Keresés

Jurassic World - limitált, dinoszaurusz-szobros változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2015. november 10., kedd 18:41
Köszi. :) Nem vagyok biztos benne, hogy megérte az árát, de azért jól mutat a többi között. :)

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 10., kedd 18:02
Nekem ugyan végül nem érte meg a felárat ez a két szobor, de azért neked gratulálok! :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 10., kedd 11:29
Végül is, annyira nem is akartam, de azért... :)

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 8., vasárnap 0:25
Nekem meg az esett le egyből. :)
most posts by TM
0
2015. november 7., szombat 22:48
Nem hiszem, hogy annyira éles lenne a szemem, mert nekem egyből leesett, hogy poénból írtad azt, hogy elfogyott és nem tényt közöltél. :) Azt persze nem tudta senki, hogy a folyamatos tologatás miatt én is csak vicceltem, és régen megrendeltem már.
0
2015. november 7., szombat 0:45
A legélesebb szemmel rendelkezel, mert észrevetted a mondatom végén a dupla szmájlit. Mindenki más komolyan vette. :)
most posts by TM
0
2015. november 6., péntek 23:28
Köszi. :)
0
2015. november 6., péntek 23:18
Ebben az esetben rád nem vonatkozik, amit írtam.
0
2015. november 6., péntek 22:46
Hiába célzott mindenki rám, én már régen előrendeltem a kiadást, és most raktáron is van. Csak viccelődtünk TM-mel, hogy most már van pénzem, meg tudom venni. Erre azt írta, hogy a termék elfogyott. Tudtam mire gondol, én meg a sorozatos késések miatt írtam, amit írtam. Ez az jelenti akkor, hogy igazán akartam a terméket, hiszen a jövő héten meg is tudom venni. Ugye?
0
2015. november 6., péntek 19:26
Egyetértek.
Ez mellett remélem,hogy az iszonyatosan hosszú,kínszenvedéssel tarkított várakozás alatt senki nem őszült meg,nem került diliházba,nem vágott eret magán,és egyáltalán semmiféle formában nem befolyásolta negatívan az életvitelét,és az élethez való hozzáállását.
:)
0
2015. november 6., péntek 16:02
Aki nem rendelte meg ennyi idő alatt, annak nem is kell igazán.
0
2015. november 6., péntek 16:00
Miért nem rendelted meg előbb? Én nemrég töröltem a saját előrendelésemet, miután hosszas hezitálás után úgy döntöttem, nincs szükségem a szobrokra.
0
2015. november 6., péntek 15:51
Ahelyett, hogy alkoholtartalmú folyadékokra váltanánk. :)
0
2015. november 6., péntek 15:48
Vagy fémdobozra. Vagy digipakra.
Vagy mágneses lentikuláris előlapra. :))
most posts by TM
0
2015. november 6., péntek 15:25
Ha meg nem akkor sem omlik össze a világ.
Amúgy is felesleges illúzió az egész. Életenergiánk és időnk fecséreljük azért, hogy kapjunk érte egy-két nyomdafestékes papírt, majd azt beváltsuk egy rakás műanyagra :D
0
2015. november 6., péntek 13:34
Lesz ebbol meg hidd el.
0
2015. november 6., péntek 13:13
Addig vártam rá, amíg elfogyott, mert nem volt pénzem. :)
0
2015. november 6., péntek 12:40
Viszont a termék már elfogyott. Oda van írva. :))
most posts by TM
0
2015. november 6., péntek 8:03
November 10. Ez biztos? :) Már van pénzem. :)
0
2015. október 30., péntek 9:24
Amíg várakozok, jó ég tudja meddig, "mérgemben" lecsaptam egy másik World-re, a The Lost World: JP egy remek kiadására a ködös Albionból. Röhögnék kínomban, de valószínűleg előbb itt lesz, mint ez a kiadás :D

Most megy amúgy éppen a lejátszón a "Pavane For A Dead Apatosaurus" tétel a film zenei CD-jéről, egészen remek muzsika, Michael Giacchino fantasztikus munkát végzett, gyönyörűen visszaadja a film atmoszféráját az anyag, mestermunka. De a Lost óta nem is várok tőle kevesebbet :D
0
2015. október 29., csütörtök 23:43
Én még a fémdoboz megvásárlása óta nem néztem meg. Várok arra, hogy végre mások is meg tudják nézni. :)
0
2015. október 29., csütörtök 23:13
Ne trollkodj! :)
Aki megteheti, hogy mégsem nézi meg...
0
2015. október 29., csütörtök 22:45
Á, inkább szolidáris leszek azokkal, akik még várnak a filmre. ;)
0
2015. október 29., csütörtök 22:03
Jó szórakozást hozzá!
0
2015. október 29., csütörtök 22:01
Örülök én is! :)
most posts by TM
0