Keresés

Most te is beleszólhatsz a hazai filmkiadásba!

2015. augusztus 26., szerda 13:29
1. Tesztelni csak olyan filmekkel tudnak melyekre került magyar vonatkozás.

Ezeken rajta van. Ha slágertermékek lennének valószínűleg nem lenne belőle igényfelmérés sem, hanem automatikusan megjelentetnék őket.

Én is szívesebben vásárolnék meg mondjuk egy Tremors-t vagy egy The Thing-et, de sajnos egyelőre erre nincs lehetőség.
0
2015. augusztus 26., szerda 13:19
Masreszt meg szerintem az osszes retegfilmmet igy lehetne hirdetni, de nem az a kovetkeztetest kellene levonni, h nem adjak ki, ha keves a megrendelo, hanem:
1-50 elorendelt darab kozott mondjuk 10-12e HUF lenne az ara
51-100 darab kozott mar csak 8-10e HUF
101-500 darab kozott mar csak kb 7e
es igy tovabb.

En pl a hianyzo szinkronos Disney BD-kert meg 15e-t is megadnek, mar ha kiadna oket vki :)
0
2015. augusztus 26., szerda 13:16
1: Mindkettovel egyetertek. Ezt nem csak az Xpress-en, hanem pl. az osszes MM-ben is hirdetni kellene.
0
2015. augusztus 26., szerda 13:15
Szerintem se a legjobb filmekkel kezdtek bele ebbe a tesztelésbe. A Sráckor az egyetlen, aminek esélye van teljesíteni a kvótát. Amúgy meg igazán hozzá lehetett volna ezekhez csapni a Stretch c. filmet, a BD-változatra azon nyomban adnám is le az előrendelést, ha ezen múlna a hazai megjelenése!
0
2015. augusztus 26., szerda 13:15
Érdekes kezdeményezés, tetszik. Remélem más film is lesz, mert pont ebből a 4-ből nem érdekel egyik sem :( Nagyon örülnék egy Adaline BD megjelenésnek, ezt előrendelném!
0
2015. augusztus 26., szerda 12:59
Nem rossz a kezdemenyezes, DE...
1. Magyarorszag vasarlokore nem csak az xpress-en vasarol, sőt...
2. Rossz filmekkel "tesztelnek" es ezaltal rossz kovetkezteteseket fog levonni a kiado (sajnos)
0