Na amúgy tényleg, jó hogy eszembe juttatod. Elég nehéz megmagyarázni ezt.
0
2015. augusztus 29., szombat 13:42
4595
Nagyon sokan tudtak/próbáltak mindenféle filozófiai mélységeket belelátni az akciójelenetek közé, utóbbiak látványosságán túl leginkább ezért kapott jó értékeléseket. Nekem a visszateleportálódó sziklák, az idétlen gitáros faszi meg a fura tartálykocsi maradt meg legjobban, tőlem meg ezért nem, de azt tényleg hozzá kell tennem, hogy egy végletekig fanatizált, a kilátástalanságba beleörült, groteszk társadalom tükreként voltak benne érdekes pillanatok.
0
2015. augusztus 29., szombat 13:36
520
Bennem is hasonló gondolatok keringtek a megtekintése után, hogy az egyébként parádés akciókon kívül történetileg csak a nagy üresség maradt. Az egész egy nagy rohanás, avagy a második rész végi üldözős jelenet csúcsra járatása. A zenélő bohócot látva/hallva nálam is eltört valami. Sajnálom, mert nem erre számítottam.
0
2015. augusztus 29., szombat 13:19
1755
Egyetlen jobb film volt idén nyáron. Az Agymanók.
0
2015. augusztus 29., szombat 13:10
626
Azért számomra kissé döbbenet, hogy több nyárzáró értékelés is ezt a filmet tette első helyre. Voltak azért ettől jobbak, na nem a Furious 7, de akkor már inkább a Jurassic. Az akciók jók, a hang szétszedi a házat, a sivatag képe látványos, Theron tökös, a filmzene ütős. Ennyi. Ami nem tetszett az hogy, a gonoszok ripacskodnak mint a magyar színészek, meg a jármű elején zenélő bohóckodó fazon sem jött be nekem. Röhejes a jelenet tőle. Akció alkalmával talán. 10/5