Na jó, nézzük:
Hajdú B. István - még tévés koromban rendszeresen kellett az úrral egyeztetni, mikor melyik meccs (BL) kerül közvetítésre, amibe nem jellemző módon HBI-nak is komoly szava volt. HBI egyébként remek jó fej, nagyon jó humorú, kedves, közvetlen, segítőkész.
Nagy Sanya (Alex) - START autósmagazin - még tévés koromban több céges megmozduláson volt alkalmam vele beszélni, szerintem jó arc.
Kőváry Barna - START autósmagazin, autóversenyző emellett :) - ő meg kimondottan jó arc, illetve hát inkább úgymondom, jól áll neki az a nagy arc, amit hord, direkt rá is játszik, de egyébként eléggé tisztában van a dolgokkal. Ja, el ne felejtsem, még tévés koromban...
Hajós András - szintén tévés időkből, volt szerencsém a megboldogult Késő este Hajós Andrással című műsor indulásánál bábáskodni (sajnos a lekerülésénél is), voltunk együtt fotózáson a reklámkampányhoz, meg céges partin, meg azóta is írt könyvajánlót a jelenlegi munkahelyem (könyvkiadó) katalógusába.
Dr. Csernus Imre - személyesen két mondatnál többet nem beszéltünk, de ettől eltekintve hasonló a sztori a fentihez.
Gát György - munkamegbeszélések és sajtótájékoztató az egyik csatornán tavaly (újra) elindult Familia Kft. kapcsán.
Esztergályos Cecília - a sajtótájékoztatón találkoztunk, a művésznő egy igazi díva, nagyon kedves, de ennyi.
Csonka András - ugyanakkor, ugyanott, nem nagyon beszéltünk.
László M. Miksa - LB27 - a már többször említett csatorna hangja (station voice), napi (munka)kapcsolatban voltunk, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, korrekt ember, nincs elszállva, a földön jár...
Kálloy Molnár Péter - egy könyvajánlás kapcsán kerültünk össze, de előtte - sok éve - forgattunk vele egy reklámfilmet a Matávnak, meg csináltunk több rádióreklámot, nagyon-nagyon kedves, nyíltszívű ember.
Halász Judit - szintén könyvajánlás-ügyben beszéltünk. És hogy legyen sztori is: amikor először beszéltünk telefonon, alig bírtam visszafojtani a nevetést, hogy én most nem mással beszélek, mint Mirr Murr-ral, gyermekkorom egyik kedvenc figurájával - tényleg, mikor adják ki dvd-n???
Péter (Rádió) Petra - egy időben ő is station voice volt a tévénél, meg egy lakberendezős műsor (amit azóta egyébként a két vezető kertévé jól lekoppintott) műsorvezetője, szóval leginkább munkakapcsolatban voltunk, de a közös munkák szép emlékek, jókat nevettünk akkoriban.
Boros Lajos - sok-sok éve szó volt egy olyan reklámkampányról, amiben valamilyen szinten majd megjelent volna a Slágeres páros, így Borossal voltam közös "brainstormingon" is, elég jó volt - persze az egészből aztán jól nem lett semmi.
Liptai Claudia - könyvajánlás, illetve a kiadó Szex és NY című könyve kapcsán volt beszélgetés a sorozat főszereplőinek magyar hangjaival, amit Claudia moderált.
Spilák Klára - a beszélgetésen találkoztunk, amin még ott volt Kéri Kitty és Létay Dóra is, Bertalan Ágnes sajnos nem tudott eljönni. A beszélgetésről később az egyik online kulturális magazinban olyan lehúzó kritika jelent meg, hogy.
Dr. Juhász Árpád - könyvajánlás illetve előadás az egyik könyvünkről a Könyvfesztiválon.
Dr. Bálint (gazda) György - könyvajánlás a katalógusunkban.
Temesvári Andrea - ő is.
Pierrot - ő is. A Könyvfesztiválon még jót beszélgettünk is a Megasztárról, pont akkoriban derült ki, hogy ő már nem nagyon akarja ezt folytatni.
Bagi Iván - könyvajánlás, illetve részt vett egy könyvbemutató sajtótájékoztatón is, ahol egy volt politikust parodizált remekül - ma az ember buzerál, de szerintem ez elég gáz, nem kéne...
Galla Miklós - könyvajánlás témában beszélgettünk sokat, amikor először hallottam a hangját a telefonban, az is nagyon vicces volt, hát még az üzenetrögzítője. Ja, ha valaki tudja Popper Péter telszámát, hívja fel, neki is elég jó a rögzítőszövege :)
Pálffy István - könyvajánlás, amiből aztán nem lett semmi, előtte pedig dedikálás egy rendezvényes, ahol a horvátországi gasztronómiai élményeinket osztottuk meg egymással.
Nagy Bandó András - még iskolás koromban voltam egy vállalati rendezvényen, ahol dedikált nekem könyvet, majd megsimogatta a buksimat :)
Bárdi György - valami hasonló volt NBA-hoz, de már csak homályosan emlékszem.
Stahl Judit - egy volt kollégám a férje, akit még ma is nagyon kedvelek, így többször összefutottunk az akkori munkahelyemen, mostanában pedig könyvek kapcsán beszélgettünk.
Herendi Gábor (Valami amerika, Magyar Vándor rendezője) - régen több olyan reklámot is ő rendezett, amit az az ügynökség készített, ahol pont akkor dolgoztam. Leginkább Matávot.
Antal Nimród (Kontroll) - szintén reklám, szintén Matáv. Emlékszik valaki egy angyalkás reklámra? Na ugye, hogy nem... Szerintem Nimród sem teszi be a portfoliójába.
Kapitány Iván (Üvegtigris) - reklám volt ez is, csak VW. Egy másik helyen, egy másik időben.
Dés László - szintén zenész. VW Polo.
Berkes Gábor (Rapülők) - több rádióreklám és reklámfilm-hangosítás a stúdiójába, mindig lazán, jó hangulatban, profi körülmények között.
Michel (Rapülők) - ide is csak ez kívánkzik: szintén zenész
...