Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2005. május 18., szerda 18:38
Három VOXCar-díjátadón is voltam. Nehéz lenne felsorolni, hogy milyen ismert arcok voltak ott, mert úgy kellett időnként utat vágni köztük. Az egyiken ott volt Mario Kassar is. :D

Édesanyám egyszer együtt kávézott Bajor Imrével.
0
2005. május 18., szerda 18:33
99 ben a Baljós Árnyak egy kora délelőtti előadásán a Hajdú B. - Faragó riporter párossal egy sorban néztük a filmet. Azóta is amikor a podrace-hez érek, midig őket látom a kétfejű hangosbemondó helyén! :)
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:29
Jézuskirály, komolyan kifekszem a stílusodtól!
Tudod mit? Én már csak Veled szeretnék találkozni! :))
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:27
A Plázában láttam már Gangsta Zolee-t és Liptai Klaudiát is. A Pólusban Csollány Szilvesztert a családjával, de láttam már Szandit is az Eurocenterben. :]
0
2005. május 18., szerda 18:24
Sőt! Ópusztaszeren is lerobbant egyszer egy másik "sztár" ;) akivel szintén összefutottam, Várnus Xavér. :) Teli van a tarsolyom ilyen óriási sztárokkal. : )
0
2005. május 18., szerda 18:22
hát nem tudtad? :)

http://www.dfp.atw.hu/

(én is most kerestem rá.)
0
2005. május 18., szerda 18:21
Halász Ferenc. A Depresszió magyar metál eggyüttes énekese.
Nem ismered?
0
2005. május 18., szerda 18:21
Hát már amennyire sztárnak számit ; )  (mondjuk nálunk manapság ki nem számit annak) Dopeman egyszer lefulladt a kocsijával a házunk előtt.. Fogalmam sincs mi a fenét kevert egy vidéken, egy eldugott lakótelepen. ;)
0
2005. május 18., szerda 18:19
Ki? :)
0
2005. május 18., szerda 18:16
Tavaly nyáron Krétának a német túristák által kisajátított partszakaszán sétáltunk, amikor hirtelen felkaptuk a fejünket az arrafelé ritka magyar beszéd hallatán.
Rövid idő múlva már az is nyilvánvalóvá vált, hogy az egyre "gyanúsabb"  hang gazdája Rudolf Péter! Kálomista Gáborral az Oliver Khan-hasonmás producerrel éppen az új filmjükhöz keresgéltek forgatási helyszíneket.Nem akartuk megzavarni őket a munkában, ezért aztán lassan továbbáltunk.
Hazatérve mindenkinek elmeséltük a történetet, sőt egy nagyobb - általunk összeverbuvált - társasággal a premierre is elmentünk...
Na de ilyen szar filmet mint a Csudafilm, már régen láttam! Azóta is kapok érte az ismerőseimtől :(
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 17:56
Nálunk a Tékában tag, a Depresszió énekese Halász Feri. Jó arc, már dedikálta cdjét is, ami nekem van meg.
Jó arc, sok filmet visz. :)

(ezt ide akartam írni)
0
2005. május 18., szerda 17:28
Koltai Lajos ott állt a házunk előtt.Egy filmet akartak forgatni.
0
2005. május 18., szerda 15:21
Sikerült kitalálnom egy kevésbé filmspecifikus témát! bocsesz...
Többször előfordult már - gondolom mással is - hogy találkoztam egy színésszel, vagy valamilyen ismert médiaszemélyiséggel, zenésszel, íróval, sportolóval stb.
Ha ez a dolog valami miatt emlékezetes volt, tehát nem egy szimpla dedikálás, vagy mittudom én, esetleg jó a sztori - humoros - akkor írjátok meg ebbe a topicba!
Az egyik első ilyen élményem a Népköztársaság útján volt (igen, még nem Andrásy!)
Az egyik haverommal lógtunk a nyomdász-suliból (utáltuk a szakrajzot) és a hirtelen megnövekedett szabadidőt arra fordítottuk, hogy minél több olyan trafikot fedeztünk fel, amelyikben árulták a 7-8 forintos Csillagok háborújás képeket - cseppet sem voltunk beszűkülve, már akkor sem...:)
Zsolt barátom valami miatt lemaradt, én meg ahogy felnéztem a nagy bambulós menésemből, megláttam Őt és minden átmenet nélkül elordítottam magam:
-Zsolti, gyere! Itt van az Antal Imre!!!
Képzelhetitek! Álltunk ott az Operaház előtt, egymástól úgy öt méterre, ő esernyővel a kézben, taxira várva, én meg mögötte a már akkor sem ewoki méretemmel!
Megfordult a hang irányába és csak egy fojtott "Jézusmária!" hagyta el a száját, majd beugrott az éppen odaérkező autóba!
"Alig" viselkedtem parasztosan! :)))
most posts by TM
0