Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2007. január 8., hétfő 15:35
Ez aranyos. Gondolom megijedtetek tőle:-)
Jesszusom, Freddy Krueger!:-)
0
2007. január 8., hétfő 14:42
valamelyik évben a magyar nagydíjról mentünk haza, amikor egyszer csak megjelent az egyik bejáratnál niki lauda.
0
2007. január 8., hétfő 13:04
Első ismertebb ember, akivel beszéltem, Varga Zsuzsa volt a Venusból. Ez még akkor volt, amikor berobbant az együttes és nálunk valamilyen rendezvény volt ahol sátorban léptek fel. Én csak azért mentem el rá, mert unokatesómnak autogramm kellett tőle, de ő egyedül nem mert odamenni. Végetért a koncert, mindenki várta a színpadnál az autogramm osztást, mi meg hátramentünk a sátor mögé, ahol a turnébuszuk állt, természetesen unokatesóm nem mert odajönni, így egyedül mentem oda és kkb. 10 percig beszélgettem a Zsuzsával.

Az se volt semmi, amikor 6 éve balatonon dolgoztam egy üdülőben, és egyszerre volt BIT-es meg IDF-es tábor ugyanazon a helyen, annyi politikust nem láttam egyszerre azóta sem.

2 éve Sibenik mellett nyaraltunk haverokkal Horvátországban és egy esti séta alkalmából belebotlottunk az éppen ott forgató Irigy Hónaljmirigybe, akkor készült a kalózos showjuk :)

Külföldiekkel elsősorban focistákkal, mivel rendszeres meccsre járó vagyok itthon is, meg néha azért eljut ide-oda az ember. A napokban találkoztam Hévízen Lenart Johanssonnal az UEFA elnökével.
0
2007. január 8., hétfő 11:27
dr. Lecter

Én nem a filmkészítőkre gondoltam, hanem az őket körülvevő álságos médiára (beleértve a paparazzokat, a szennylapokat, a pr-hiénákat, a stúdiókat, stb), amelyek nem létező személyeket kreálnak ezekből a hús-vér emberekből. Magában az, hogy a filmesek álmokat hoznak létre, amit egy óriási vásznon lát a közönség, önmagában elég, hogy azonosítsák a színészeket az általuk megformált szereppel, de amikor egy díjátadón, egy premieren is akkora felhajtást csapnak körülöttük, hogy  a rajongók szinte félistenekként tisztelik őket, elveszítik emberi mivoltukat, és többé csak a sajét belső közegükben és környezetükben lehetnek önmaguk, ha egyáltalán ott is azok lehetnek. Ez egy öngerjesztő folyamat, hiszen egy idő után meg kell adni a népnek, amit a nép látni és hinni akar. Ezért lepődtem meg korábban, amikor a "nagynak" hitt emberek egészen úgy viselkedtek, mint bármelyik hétköznapi emberi lény. Miért ne tennék? Csak a közéjük és az átlagember közé felépített tejüvegfal homályosítja el valódi énjüket.
0
2007. január 8., hétfő 1:39
"Híresebb" színészek közül találkoztam Patrick Stewarttal, Glen Close-al, Michael York-al, Larry Hagman-al.
És egy csomó sorozat színésszel (Babylon 5, Battlestar Galactica, Star Trek, 24, Stargate, Charmed, stb..), pár Harry Potter film szereplővel, pár Star Wars szereplővel, Pár Gyűrűk Urás Tündével.
Magyar színészek közül pedig kedvenc sorozataim szinkronhangjaival. Pl: Vass Gábor, Menszátor Magdolna, Haás Vander Péter, Jakab Csaba, Orosz Helga, Orosz Anna, Horányi László, Varga T. József, Rosta Sándor, Szabó Sipos Barnabás, Csőre Gábor, Pálfai Péter,  stb...
0
2007. január 8., hétfő 0:09
John, most csak 1 kérdés:

idézem tőled: "hazug hisztériagyár"-szted kik tartoznak ide?

u.i.: írtam neked a filmzenén is...
0
2007. január 7., vasárnap 13:41
:-)
0
2007. január 7., vasárnap 13:26
Csapó Virág és Tihanyi-Tóth Csaba...még régebben de csak láttam őket....
Tudom nem amerikai világhírességek de ők is színészek.
0
2007. január 7., vasárnap 13:21
:)))))

Már érdemes volt benézni a fórumra!
0
2007. január 7., vasárnap 13:20
Nagyon szívesen!:) Lesz egy nem fogadott hívásod is, szintén ilyen ügyben.
0
2007. január 7., vasárnap 13:19
Igen, nagyon köszi! :-)
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 13:18
Téged be is írhatna, mindjárt az első helyre! :-)
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 13:17
:)

OFF: sms odaért?
0
2007. január 7., vasárnap 13:17
Neked olyan topik kéne inkább, hogy:

"Sztárok, akikkel még nem találkoztunk" ;)
0
2007. január 7., vasárnap 12:59
Többször már ne is menj ilyen unalmas emberek közé!
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 11:17
Többször összefutottam Robert Redforddal és Brad Pittel Budapesten a Spy Game forgatása idején. Pitt egy ízben nekem jött egy jelenet végén.
A Central Parkban Anthony Edwards sétált el mellettem.
Édesapám a Times Square-en Kevin Spacey-be botlott az Amerikai szépség idején.
Howard Shore, Maurice Jarre, Zsigmond Vilmos, Alan Parker, Tony Scott, Woody Allen, Sylvester Stallone, John Landis, Steven Spielberg, Martin Scorsese, John Williams, Christopher Lambert, akikkel vagy beszéltem vagy egy méteres körzetükben voltam. Minél több híres emberrel találkozik az ember, annál kevésbé érdekli, mert pontosan látja, ők is csak emberek, akiket körülvesz a hazug hisztériagyár.
0
2007. január 7., vasárnap 4:32
nem én, a haverom, aki egy hónapja volt lLondonban, látta  Michael Caine-t és hugh Jackmant egy új film premierjén. Caine úgy be volt nyomva, hogy nekiment a moziból kifele jövet az ajtónak. Hugh viszont tök rendes volt, mindenkinek osztogatta az autogramot.
Ha jól sejtem, a prestige volt a premier tárgya.
most posts by TM
0
2006. december 17., vasárnap 11:38
Én pár autogrammot begyűjtöttem már ilyenektől mint Jean Todt,Irvine stb...

De hadd meséljem el nagyszerű TV2-ős élményemet a "Buzera" nevű műsorban.Én voltam az első játékos akit behívtak a sudióba mint "live" kérdésfeltevő, mindenesetre megnyertem a pénzt,szoros volt, at összes celebriti műsorszünetben egyszer nem jött oda hogy csá vagy valami,rettenetesen arrogánsak voltak mindenkivel szemben(a sima nézőkkel is), mindenkinek már töke kivolt mert állandóan csúszott a menetrend ők meg baromira ráértek.Már az is szánalmas hogy a röhögést egy kövés pasas követelte a nézőktől,anélkül nem nagyon lett volna valami is.A német verzióban ahonnan lopták az ötletet nem kell ilyen,ott komikusok vannak nem ilyen ... alakok.

Szóval ott volt kedves Torgyánka,Liptai Claudia(ez a nő kibírhatatlan),Verebes és másik két fazon akit máig nem tudom kicsoda.
Meg a csodálatos Bochkor aki szintén nem röfögött volna oda valamit nekem,pedig mikor nem vettek föl semmit ott haladt mellettem.Ez nem fért bele ezek szerint.

Akkor még megejtem hogy a 100e ft nyereményből még lejön az adó(szerintem európában nincs még egy ilyen) és 3-4 hónapot kellett várnom még megkaptam azt a summát.Úgy hogy már állandóan rájuk telefonáltam,mert különben máig várhatnám.

Ezek után rendesen mosolyogtam mikor kiderült hogy ezt a frenetikus műsort beszüntetik;)
0
2006. december 17., vasárnap 9:48
Tegnap a Westendben majdnem felrúgtam a Palikot. :-)
0
2006. december 17., vasárnap 8:54
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 17., vasárnap 0:07
Ebből is látszik, hogy a mondanivalóm kiállja az idő próbáját! :-)
Kéne már egy Mesterfogás dvd, addig is elő fogom bányászni a filmet a VHS-kincstáramból.
Szerencse, hogy Lambert nem azzal fogadott: "There can be only one!" :-))
most posts by TM
0
2006. december 16., szombat 13:50
Illetve júliusi.
0
2006. december 16., szombat 13:49
Most látom, hogy egy júniusi beszólásodra reagáltam. Na nem baj. :-))) Lamberttel való találkozásom azóta is nagy élmény! :-)
0
2006. december 16., szombat 13:48
Egyetértek! :-) A Mesterfogás örök klasszikus!!!! Persze az amcsik már azt is lekoppantották, de valami szörnyűség lett belőle, már a címére sem emlékszem. Na és a Hegylakó (első rész!) is nagy film!
0
2006. december 16., szombat 13:31
Arthurt (Somló) sokszor láttam már korábban, már 15 éve is nagyjából így nézett ki (bár ezt ő tuti kikérné magának! :-) ), teljesen allűrmentes, egyszerű közvetlen ember. Volt egy időszaka, amikor családostól lakókocsiban élt. Különben képzett artista, Rapülők koncerten pl. egykerű biciklin közlekedve nótázott. Nem utolsó sorban a dalait is szeretem.
most posts by TM
0