Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2006. december 16., szombat 0:40
Nekem is az a műsor ugrott be! :-)
Bár nem nézem sem azt, se a megaverziót.
most posts by TM
0
2006. december 15., péntek 23:29
Szóval majdnem kiejtetted Somlót a Szombat esti lázból. Biztos a Csonka Picinek drukkolsz... :)
0
2006. december 15., péntek 23:13
Ma este majdnem koccantam Somló Tamással.
Épp áltam volna ki az útszéli parkolóból, mikor mellémhúzódott egy Volkswagen Touareggel. Lenyitotta az ablakot, és megkérdezte, merre van a sportcsarnok. Jellegzetes hangja és ősz bozontja már megszokott jelenség számomra, viszont feltűnt, hogy milyen pici: szinte elveszett abban az autóban! :-)
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 18:24
Bizony, Lambert fenomenálisan játszott akár a METRÓ-ban, akár a HIGHLANDER-ben, akár a SZICILIAI-ban, vagy emlékezzünk csak a MEGÖLNI EGY PAPOT című filmjére, amiben Jerzy Popielusko atyát, az ártatlanul megyilkolt papot játszotta.
Szerintem igenis ezek is voltak olyan jó filmek, mint amiket ma játszanak a mozik...
0
2006. július 17., hétfő 15:28
Mint mondtam, nem csak nálunk ismert a színész, a Greystoke, A hegylakó, a Megölni egy papot, A szicíliai, a Metró, a Gyilkosság lólépésben, a Mesterfogás, vagy a Fortress máshol is siker volt. Azzal sem értek egyet, hogy régen csak szart néztek az emberek, mert az még a "videós korszak" volt, ez sértő sokunkra nézve. Aki igénytelen, azon a több ezer dvd-cím sem segít, s hogy kinek mi a jó, vagy a rossz film, az ízlés dolga. Személy szerint nem nagyon izgat, hogy az imdb-n milyen osztályzatok vannak, az maximum egyfajta mutató, amit vagy figyelembe veszek, vagy nem, de nem azon múlik a saját értékelésem.
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 15:05
imdb -en alig találsz olyan filmjét ami a 5 pont fölé megy :D
A híres hegylakó filmjei az első kivételével benne vannak minden idők legrosszab filmjei között.

Persze mindenkinek saját joga hogy mivel méri le a művész színvonalát. Nálunk azért ilyen " ismert" mert a jó öreg videós korszakban tele volt vele mindenkinek az otthona. Még jó hogy mára  mindenkinek meg van a lehetősége arra hogy tömérdek film közül válasszon
0
2006. július 17., hétfő 14:56
Az is a baj Magyarországgal, hogy rengeteg "ez a baj Magyarországgal" kezdetű sommás vélemény hangzik el, aminek már nem örülnek az emberek. Hogy ki mekkora (volt) azt a mérőszalag és a koporsó hosszán kívül az emberek szeretete is meghatározza, és Lambertnek rengeteg rajongója van, nemcsak szegény, igénytelen, ízlésficamos, mindenkinek tapsoló honfitársaink között, hanem a golyóbis egyéb fertályán is.
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 14:47
Volt neki 1-2 nézhető filmje és csókolom. Ez a baj Magyarországgal hogy már annak is örülnek az emberek ha egy huszadrangú senki ide jön.
CL sose volt hatalmas sztár. Ha az lett volna és most már senki se lenne az nem zavarna. De régen is csak egy senki volt.
0
2006. július 17., hétfő 13:30
Jah, bocs, nekem hirtelen ez jutott róla eszembe. :D

De igazad van. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 17., hétfő 13:28
Cián az audiencián? :-)
Én egy másik mondásra gondoltam:
"Ki a Tisza vizét issza
Vágyik annak szíve vissza!"
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 13:25
Főleg ha ciános volt. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 17., hétfő 13:23
Hát, ha ivott a Tiszából... :-)
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 13:19
Amilyen jól érezte itt magát, én még azon sem csodálkoznék. :-)
0
2006. július 17., hétfő 13:13
Neurotikusan azt mondanám: neked a divat mondja meg, hogy ki vagy!
Lambert nem lett rosszabb színész, csak azért, mert mostanában nem gyárt kasszasikereket, és akkor sem volt jobb színész, amikor a Greystoke, vagy a Highlander készült. Ha az összes jó színészt lapátra tennék, mert épp nem pályája zenitjén áll, akkor nem sokan maradnának. Egy színész vendégüllátása, és elismerése még nem ajnározás, és Lambert előtt is jártak nálunk külföldi színészek. Én speciel örülnék, ha nálunk telepedne le, de ennek az esélye nem sok.
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 12:45
:-)))
0
2006. július 17., hétfő 12:22
Azért rohadt dúrva, hogy C. Lambert külföldön már csak egy kis utolsó senki, itt nálunk meg ajnározzák mint állat. NEm csodálnám ha letelepedne M-on :D
0
2006. július 17., hétfő 12:22
Azért rohadt dúrva, hogy C. Lambert külföldön már csak egy kis utolsó senki, itt nálunk meg ajnározzák mint állat. NEm csodálnám ha letelepedne M-on :D
0
2006. július 17., hétfő 12:18
:-)))))

De hülye vagy... :-)))
0
2006. július 17., hétfő 12:15
OFF:
Vajon Felföldi Anikó tagja a MacLeod-klánnak?
most posts by TM
0
2006. július 17., hétfő 11:57
Találtam egy francia filmes fórumot, ahol az ottani "sztárok, akikkel találkoztunk" topicba Christopher Lambert csupa nagybetűvel írta be, hogy Szegeden Juliettel találkozott, és nagyon el van keseredve, amiért nem volt módja autogrammot szerezni tőle. Azt írja, majd még mindenképpen pótolni szeretné ezt a súlyos mulasztást! :-)
most posts by TM
0
2006. július 16., vasárnap 3:21
Ezt valamiért nem szereti, pedig pont ezen osztogatja az autogrammokat. Egy utrolsó próbálkozás.
0
2006. július 16., vasárnap 3:20
Na persze nem az hiányzott.
SZóval a hiányzót mégegyszer.
0
2006. július 16., vasárnap 3:19
Na, az utolsót mégegyszer. :-)

0
2006. július 16., vasárnap 3:18
Na, előástam ezt a topikot is. :-)
Végre elő tudtam hívatni a képeimet Christopher Lambertről (sajnos nem mindegyik lett jó), mert betelt a filmem (sajnos nem digis a gépem), úgyhogy most beszúrom ide őket. Bitskey Lukács is rajta van az utolsó kettőn. Sajnos olyat nem sikerült csinálni, amin éppen kérem az autogrammot, dehát mit tegyünk, ez van. Le is kicsinyítettem őket, úgyhogy nem fogja széthúzni az oldalt, remélem.

0
2006. március 11., szombat 1:39
Kondor Csabáról még csak annyit, hogy mostanra  "öreg róka" ő a riporter szakmában, hiszen már interjút készített a nagy Zsédával, sőt magával az isteni Kiszel Tündével is, innen eredeztethető ez a szárbaszökkent édes románc!
most posts by TM
0