Lécci, segítsen valaki! Nem olyan régen láttam (azt hiszem, a youtube-on) egy filmrészletet. Nagyon tetszett, de azóta elfelejtettem, melyik filmben van, és ezt szeretném most megtudni valakitől, aki a leírásom alapján ráismer a filmre. Íme: A részletben azt hiszem a film első három perce volt látható. Kézikamerás felvételen mutattak egy rablást. Néhány srác ült egy autóban és dumáltak, aztán nagy kiáltozás és összevisszaság közepette végrehajtották a rablást, majd elkezdtek menekülni a helyszínről. Ekkor derült ki, hogy a kamera nem más, mint az egyik szereplő, mert ahogy a srácok felmenekültek a tetőre, "kameránk" egy rosszul kivitelezett ugrás következtében szépen lezúgott és a kamera kikapcsolt. Nagyon ötletesnek találtam ezt a kezdést, és szeretném látni az egész filmet. (ha minden igaz, nem friss alkotásról van szó). Akinek erről eszébe jut valami, lécci, segítsen, a film címe kéne.
0
2007. augusztus 10., péntek 0:37
3721
Nézelődj a www.spencerhill.hu-n. Ott minden filmjükről van info, hogy megtalálod-e, hogy ez melyik... az más kérdés.
0
2007. augusztus 9., csütörtök 23:01
94
sziasztok. annak a filmnek érdekelne a címe, melyben bud spencer és terence hill játszik. ha minden igaz cowboyos. a vége az, hogy valami barlang van és körbeveszi őket egy hadsereg. haver ennyit tud róla...
0
2007. július 9., hétfő 10:27
106
Köszi szépen, akkor ez a Zónás dolog csak onnan rémlett, hogy az első képkockákban v.mi térképpel jelölik azt a területet ahol mennek a bandaháborúk.
A bánatom, hogy egy nyomorult angol sub sincs a DVD kiadáson. A videokazi meg már rég nincs meg...:-(
Még1szer kösz az infókat!
0
2007. július 8., vasárnap 21:35
8905
Közben megnéztem rendesen a film elejét, az első történet címe Szeplőtlenség, csak ahogy áttekertem rajta, azt hittem "Agymosás" a cím, de az az egész filmre vonatkozik.
0
2007. július 8., vasárnap 18:55
6697
Sziasztok!
Én is keresnék egy filmet, halvány emlékeim vannak belőle, s korábban is már megemlítettem itt a fórumon, és a lehetséges jelölt az Alaszka c. film volt, de nem azt kerestem.
Szóval, amennyire emlékszem: egy férfi az egy motoros kisrepülőgépével lezuhan a havas tájon, súlyos sérüléseket szenved. A fia(?) kutyaszánnal indul a nyomába. Tudom, nem sok infó, de erős a gyanúm, hogy egy Cessna-típusú repülőgéppel zuhant le a fickó. A film valószínűleg a 80-as években készült. Vagy piros-fehér, vagy narancs-fehér volt a repülőgép festése. Minden tippet, segítséget örömmel fogadok.
0
2007. július 8., vasárnap 18:50
2419
Olvass mail-t cimbi!
0
2007. július 8., vasárnap 18:48
7252
Ez majdnem sikerült! ;-) http://www.sendit.com/video/item/7001000127130
0
2007. július 8., vasárnap 18:48
7252
Na, meg is van, tessék:CLASS OF 1999
0
2007. július 8., vasárnap 18:31
7252
1988-ban vagy 89-ben készült, ha jól emléxem.
0
2007. július 8., vasárnap 18:28
7252
Class of 1999 - Az 1999-es osztály címmel ment még a régi szép időkben! (Osztály 1999-ből egyébként.) Nekem is halványan dereng még, nekem a Licence to drive-val (ezt A mazsola címmel láthattuk) volt együtt egy kazin.
0
2007. július 8., vasárnap 18:14
106
Egy régebbi sci-fi akció címére lennék kíváncsi, szeretném megrendelni majd DVD-n külföldről. 80-as évek elején - közepén futott. Több szellem-neve is volt a filmnek, én Az Osztály 1999 -re emléxem, de az eredeti valamilyen ....Zóna volt.
A sztoriról: a jövőben játszódik, kicsit mad-max-esedve van a világ. Az iskolákban káosz, a diákok komoly fegyverekkel járnak suliba. Az új tanévben 3 új tanára is lesz a sulinak, akik, mint később kiderül a filmben - robotok. Úgy rémlik néhány tanulót is megölnek benn a gépezetek. A végén összefog a két rivális banda, és együtt mennek be éjjel a suliba elpusztítani a tanerőt .
0
2007. június 28., csütörtök 1:33
685
Két-három éve láttam a Végzet Őrei című háborús horrort. Egyáltalán nem volt, rossz, de semmit nem hallottam róla azóta. Tud valaki valamit erről a filmről?
0
2007. június 28., csütörtök 0:31
3
Nem tudja valaki hogy melyik magyar csatorna adta régen a Gemini faktor című sorozatot?
0
2007. június 28., csütörtök 0:22
709
Nem pont így van a történet, mint ahogy itt leírod, de esélyes, hogy ez tényleg a Gallipoli című film. :) Pár napja láttam először ezt a filmet, nagyszerű, csak ennyit mondhatok!
0
2007. június 28., csütörtök 0:09
14593
Azóta már egy Extra változatot is kiadott belőle a Paramount (de nem nálunk - viszont azon is van magyar felirat, feltételezem az extrákon is).
0
2007. június 27., szerda 16:22
3721
Gallipoli. Fent van itt is az adatbázisban, szóval info-t nem írok róla, cím alapján rákereshetsz. Ugyan itthon már nem kapható, de külföldön beszerezhertő ugyanez a magyar feliratos kiadás, én épp a múlt héten kaptam meg. :)Hatalmas film!
0
2007. június 27., szerda 14:51
8905
Á, végre rájöttem. Senki sem tudott benne segíteni, de most kiderült, mert megint adták a Rogopag-ot, amit most még nem néztem meg, csak belenéztem, és így kiderült, hogy az első történetről, az Agymosás-ról volt szó. Jól emlékeztem, hogy több kis történet volt. Nagyon örülök, mert most végre megvan, nagyon szerettem ezt az epizódot. És így rátaláltam egy másik nagy kedvencemre is, a film második epizódjára, a Kapirgálós csirkére, amiben Ugo Tognazzi szerepel. NAgyon jókat nevettem rajta annak idején. Jó film ez a Rogopag. Nálam az első két történet az abszolút csúcs, A túró a harmadik a sorban, és az utolsó Godard filmje, Az új világ, arra alig emlékszem, mert nem nagyon fogott meg.
0
2007. január 25., csütörtök 16:47
14593
Lakókocsi "anutámnak", mi? :)))
0
2007. január 25., csütörtök 16:46
914
ja és kutatok nem kutatot
0
2007. január 25., csütörtök 16:45
914
Én is kérdeznék valamit. Már több mint egy évtizede kutatot a film után amit gyerekként láttam. Egy háborús film, és úgy végződik,hogy az egyik fél a csatatéren totál kifogyott lőszerből, és ott álnak tétlenül hogy bármikor lerohanhatják őket.De nem jött felső utasítás hogy adják meg magukat vagy hátráljanak,erre valami állat parancsnok azt mondja hogy szuronyozzák fel a puskáikat és úgy rohanjanak fel a gépfegyveres elenfélnek.Azt kirohannak, és pont akkor jön a futár hogy hátráljanak(vagy valami ilyesmi).De már késő és jön aminek jönnie kell...
Ha valaki tudja,írja már meg.Köszi
0
2007. január 25., csütörtök 16:39
52684
Ami azt illeti, ezt a szót én sem ismerem, úgyhogy figyelmen kívül hagyom! :-)
most posts by TM
0
2007. január 25., csütörtök 16:30
460
Nagyon szívesen. Örülök, hogy segíthettem.
0
2007. január 25., csütörtök 16:29
7151
Nem vártál hiába! :))
Alig két perccel a kérdés feltevése után válaszolok, erre Juliet figyelemre se méltat. Ah, ezentúl én is ignorálom őt. (Ez a szó spanyolul van, úgyse érti, mit jelent.) :))
0
2007. január 25., csütörtök 16:00
52684
Bakker, már fél órája sasolom, hogy mikor jössz megsértődni! :-))