Kedvenc jugoszláv származású keletnémet indiánunk, Gojko Mitic a METEORVADÁSZOK című korabeli sci-fi mozifilmben űrhajóst alakított. Milyen illúzióromboló volt indián tollak nélkül látni! :)
Egyik legsikeresebb filmjében, az APACSOK-ban
0
2005. július 6., szerda 13:00
52684
A halál archívuma? Hát hogyne! "Archive des Todes" Ha jól emlékszem, egy hatrészes tévésorozat volt, amiben az egyik főszereplő Gojko Mitic volt, mint Borisz, aki Kaukázusból érkezett gépészmérnököt alakított! Nekem eközben egy partizános filmsorozat ugrott be, ez frankón a hetvenes években ment, a címe "Belgrádi fiúk"
most posts by TM
0
2005. július 6., szerda 9:25
7151
Hopp, most látom, hogy rossz helyre tettem a zárójelet. Helyesen:
személyazonosságára (és semmi egyébre) se emlékszik...
0
2005. július 6., szerda 9:12
7151
Az elásott nőről szóló alkotás Ivan Nagy 1983-as tévéfilmje, a JANE DOE, William Devane és Eva Marie Saint főszereplésével. A hölgyet kiássák, személyazonosságára (és semmi egyébre se) emlékszik, ezért is kapja a Jane Doe nevet, de aztán persze kiderül, hogy miért is akarta valaki megölni...
0
2005. július 6., szerda 8:50
235
A film címe: The Burning
0
2005. július 5., kedd 23:50
10
A halál archívuma cím mond valakinek valamit?... Anno odavoltam érte, de azóta semmi hír róla. Kb. egy időben ment A messziről jött ember című opusszal :-)
A Jarmusch-féle Halott ember VHS-en megjelent (feliratozva!!!), a DVD-t azóta is keresem, de nincs. És szerintem nem is lesz, mert a múltkor néztem külföldön, és csak 1-es kóddal jelent meg.
Viszont emlékszem egy filmre, ami ezer éve ment a tévében, úgy kezdődött, hogy valaki sétáltatta a kutyáját egy erdős részen, és egy elásott nő keze lógott ki a földből. Olyan ilyesztő volt a zene, meg az egész film, hogy gyorsan le is szoktam az ilyen jellegű filmekről... De így utólag kiváncsi lennék rá.
0
2005. július 5., kedd 23:00
16970
HELP!!!!
Keresek egy régi horrort. Anno a szép emlékű Szív TV-n láttam, úgy 14 évvel ezelőtt. Nem sokra emlékszem belőle, csak arra, hogy egy evezős táborban játszódott és egyik reggel eltűntek a csónakok. A diákok csináltak egy tutajt, mert azt hitték, hogy a víz vitte el a csónakokat. Egy idővel később az áramlat visszahozta a tutajt, a többiek a partról nézték, és egy csaj beúszott, hogy megnézze mi van. Egy rakás véres hulla volt a tutajon. + keringett egy legenda, az erdőben élő összeégett gyilkosról is, akit sosem találtak meg, miután rágyújtották a házát. A film vége pedig egy kunyhóban játszódik.
Aki tudja írja meg nekem a film címét!!!!! THX
ui: Nem a sleepaway camp-ről van szó!!!!
0
2005. június 30., csütörtök 19:30
52684
A Diszkó, diszkó című paródia után beugrott egy másik magyar gyöngyszem, ennek a címe "Hol colt, hol nem colt..." volt. A címéből kitalálható, hogy egy Westernparódiáról van szó! A főbb szerepekben pl. Koncz Gábor volt látható. A Prérifarkas és bandája kirabolt egy postakocsit és a seriffüldözi őket. Nem valami eredeti, tudom, de hát ez a paródia panelekből építkezett! Ami még emlékezetes, mindenki énekelt a filmben, azaz egy musicalről van szó! :)
most posts by TM
0
2005. június 30., csütörtök 15:02
324
Betépve, Halott ember, Kávé és cigaretta DVD???????
0
2005. június 30., csütörtök 14:15
16089
Oh, köszönön a tippet. Megpróbálom felkutatni! Egyszerűen nem tudom elfelejteni azt filmet. Nagyon meghatározta a gyerekkoromat. :) Azóta is reszketek, ha rágondolok.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 20., hétfő 15:09
273
Tadam,
Én anno a k-9000-et hajkurásztam ami szintén Vico film volt és a családban megőrültek érte. Majd fél évig kerestem, majd aztán egy videotékában láttam meg véletlenül kitéve a polcra. Megkérdeztem nem adnák-e el nekem. De igen eladták mert már úgysem kölcsönözte ki senki. Miután megmutatták hogy teljesen jó a minősége kifizettem és a család nagyon örült neki :)) Szerintem te is megpróbálhatod egy olyan tékában ami már régebb óta működik, és nemcsak az új filmeket tartják.
0
2005. június 18., szombat 14:19
271
nekem megvan ez a film:) nagyon jó kis film olyan "faculty" féle
0
2005. június 18., szombat 13:53
16970
Próbáld megy a Megyei könyvtárat! :) Van filmarchívum.
0
2005. június 18., szombat 13:48
16089
Igen, szerintem ez lesz a keresett filmem. A VICO-ra emlékszem, régen ez volt a "menő". :)) Mostmár csak azon gondolkozom, hogy honnan tudnám beszerezni...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 18., szombat 13:36
1221
Talán Tobe Hooper 1986-os Invaders from Mars (Támadók a Marsról) címq filmjére gondolsz. Moziban még a rosszemlékü VICO mutatta be valamikor a 80-as évek végén.
0
2005. június 18., szombat 10:34
7151
Greydon Clark: WITHOUT WARNING (1980)
Valaha videokazettán megjelent nálunk, de DVD-n úgy tudom, nem jött ki.
0
2005. június 18., szombat 10:20
16970
Valami rémlik, de nem tudom a címét. :(
0
2005. június 18., szombat 3:17
16089
Volt egy film, amit kb. 5-6 évesen láthattam moziban és azóta se láttam. Valami marslakókról szól, tök furán néztek ki... Ami nagyon megmaradt az az, hogy a diákok tanárnője is marslakó volt és simán megevett egy békát élve... Másra nem nagyon emlékeszem belőle, azt még tudom, hogy annyir féltem, hogy lebújtam a szék alá. :D Aki tud, az HELP!
0
2005. június 14., kedd 3:28
1
Még a kalóz VHS-ek korában volt meg a faternak egy alámondásos horrorfilmje, amit kölcsönadott valakinek, de aztán el is felejtette később, kinek is adta oda (nem egy filmjével így járt) - na szóval a filmet anno nyolc-tízéves korom környékén nézegettük az öcsémmel és mindannyiszor majd összesz*rtuk magunkat rajta. A történet ha jól emlékszem azzal a jelenettel nyit, hogy egy csillag hullik le a sötét égboltról. A cselekmény egy hegyvidékes területen játszódik, ahol kis repülő korongok szálldosnak az emberekre és csillagszerűen kinyújtható csápjaikat beléjük fúrva rögzítik magukat , hogy a közepükön lévő szájukkal rágcsálhassák őket. Az első áldozat két vadkacsavadász, de a környék apró településén sorra tűnedeznek el az emberek. A történet főhősei egy szerelmespár, akik először csak a szerencsének köszönhetik, hogy megmenekülnek, majd egy öreg vadásszal szövetkezve rájönnek, mi is az ábra. A végén derül csak ki, hogy a korongokat egy idegen, emberszerű (és gyerekszemmel igen félelmetes külsejű) lény hajigálja, az áldozatait pedig egy favityillóba gyűjti, hullaház gyanánt. A végén csak a csaj marad életben, aki a vadász dinamitjaival robbantja fel a házat, a rémmel együtt. A címét (ha a régi "tucathorroroknak" volt ilyen egyáltalán) nem tudná valaki megadni? Ez az egy film van, amit így felnőttfejjel szívesen visszanéznék - aki tud róla valamit kérem írja ide a topicba! Köszi!
0
2005. június 14., kedd 0:18
400
? "kb 2 éve láttam a HBO n hajnalban, többet nem is adták akkoriban.
egy bérgyilkos srácról szól, aki egyszer felbérelnek egy gyilkosságra és az utolsó pillanatban derül ki hogy a mesterét nyirta ki. az anyjánál lakik akivel a végén lefekszik, az anyja felakasztja magát reggelre, berakja táskába és elutazikvele:)
ennek kéne a címe mert kurvára tetszett, lehet hülyén hangzik ahogy laírtam:) de kurvajó és nagyon odabasz"
0
2005. június 13., hétfő 23:03
8260
Szerintem ne vágyjál rá, hogy ennyi idő után újra lásd... Én 14 évesen láttam, el voltam tőle ájulva. Megvolt a film hangja TV-ből felvéve POLIMER kazettán! Aztán 25 évesen vetítették a moziban, elmentem és életem egyik legnagyobb csalódása volt. Immár ez is jó rég történt. Szóval van, mikor a régi szép emlék jó, ha csak emlék marad....
0
2005. június 13., hétfő 20:07
48
Köszi! :-)
0
2005. június 13., hétfő 19:58
25
Szia!
A film címe: Pár lépés a mennyország
Kisspeti
0
2005. június 13., hétfő 19:58
7151
PÁR LÉPÉS A MENNYORSZÁG (A Walk In The Clouds) a címe. Innen az Xpresstől is megrendelheted.
0
2005. június 13., hétfő 19:45
460
Emléxem, felkaptam fater bukósisakját, az MK27-es magnó "kapaszkodója" volt a pánt. Úgy csináltam rohamsisakot. Elég röhejes lehettem. :))))