Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2006. március 10., péntek 17:47
Lehet, hogy az ő neve ost már feledésbe merült, de őt kiáltották ki az új Zámbó Jimmynek, csak az a tehetségsanyargató Lagzi Lajcsi egy fondorlatos szerződéssel több évre taccsra tette.
Lagzi Lajcsi egyébként ilyen téren fikarcnyival sem különb Kozsónál. Csak eljátsza ezt az aranyos maci figurát. Ezt a Dzsonit valahol még sajnálom is, mert tényleg van hangja, és akár be is futhatott volna. Mondom ezt úgy, hogy maga a műfaj fényévekre áll tőlem, lásd az esküvői kosarat! :-)
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 17:42
Na, akkor azt is elárulom, hogy Fekete Dzsonit utasítottam vissza, akkor, amikor az esküvőnkre jelentkezett zenélni!
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 17:40
Igen, Én vagyok személyesen!!! :-))
0
2006. március 10., péntek 17:39
:-))))
0
2006. március 10., péntek 17:38
Ezek után büszke vagyok rá, hogy oldalunk látogatói között üdvözölhetünk. Az ember, aki MAJDNEM sztár lett, de nem akart az lenni, ugyanakkor AZ EMBER, AKI ISMERI A MATYI ÉS A HEGEDŰS MÖGÖTT UGRABUGRÁLÓ ISMERETLENT.

:)
0
2006. március 10., péntek 17:38
You did it well!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. március 10., péntek 17:37
Nekem is! :-)
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 17:35
Rendben! :-) Ha kell háttérvokál, szólj! :-)
0
2006. március 10., péntek 17:33
Megbeszélhetjük... :-) Majd feldolgozok pár Bob Dylan slágert, aztán csápolhattok! :-)))
0
2006. március 10., péntek 17:27
:-))))))))))))))))))))))))))))))
0
2006. március 10., péntek 17:26
Egy jó Dylan-koncertre én is elmennék! :-)))
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 17:25
Dylan! Képes voltál kihagyni egy ilyen lehetőséget??? Pedig milyen jó lett volna, mentem volna a koncertedre csápolni! :-))
0
2006. március 10., péntek 17:23
Hát ez eszméletlen volt!!! :-)))) Kiszel Tündében most sem csalódtam, de tényleg megtalálta a zsák a foltját. Illenek egymáshoz. Tök jót nevettem!! :-)))
0
2006. március 10., péntek 16:18
Tubi Louis is itt lakik a közelben, akárcsak Fekete Dzsoni, úgyhogy van még sztori a tarsolyomban nekem is!
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 15:46
Azért ez nem semmi TM! :-)))

Te tudatában vagy egyáltalán annak hogy most simán felkerülhetsz a Best címlapjára? Hisz TE vagy az aki NEM féltékeny Kiszel Tünde új barátjára! :-)))))) A feleséged pedig megcsal vele... :DDDD Így akár még a Barátok Köztben is szerepet kaphatsz, onnan meg már bármi történhet... Lehet saját műsorod stb... :DDD

Egyébként jó sztori volt! :-))) Tényleg!

Nekem is van hasonló! Akár hiszitek akár nem én is lehetnék sztár!
Létezik egy olyan könnyűzenei formáció Magyarországon hogy "Matyi és a hegedűs" Valószínűleg az xpress-re járó közönség még sohasem hallotta a nevüket, de nem akárkik ők... Eme formációból a "hegedűs" srácot - aki eddig soha nem látott show elemekkel tűzdelte meg a playback hegedülést báli zenére - (Gyakorlatilag össze vissza ugrál a színpadon Matyi körül, aki playbackel :-) Na szóval ez egy földim... Itt lakik Lentiben! Szóval az van hogy a srác már régóta (sztársága előtt) zenélgetni próbált, meg zenész körökben forogni, és történetesen az én egyik legjobb barátom, és szomszédom - aki szintén zenész :-)- szóval sokszor megfordult nála, és onnan ismerem...

Nos akár hiszitek akár nem. Ezek a Matyiék addig küldözgették a demo kazikat az ATV-nek míg egyszercsak befutottak!!! :-))) Először nem akartam elhinni, de tényleg! Láttam őket az Fásy mulatóban! Nem mintha én állandóan ezt nézném, csak úgy hallottam hogy ott szoktak lenni, és egyszer én is odakapcsoltam... De a fejem csak akkor fogtam mikor odáig vitték... (Mivel nagy sikerük volt az ATV-n) hogy a nagy múltú Magyar Televízión vasárnap esti főműsoridőben playback-eltek, a Lagzi Lajcsi-val közös műsorban!!! Sőt még arra is futotta nekik hogy 10 másodperces tévéreklámot forgassanak a CD-jükhöz... Nem kérdés... Sztárok lettek... :-))))

Nem telt el néhány hónap mikor megyek át a barátomhoz, és éppen ott találom hegedűs barátunkat is... Azért jött, hogy közölje velünk, hogy most hogy már így befutottak, akarnak csinálni egy új együttest, (ala Kozso) akiket ők "menedzselnének" és hát a barátomra gondoltak, mert hát ő tud zenélni... de akár én is csatlakozhatnék... :-DDDD Hát mielőtt azonnal igent mondtam volna, említettem neki hogy tulajdonképpen én még soha életemben nem énekeltem még... Lazán közölte velem hogy az nem baj, énekelni nem kell... :-))) Arra van más... Elég ha jól nézek ki meg táncolok... :DDDDDD Na ekkor komoly dilemmába estem, hogy most akkor vállaljam e... Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életbe... Már láttam magam előtt a közös címlapfotót Fásy-val meg Lagzi Lajcsival... Úgyhogy inkább maradtam az aki vagyok... :-)

0
2006. március 10., péntek 15:43
Képzeljünk el egy tévét csupa ilyen nagyágyúval!
Műsor: Nap-Kelte Lakat T. Károllyal, Zenebutik Juhász Előddel, Három Kívánság Dévényi Tiborral, Sztár-Baba Kiszel Tündével, Régi magyar slágerek Sebeők János interpretálásában, Esti Torna Fehér Anettkával, Fásy Mulató Fásy Ádámmal, Képmagnósok Figyelem! Kiskalmár Évával, A francia filmművészet Panpotikuma Kondor Csabával.

Van még tehetség-e honban?
0
2006. március 10., péntek 15:09
Naptárkiadásban és bugyigyüjteményben felülmúlhatalan ez a foghíjas teremtés, annyi bizonyos! Lám, míly kevés kell, hogy közismerté váljon nálunk valaki.
Szinte nincs is különbség a híres, és a hírhedt között. Csak felkapja őt az országunkhoz és a szórakoztatóiparunkhoz képest messze túlméretezett sztárcsináló apparát, és máris a határ a csillagos ég!
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 15:01
Hát, apám, ez egy élvezetes olvasnivaló volt. Kiválóan megszerkesztett, poénokkal tűzdelt sztori. A srácon látszik, hogy degenere, a viselkedésén szintúgy, minthogy veszekedett élete párjával a bál és a kamreák előtt, meghogy milyen szép baromságokat mond a gyönyörű színésznőnek, aki túl 50-en is jobban néz ki, mint KT fénykorában. Nodehát hála a jóistennek, hogy akadt még egy olyan különös lény e földön, akinek bejön Tündike.

Mellesleg nem látta valaki azt a Koltai Robival készített interjúját Kiszel T.-nek, a Budapest TV nevű világadón, amikor a Miniszter félrelép kapcsán készített vele? Nos, az adásba akkor betelefonált Andy Vajna, egyenesen Los Angelesből, hogy gratuláljon Koltainak, s mintegy marketinget is adjon az új filmjének. Ekkor Tündi hatalmas vehemenciával lelkendezni kezdett, hogy Jaj, de jó, LA-ban is néznek minket! Mikor már 3 perce lelkendezett, Koltai próbálta rávezetni, hogy valószínűleg valaki jelezte Andynek, hogy ekkor és ekkor interjú lesz vele élőben a BPTévén, s így telefonál, de Tündikének hiába beszélt. Még másnap is, a következő műsorában is fejtegette valakinek: "Képzeld, az Andy Vajna nézi a műsoormat Los Angelesben!".

Szal zsák megtalálta a foltját!
0
2006. március 10., péntek 13:57
A sztori legújabb része tegnap este történt. Vacsorabeszerző körútján az én szememfénye ismét találkozhatott az immár sztárrá lett Csabával. Csaba már messziről hadonászott, kezében lobogtatva a legfrissebb Best magazint, amelyben Tündével láthatóak. Megkérdezte, hogy szoktunk-e ilyen újságot venni. Sajnos, azt a választ kapta, hogy nem. Aztán megkérdezte, hogy most, hogy ő is szerepel benne, most sem akarjuk-e megvenni a lapot. A válasz egy még határozottabb nem volt! Asszonykáam megkérdezte őt, hogy mi a túrót keres itt, miért nem a Tündével van, mire azt mondta, hogy a Tünde nem akarja, merthogy amióta a Donatella született, azóta nem volt férfi az ő házában. Mondjuk ez így sem változna, ha odaköltözne... Azt már nem is merte megkérdezni, hogy Tünde kitől vár gyereket.
Csaba visszatért korábbi tervéhez, most éppen Sarah Biasini ügynökségét célozta meg, kitartó, az biztos.
Ja, és megkérdezte, hogy én nem leszek-e féltékeny rá. hogy ha esetleg emaileket küld nekünk, persze szigorúan csak a fordítások ügyében.
Nem tudom, hogy Kondor Csaba Xpress-látogató, vagy sem, de ha olvassa ezeket a sorokat, akkor inen üzenem neki:
CSABA, NEM VAGYOK RÁD FÉLTÉKENY! :-)))
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 13:44
Mikor már az ember azt hiszi, hogy túl van egy krízisen, mindig akkor üt be a ménkű! :-)
Kevés televíziónézéseink egyike során nemrég ezt az "édes" ifjút láttuk viszont, a magyar sztárok életét precízen gondozó műsorok egyikében.
Az immár 23 éves Kondor Csaba (mert ez a becsületes neve), büszkén feszített az ő nagy szerelme, Kiszel Tünde oldalán!
Elmondta, hogy ők most nagyon szeretik egymást, hogy milyen rosszul esett neki, amikor Tündét akarták fotózni, őt meg arrébb lökték, már pedig ők egy pár, és hogy őt a Donatella is annyira szereti. A legmeghatóbb az a rész volt, amikor az operabálon (vagy hol), odament Ornella Mutihoz, és valamit a fülébe súgott, és erre kérdezett rá az ővele beszélgető riporter. Csaba elárulta, hogy azt súgta Mutinak, hogy nagyon szép, de az ő szemében Kiszel Tünde még nála is gyönyörűbb! Mondjuk ezt nem tudom, hogy hogyan tudta elmondani Mutinak, lehet, hogy ezt is lefordítatta és bemagolta.
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 13:43
Mi van Galla Miklós üzenetrögzítőjén?
0
2006. március 10., péntek 13:21
Történetünk egy-két éve kezdődött, egy vidéki városban.
Kedvesem, aki magasfokon műveli a francia nyelvet, telefonhívást kapott egy fordítóirodától, hogy valami nagyon fontos ügyben lenne szükség a nyelvtudására.
Amikor felkereste őket, egy meglehetősen furcsa illetővel találkozott.
Egy alig húszéves fiatalember, kinek személyiségjegyeiben kevésbé dominálnak a férfias elemek, nagy vehemenciával és széles gesztusokkal kezdte magyarázni, hogy ő világéletében afféle újságíró, riporter-szerű hajlamai voltak, és ő bizony interjút akar készíteni Romy Schneider lányával, a(z) - tudomásom szerint - eléggé visszavonultan élő Sarah Biasinivel.
A dolgot annyira komolyan gondolta, hogy valahonnan megszerezte a színésznő otthoni(!) telefonszámát is. A párom úgy került bele ebbe az egészbe, hogy az említett alak egy kukkott sem beszél semmilyen nyelven, így mindenféle francia szöveget kellett neki lefordítani, mígnem már ott tartottak, hogy a telefonbeszélgetést is ő folytatta le Romy Schneider lányával. Nagyon híres família vagyunk! :-)
Sarah kedvesen elutasító volt, jól türrtőztette magát amiatt, hogy ilyen bárdolatlanul zaklatják, közölte, hogy senkinek nem ad interjút, majd pár mondat után elköszönt.
A fiú nem hagyta annyiban, három interjúra való kérdést fordíttatott le franciára (persze csak fonetikusan!), és ő úgy gondolta, hogy majd odamegy, szépen felolvassa a kiejtés szerint leírt kérdéseket, aztán a válaszokat felveszi magnóra, amit itthon ugyancsak a feleségemmel fordíttatott volna le. Így elkészült volna az ő exkluzív interjúja, mely "páratlan" hírnevet hozott volna számára.
Mondanom se kell, az egészből azóta sem lett semmi, a fiú mamája(!), sokáig bombázott minket telefonhívásaival, aztán elült a "vihar".

Folyt. köv.
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 13:06
Én letagadnám.
0
2006. március 10., péntek 12:54
A szálak egészen Romy Schneiderig nyúlnak!
most posts by TM
0
2006. március 10., péntek 12:49
Ha lesz egy kis időm, akkor elmesélem, hogy Jamamura Szadakó milyen híres emberrel lakik egy lakótelepen!
Maradjanak velem! :-)))
most posts by TM
0