Keresés

Jurassic World - limitált, dinoszaurusz-szobros változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2016. szeptember 15., csütörtök 21:27
Azt mondják hogy a dínók kihaltak.
Szerintem tévedtek,nálad kell keresni őket.

Szép gyűjtemény!
0
2016. szeptember 15., csütörtök 21:06
Köszönöm szépen mindenkinek :) Hát igen, még jó, hogy csak azért gyűjtöm őket, mert jól mutatnak ;) :D

Vannak hiányosságok, tudom, de a szobros BD trilógia kiadás nem érint, mert a szépérzékemnek nem megfelelő a Rexy minősége, a magyar slipcase-t meg el is szabták... De egy fémdobozos, BD trilógia kiadásra fáj a fogam, ahogyan a körsteel-ekre is :) De VHS-ből is van még mit beszerezni :D Szerencsére, a figurák zöme nem érdekel, a legfontosabbakat már beszereztem, már csak pár darab kell belőlük :) Bízok benne, hogy jövőre a Mattel jobb gazdája lesz a Jurassic játékok jogainak, mint a Hasbro (mennyiséggel nem is volt baj, de a minőség... brrr) és akkor lesz mit beszerezni még :D
0
2016. szeptember 15., csütörtök 9:51
Ez igen! Szép gyűjtemény, gratulálok. Lesz még majd mit gyűjtögetni, hiszen a JW is trilógia lesz :D
0
2016. szeptember 15., csütörtök 9:42
Mi lenne, ha még szeretnéd is a Jurassic Park filmeket!? :D
Szép gyűjtemény, gratulálok hozzá.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 8:46
Azert meg innen hianyzik 1-2 szepseg de gratulalok hozza.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 7:23
Gratulálok az egyre nagyobb és szebb gyűjteményedhez. :)
Kicsit kedvet kaptam fényképezni, csak jelenjen meg a Középfölde gyűjtemény. :D
0
2016. szeptember 15., csütörtök 1:12
Nem semmi gyűjtemény! Gratulálok hozzá :)
0
2016. szeptember 15., csütörtök 0:20
:D Köszi, asszem :)) van még hova fejlődnöm :) Még úgyis lesz átalakítás a teljes szoba berendezésén, de az még egy kis időbe telik, most csak így hevenyészve összedobáltam őket :D
0
2016. szeptember 15., csütörtök 0:02
Nem látom a szemetet, próbáld újra...

Egyébként ellopták az államat...
0
2016. szeptember 14., szerda 23:42
Teliszemetelhetem a topikot? Végül is miért ne? :D

Hónapok bizonytalansága és költözés után, végre elrendezhettem régi/új helyemen a JP gyűjteményemet (is) :) Fogadjátok sok szeretettel a képeket (sok lesz... nagyon sok... pedig lehetne több is :D)

A kollekció:

Filmek, zenék:

Könyvek, magazinok, ágynemű, ruhák:

Köszöntem a figyelmet :D
0
2016. szeptember 14., szerda 23:39
Ne haragudj, nem láttam, hogy írtál :S Sajnos nem, még olyan 30 db híja van...
0
2016. március 7., hétfő 17:18
Kedves Lord Picard!

A trading cardot sikerült kigyűjteni?

0
2016. január 5., kedd 12:58
Végre, hosszas késlekedés után, de ma befutott ez a csodás, limitált kiadás is! Most már csak egy példány kell a dvd-ből :D

Nagyon tetszik, hogy az Indominus dombornyomott, de jó minőségűek a kártyák, a füzet, a kis plakát is. A lentikuláris előlap is fain :)

0
2015. december 9., szerda 20:20
A fehér szakállú nálam is járt ám, s többek között az anyukám felől érkező hozta a Matchboxot, de kaptam egy T. rex-es ágyneműt is (nem hivatalos JP termék de elég ránézni, hogy egyértelmű legyen honnan az ihlet). A poszter pedig régi vágyam volt, tőlem magamnak. :D Annyi angol fontot költöttem idén, hogy kaphatnék brit állampolgárságot is legközelebb :)

0
2015. december 7., hétfő 13:26
Megnéztem végre, de csak a 132-est találtam Neked. Vannak dupláid is? Mert engem is érdekelne néhány darab. :)
most posts by TM
0
2015. november 28., szombat 17:04
Friss szerzemények :) A kis Rexy-vel megint pofátlan nagy szerencsém volt, annyira jó áron szereztem be itthonról... A pólót pedig véletlen találtam áruházban, s még jó is rám :)

0
2015. november 26., csütörtök 9:34
Valami ilyesmi rémlett nekem is.
most posts by TM
0
2015. november 26., csütörtök 7:08
Először az előrendelési ára 25eFt volt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 26., csütörtök 0:56
Valaki nyomonköveti ennek a terméknek az àrváltozását?
Úgy rémlik, hogy nem 27ezerért rendeltem meg.
most posts by TM
0
2015. november 25., szerda 14:49
Ami nem akar megjelenni, nekem is be van rendelve :) Én se terveztem többet, de egy BD díszdoboz, a körsteel-ek csábítanak nagyon :D
0
2015. november 25., szerda 13:58
Van miből válogatni, az tény. Én több gyűjteményes kiadást már nem veszek, gy is van már elég DVD/BD verzióm belőle. Az újból is megelégedtem egy FA exclusive fémdobozzal.
0
2015. november 24., kedd 21:14
Jaj, a fadobozos kiadás... az is mennyire szép! Jövőre fel van adva a lecke rendesen, melyiket szerezzem be, mert hogy mindkettőt nem fogom tudni, az biztos. Mondjuk, az új, már a négy filmet BD-n és a két BD3D-st változatot magába foglaló kiadás is nagyon tetszik.
0
2015. november 23., hétfő 11:36
Érdemes, nagyon szép kiadvány ez is:) Nekem a német fadoboz mellett van, blu-ray fronton eddig az a kedvenc JP kiadásom.
0
2015. november 22., vasárnap 9:05
Tudtam h majd Te se fogsz tudni majd ellenallni neki ;)
0
2015. november 22., vasárnap 7:42
És ezt most mi a jó francért kellett megmutatni??!? ;) Baróbb, mint képzeltem, most már majd ezt is hajthatom fel :D
0