Voltatok már úgy hogy nagyon régen, vagy gyerekkorotokban láttatok egy filmet, amit azóta soha, de mégis olyan hatással volt rátok, hogy nem tudjátok kiverni a fejetekből, és szívesen megszereznétek, de olyan régen láttátok hogy már nem tudjátok ki szerepelt benne, vagy a címét, csak nagyjából a sztoriját?????????
(De szép hosszú kérdés...)
Nos én két filmet tudnák mondani, amit már vagy 10 éve nem láttam sehol a tévében, és a neten sem tudok rákereseni, mert nem tudok róla semmi infot. Ezért leírom mikről van szó, hátha valakinek beugrik hogy látta, és tud valami infot. Nem arról hogy megjelenik e DVD-n, csak hogy rá tudjak keresni a neten...
1.) Kb.: 1994-ben láttam utoljára a Duna Tv-n a Computer szerelem című filmet. (Egy darabig meg is volt videón) Kb.: 80-as években készült, amcsi film, egy fickóról (Miles-nak hívják) vesz egy PC-t, ami öntudatra ébred (Edgar-nak hívja magát), és a zenélésnek köszönhetően beleszeret a szomszédban lakó lányba, így vetélytársak lesznek a Miles-al... Egy könnyed romantikus komédia. Egy csomó jó zene van benne: pl.: Philip Oakey - Together In Electric Dreams című száma az egyik betétdal.
2.) Szintén 1994 körül ment le egy film péntek vagy szombat éjjel az mtv-n, ha minden igaz kísértetek volt a címe. Erről már kevesebbet tudok, de egy családról szól, akik egy szellemjárta házba költöznek... Tudom ez nem sok info, annak idején azért volt rám akkora hatással, mert a szellemeket hasonlóan mutatja be mint a Hatodik érzék... Szintén Amcsi film, 80-as évek vége feléről. Lehet hogy tévéfilm.
Talán tudtok róluk valamit.