilyet kérnénk ha lehet!Sok filmmel!
Köszönöm előre! Még rengeteg kiadatlan film van , amit még sokan várunk!
De remélem eljön az az idő is amikor ez a lista nagyon-nagyon leszűkül minden rajongónak.
Még egyszer köszönjük! És csak így tovább!
0
2015. szeptember 3., csütörtök 0:03
69. Nem az a baj, hogy van DVD (az mindig meg is fog maradni) hanem, hogy a BD nem jelenik meg rendesen. Lemerném fogadni ha egy film amit hiányolsz kékben megjelenne DVDn és BDn is szót sem szólnál a DVDről. Az ár meg alacsonyabb is lehetne igaz de 4000, max. 5000 még elmegy egy BDért (ennél már csak az extra kiadások legyenek drágábbak, a sima műanyag tokosok pedig olcsóbbak), a DVD meg mondjuk 2000, esetleg 1000-el indulna az úgy jó lenne.
0
2015. szeptember 2., szerda 23:25
Szomorú, hogy ez még kérdés, hogy amikor már több éve csak hd és full hd tv-ket lehet csak kapni, akkor még a régi homályos dvd-ket árulják, és nem szűnt meg. Réges-rég csakis blu-ray filmeket szabadna csak árulni a dvd árában. Csoda hogy ennyire lehúzzák az embert, mintha luxustermék lenne hd filmet nézni a hd tévén. Személy szerint 5 éve legalább várom, hogy a kedvenceimet megvegyem hd-ben de már lassan feladom, mert 6-7000 ft-ot egyszerűen nem ér meg, csak max 3000-et bármilyen film is. Akcióban tudok néha venni. A blu-ray lejátszó sem luxus, én 16000 ft-ért vettem.
0
2015. szeptember 2., szerda 20:59
67: Rajta vagyunk :)
0
2015. szeptember 2., szerda 12:12
62:
Tudom, hogy nincs köze a bontonnak hozzá. Én magára a kezdeményezésre írtam, hogy lehetne másokkal is karöltve csinálni ilyet. (tehát az xpress-nek szólt!)
0
2015. szeptember 1., kedd 17:23
64. Egyébként a Hullajó jogait állítólag Peter Jackson visszatartotta (visszatartja?) így nem csak BD-n, de DVD-n is nagyon kevés országban látott napvilágot...
0
2015. szeptember 1., kedd 17:16
64. A nagy stúdiók (Paramount, Fox, Universal, Warner) egyelőre automatikusan rakják rá a legújabb mozifilmjeikre a magyar szinkront/feliratot, úgy ahogy sok másik nemzet nyelvét is, így a megjelenés költségei nagyrészt csökkenek, illetve eloszlik azon országok között ahol az adott mozifilm megjelenik.

A Hullajó viszont egy régi 1992-es kisköltségvetésű horror-vígjáték ami lehet egykoron sikeres volt a mozikban és a videotékákban, de egyrész független film-, ami azt jelenti, hogy a megjelenés költségét egy az egyben a magyar kiadót terhelné-, másrészt valószínűleg nagyot is buknának vele ha bevállalnák.
Páran biztosan megvennénk,- köztük én is,- de sajnos kevesen vagyunk.

0
2015. szeptember 1., kedd 16:34

61/63: Én annyira nem értek hozzá. Attól mert független film a Hullajó, miért lesz esélytelen a megjelenése? Gondolom vannak más független filmek, amik meg gond nélkül jönnek ezért nem értem.

0
2015. szeptember 1., kedd 15:47
60. A Hullajót a Lionsgate adta ki az amcsiknál BD-n, így leginkább az ADS Service-t lehetne kérdőre vonni egy esetleges megjelenést tekintve, de szvsz tök esélytelen.
Régen is az volt, manapság meg pláne :)
0
2015. szeptember 1., kedd 15:44
58-60. Nem zavar titeket, hogy javarészt olyan címekkel dobálóztok, amikhez a Bontonfilmnek semmi köze nincs?

Persze tök jó lenne, ha megjelennének ezek a filmek, de nem ártana inkább a hazai jogtulajdonosokat bombázni a kívánságokkal.
0
2015. szeptember 1., kedd 15:26
60 : Én úgy tudom hogy független film ,igy meg szerintem esélytelen.
0
2015. szeptember 1., kedd 14:57
Én a Hullajót hiányolom, de úgy néz ki DVD-n és Blu-ray-en is esélytelen. :-(
Nem tudom, hogy Peter Jackson nem hagyja e az itthoni megjelenést, vagy más probléma miatt nem tud - "bekékülni", de jó is lenne! - legalább DVD-n megjelenni végre)
0
2015. szeptember 1., kedd 13:56
Én ezeket hiányolom, erről lehetne például felmérést indítani, hogy megérné-e magyar vonatkozással BD-n behozni őket (én a magasabb árat is kifizetném érte!):
- Hetedik
- Ryan közlegény megmentése
- hiányzó Tarantino filmek (Tiszta románc, Kutyaszorítóban stb.)
és folytathatnám a klasszikusokat. Ezek mind megjelentek kint BD-n, hang lenne hozzá, hiszen ott a DVD-n mindegyik. Szóval én ezeket nem értem. :(
0
2015. augusztus 31., hétfő 23:16
56
Lehet hogy nem tudok írni mert csak csaponganak a gondolataim !
De szerintem nem személyeskedni kell ! Hanem elmondani szerinted
a Magyar BD kiadás vagy DVD kiadás így frankó ahogy most van?
Szerinted ez így jó?
Vélemény van?
Vagy így minden jó ,ne változzon semmi?
Ne vállalja egy kiadó se fel a hiányzó filmeket hogy kiadja?
Erről beszéljünk!
Továbbra is érdekel az Engem hogy kiadja ki Walking Dead sorozatot, Dredd bírót, Menekülő embert,Bosszúvágyat , Amerikai Harcost, Jackson akciót,Tuareg bosszúját, Fekete kalózt, Kobrát, Sárkány Ladyt,Hideg prédát,Lényt,Aligátort,Aranygyermeket, Hatos Fogatot,Ilsa sorozatot,Csalit,
Cobrát, stb.
Hát erről beszéljünk!
Ne a 44-ről!
Miért nem tudunk BD-n venni Alien vs Predatort? Erről beszéljünk!
Ne a helyesírásról!Arról hogy mit gondolsz vagy mit gondolnak ezekről mások, a valós tényekről.
Hol vannak ezek a filmek?
Hát erről beszéljünk ,mert ezek gondok!A valóság ez! És szerintem téged is sújt! Meg mindegyikünket aki szereti a filmet !
Mindegy milyen "műanyag" BD vagy DVD !
Ez életforma !FILM:AZ ÉLET!

0
2015. augusztus 31., hétfő 12:37
Ausztráliában már szerintem jóval nagyobb a fizetőképes magyar kereslet :/
0