Keresés

Jurassic World - limitált, dinoszaurusz-szobros változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2015. november 12., csütörtök 20:58
Nagyon szívesen, örülök, hogy szépen alakul a gyűjteményed. :)
0
2015. november 12., csütörtök 20:53
Köszi szépen! És itt is hatalmas nagy köszönet jár Neked, amiért rajtad keresztül hozzájuthattam ehhez a csodálatos kiadványhoz, köszönöm!

Köszi Jester! Párom imádja a rókákat (na jó, én is), valami kis csecsebecsét ő is megérdemel kiemelt helyen :) De majd teszek arról, hogy máshol ékeskedjék, de súlyosan helyhiánnyal küszködök :S :D
0
2015. november 12., csütörtök 20:50
Szebben, mint az a róka ott, balra.
0
2015. november 12., csütörtök 20:46
Gratulálok, szépen illeszkedik a csapatba. :)
0
2015. november 12., csütörtök 20:40
Végre én is megkaptam a kiadást, nagyon boldog vagyok! Csodálatosak, sokkal szebbek és nagyobbak, mint amire számítottam. Immáron beillesztettem őket a gyűjteményembe, de sajnos elfelejtettem, hogy sógornőmnél van a fényképezőgép, így csak gagyi telós képekre futotta. De úgy is változik majd a gyűjtemény képe, vannak ötleteim és két csomag még úton :)

0
2015. november 11., szerda 21:19
:DD Nem, de nagy példaképem ;) Még -3 válás és -2 gyerekkel vagyok mögötte, no meg egy paleontológus diplomával :D Van olyan ismerősöm amúgy, aki az első JP film miatt lett paleontológus, ő valóra váltotta az álmát.

Egyébként meglepően kevés a dínó figurám, gyerekkoromba persze sok volt, de most már csak specifikusan a JP figurákra mentem rá, és azokból se mindre. Sőt. A négy filmhez filmenként kijött vagy 15-20 figura, plusz volt még pár széria, szóval elég sok figura van, de a legtöbb nem éppen úgy néz ki, mint a filmben látható állatok, illetve nem tetszenek, úgyhogy tényleg csak pár darabra ruháztam be. Mondjuk ebből kettőt különösen kedvelek, és a gyűjtők körében is kiemelt jelentőségűek. Na de majd erre visszatérek, ha már lesznek képek :)
0
2015. november 11., szerda 21:00
Te nem Ross Geller vagy véletlenül? :D Már csak a kőcsiszoló hiányzik :D
0
2015. november 11., szerda 20:15
Kissé benéztem, eleve csak ma adták át a tervek szerint a csomagomat a GLS-nek, úgyhogy ha csak nem rendszeresítettek flottájukba Corellian YT-1300 gépeket, akkor nem is várhattam, hogy ma megjöjjön :D Majd holnap, remélem ^^

Addig is egy kedves csoportkép:

Szomszédomék 6 éves kisfiától kaptam őket, tudja mennyire rajongok a dinókért, és nekem adta e kis jószágokat. Csak utána fedeztem fel a kis Brachiosaurus-on a JP jelzést - eredeti Jurassic Park figura, Tim figurájához járt anno! De amúgy is nagyon kedvesek nekem ezek a figurák.
0
2015. november 10., kedd 22:06
Arra én is kíváncsi vagyok.
0
2015. november 10., kedd 20:57
:) The Lost Dinosaurs... :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 10., kedd 20:53
Fogok mindenképp, amint "hazaértek" :)
0
2015. november 10., kedd 20:50
Ha elkészültél majd az igazítással meg csinosítással, akkor rakhatnál fel ide képeket a családodról. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 10., kedd 20:20
Szépek :) Ha minden igaz, holnap, de legkésőbb csütörtökön végre én is kezemben tarthatom őket :) Már csak helyet kell csinálnom nekik, mert nagy a dinó családom :D
0
2015. november 10., kedd 19:50
Valószínűleg két különböző helyen készült a digi belseje és külseje, mindenesetre ez tzolinak nem szokott problémát okozni, míg a SeIectnek igen.
most posts by TM
0
2015. november 10., kedd 19:39
Ez a füzet nekem is megvan magyarul a DVD digihez, ami mellesleg etalon a DVD kiadványok között:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 10., kedd 19:36
Köszönöm, majd egy másik időben visszatérünk rá. Most Zimmer bácsi jegyei meg a Hobbitok lemerítettek. :D
0
2015. november 10., kedd 19:34
Megtalálod a termék fórumában. Röviden arról van szó, hogy elsőként pont a magyar digit gyártották le központilag, merthogy a kiadó szerint ezek nem itthon készültek. Aztán rájöttek ugyan, hogy a digipack belső kilóg a külső tokból, meg, hogy az eredeti címet se sikerült belepozícionálni a JP logóba, de mivel pont velünk kezdték a gyártást, így jártunk. A többi országé már jó lett. Kárpótlásul a miénkbe nem tettek füzetet se, mert így még mókásabb, és különben is, nálunk volt világviszonylatban legolcsóbb a trilógia BD-n.
0
2015. november 10., kedd 19:26
:) Csak hogy szemléltessem a dolgot, miről is beszélek. :) Csak egy pár kattintás és kész is a kép. :) Az egyik aukciós oldalon szerintem találsz belőle, de szerintem én is tudok neked segíteni.
0
2015. november 10., kedd 19:22
Szép, naprakészen csinálsz fotót az említett témáról. :D
Na majd a Hobbit csemegék után levadászok egy ilyet is valahogy.
0
2015. november 10., kedd 19:19
Érdekes. A cseh kiadással semmiféle probléma nincsen, sőt, ahogyan írtam még füzetecske is van benne.

0
2015. november 10., kedd 19:14
A kartontok és a digi nem teljesen haverok. Sajnos akkor én is lemaradtam a kiadványról, ennek ellenére is kellett volna.
Egyébként jó a dínó csoportosulásod. :D
0
2015. november 10., kedd 19:08
Miért? Az itthoni kiadásban az a hely üres volt? Nekem a cseh kiadás van meg, de abban van kis füzetecske. Igaz, hogy cseh nyelven, de nekik gyártottak belőle. Ugyanaz, mint ami a DVD-s digipackban van. És mi ez az elszabott digi dolog?
0
2015. november 10., kedd 19:06
Igen, az üres zseben még tudtam segíteni, az elszabott digin sajna már nem. Talán R2 majd mindjárt le is csap a fotómra... :)
0
2015. november 10., kedd 18:59
:) Nem mekis egyik dinó sem. Még annak idején egy játékboltban vettem őket, mert addig nem volt semmilyen ehhez hasonlóm. Miért, annyira gagyik? :)
A tiéd is klassz. Viszont most már nekem nem fog kelleni több dinó. :)
Azokat a kis posztereket a digiben Te készítetted?
0
2015. november 10., kedd 18:56
Az a két bal első... :D Happy Meal? :)

Az enyém ilyen, úgy döntöttem, e mellé nem hiányzik már több dínó:

0