Keresés

Jurassic World - limitált, dinoszaurusz-szobros változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2015. november 21., szombat 11:12
nekem most egy ilyet sikerült szereznem nagyon jó árban

0
2015. november 20., péntek 13:06
Lehetséges:) Emlékszem anno engem is meglepett a súlya és a mérete, akkoriban még készültek igazán nívós díszdobozok.
0
2015. november 19., csütörtök 13:39
Köszi :) Emlékszem, 1-2 éve láttam valakinek a gyűjteményébe, talán pont a tiédben, az régi "sebeket" tépett fel :D Jóval nagyobb is amúgy, mint gondoltam. Most rendezgetem a polcot :)
0
2015. november 19., csütörtök 11:44
Nálam régóta a polcon csücsül, nagyon szép kiadvány, gratula!
0
2015. november 18., szerda 11:27
Köszönöm :) Igen, vannak olyan mérföldkő filmek az életben, amiknél a puszta rajongást felváltja a fanatizmus :D Addig jártam most a CinemaCity és a UIP nyakára, hogy bár semmi érdemleges infóval nem tudtak szolgálni a mozikba szánt marketing anyagok sorsáról, tegnap a CC-n keresztül csak elkérték a címem :D

A World helyi mozis vetítése idején volt kirakva az előtérbe egy hatalmas Az elveszett világhoz tartozó plakát, soha nem láttam ekkora méretű plakátot (már bánom, hogy nem fotóztam le). Hetekig tartott míg kiderítettem, a mozi előző tulajáé a plakát s nem adja el :( Pedig addig még hitelkártyát is igényeltem xD
0
2015. november 16., hétfő 20:57
Jaja. Összetartozunk. :)
0
2015. november 16., hétfő 20:56
Nekem a témához kapcsolódóan egyébként sikerült még májusban megvennem Pesten az Empire magazint amelyben felfedték az Indominust.
A Voxot és a Mozimániát is megvettem,utóbbit a poszter miatt is. :)

A két hazai lapot akkor veszem meg amikor van több olyan film is ami érdekel.
0
2015. november 16., hétfő 20:52
Hogy nem csak mi vagyunk ilyen hülyék, mi? :)
0
2015. november 16., hétfő 20:51
Nagyon szép.Gratulálok.Olyan ez Neked mint Mester-janinak a GYU és a Hobbit.
Jó látni ezt a rajongást.
0
2015. november 16., hétfő 12:48
Köszi szépen! :) Most az eÖbölben kb. 15-től 55 ezerig is láttam árakat, én szégyenteljes módon 10 alatt megúsztam :D A T. rexektől elkezdve egy csomó olyan szerzeményem van, ami horror áron beszerezhető, de valahogy sikerül pont mindig kifognom egy nagyon jó árú terméket. Mondjuk vagy 2 éve folyamatosan kerestem ezt a kiadást.
0
2015. november 16., hétfő 12:33
Csodálatos kiadvány! Gratulálok! Meg szabad kérdezni, hogy mennyibe fájt a dolog? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 16., hétfő 12:24
Köszi szépen :) Hamarosan én is csorgathatom a nyálam, micsoda középföldei szerzeményeid lesznek, a bővített Öt sereg BD talán idén még belefér nálam is :)
0
2015. november 16., hétfő 12:04
Nagyon szép, gratulálok. :)
Ezt én is elfogadnám.
0
2015. november 16., hétfő 12:04
Igen, látszott már képeken, videókon, amiket az elmúlt 10 éve sóvárogva néztem, mióta tudtam, hogy létezik ez a kiadás, hogy milyen remek kiadás is, simán megérdemli a Deluxe Edition jelzőt. A különféle szobros megjelenéseket leszámítva, amiket beszereztem, egész biztosan ez a legjobb kiadás, amit valaha vettem.
0
2015. november 16., hétfő 12:00
Szép nagyon, elég komplett csomag és ötletes a csomagolás. Régebben minden ilyen doboz masszívabb volt.
0
2015. november 16., hétfő 11:50
Nemrég szépen, nyugiban felraktam a Jurassic World OST-jét Giacchino-tól, bekapcsoltam a gépet, egy kis lazulás még munka előtt, mikor megcsörren a kapucsengő. A postás. Mondom, gyorsan ideért a pénteken feladott csomagom valahonnan az országból, mikor a kezembe nyomja a postás és rádöbbenek: ez az a csomag amit múlt hét hétfőn fizettem ki és adtak fel, Kanadából!!

Teljesen le vagyok döbbenve, főleg, hogy sokkal szebb a kiadás, mint gondoltam. Fantasztikus az egész doboz kialakítása, masszív, szemet gyönyörködtető, ráadásul a két filmkocka helyett a Jurassic Park-é kétszer volt benne! A fotóknak és a CD-knek is nagyon örülök, főleg hogy a TLW zenéje csak ebben a kiadásban jött ki ilyen tokkal, amúgy egy eléggé sérülékeny, digipack(?) kiadást kapott 1997-ben. Ja, és bontatlan volt, nemcsak a doboz, minden eleme, 15 évet várt arra, hogy végre használatba vegyék. Most kezdhetem a gyűjtemény rendezést előlről :DD

0
2015. november 13., péntek 11:34
Dombornyomott. Nem utal semmi hamisítványra, szóval biztos eredeti. Csak furcsa ez az MVKE dolog. Köszönöm azért!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 12., csütörtök 22:07
Köszke :) Nem, soha nem lesz teljes, főleg, hogy tudom, mik jelentek már meg, s mi az ami beszerezhetetlen. De most főképp polcot kellene szerezni :D

Hát, nem tudom. Én nem próbáltam egy kiadványnál sem, annyira nem zavart. Ha a tied elején is dombornyomott a felirat akkor biztos eredeti :)
0
2015. november 12., csütörtök 21:49
:) Rendben van, majd lebokszoljuk. :)

Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és legyen teljes a JP kollekciód. Mondjuk szerintem sose lesz tökéletes. :) Mindig kelleni fog még valami.

Használtan vettem a napokban, de nekem nincs rajta matrica. Mondjuk nekem már megvolt egyszer régebben, csak amikor elkezdtem a filmjeimet eladni, ezt is eladtam. De emlékszem, hogy az első példányomon volt ilyen matrica, és furcsállom, hogy a mostanin nincs. Remélem nem valami másolt példány. Mondjuk annak jól néz ki. :) Le lehet egyáltalán szedni róla a matricát?
0
2015. november 12., csütörtök 21:41
Hehe, benne vagyok, de a nagy zölddel (Thrasher T. Rex) én leszek! :DD

Am, köszi szépen :) Gyerekkoromba nem lehettek ilyen drága, eredeti JP figuráim, most pótlom, igaz, már csak egy Rexre vadászok, no meg idővel egy Blue és egy I. rex is jöhet :D

Van rajta matrica, pont sikerült az egyik kis képre ráragasztani. Ha használtan vetted, talán az előző tulaj nagyon ügyesen leszedte, én nem merem.
0
2015. november 12., csütörtök 21:26
A 4 lemezes magyar digipackon van neked MVKE matrica? Mert az enyémen nincs.
0
2015. november 12., csütörtök 21:24
Pofás gyűjtemény, le a kalappal! Gratulálok! Az újabb dinókhoz is, szépek! :) Majd egyszer elviszem hozzád a saját példányaimat és titokban Jurassic Parkot játszunk, mint Rick Morranis játszott SW babákkal az Űrgolyhókban. :)
0
2015. november 12., csütörtök 21:20
Köszi szépen :) Mindig is a Rex volt a kedvencem, s imádom, hogy a JP Rexy-je a Worldben is kapott szerepet, de még milyet! Félek, a folytatásban már nem láthatjuk őt.

Még csak belenéztem a BD-be, de tetszetős a tartalom. holnap pedig végre újra átélhetem a Kalandot.
0
2015. november 12., csütörtök 21:02
Nagyon jó a blu-ray menü ahogy időrendben végigszalad a filmen.
0
2015. november 12., csütörtök 21:01
Nagyon szép gyűjtemény.Gratulálok.Nekem csak egy stegosaurus van még régebbről.Most jövök rá,hogy sosem volt T-Rex vagy egyéb ragadozó figurám. :)
Pedig tetszenek.
0