Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2005. november 7., hétfő 19:20
Hát nem rossz kis lista. :-)))
0
2005. november 7., hétfő 19:19
:-)))
0
2005. november 3., csütörtök 18:57
Na jó, nézzük:

Hajdú B. István - még tévés koromban rendszeresen kellett az úrral egyeztetni, mikor melyik meccs (BL) kerül közvetítésre, amibe nem jellemző módon HBI-nak is komoly szava volt. HBI egyébként remek jó fej, nagyon jó humorú, kedves, közvetlen, segítőkész.
Nagy Sanya (Alex) - START autósmagazin - még tévés koromban több céges megmozduláson volt alkalmam vele beszélni, szerintem jó arc.
Kőváry Barna - START autósmagazin, autóversenyző emellett :) - ő meg kimondottan jó arc, illetve hát inkább úgymondom, jól áll neki az a nagy arc, amit hord, direkt rá is játszik, de egyébként eléggé tisztában van a dolgokkal. Ja, el ne felejtsem, még tévés koromban...
Hajós András - szintén tévés időkből, volt szerencsém a megboldogult Késő este Hajós Andrással című műsor indulásánál bábáskodni (sajnos a lekerülésénél is), voltunk együtt fotózáson a reklámkampányhoz, meg céges partin, meg azóta is írt könyvajánlót a jelenlegi munkahelyem (könyvkiadó) katalógusába.
Dr. Csernus Imre - személyesen két mondatnál többet nem beszéltünk, de ettől eltekintve hasonló a sztori a fentihez.
Gát György - munkamegbeszélések és sajtótájékoztató az egyik csatornán tavaly (újra) elindult Familia Kft. kapcsán.
Esztergályos Cecília - a sajtótájékoztatón találkoztunk, a művésznő egy igazi díva, nagyon kedves, de ennyi.
Csonka András - ugyanakkor, ugyanott, nem nagyon beszéltünk.
László M. Miksa - LB27 - a már többször említett csatorna hangja (station voice), napi (munka)kapcsolatban voltunk, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, korrekt ember, nincs elszállva, a földön jár...
Kálloy Molnár Péter - egy könyvajánlás kapcsán kerültünk össze, de előtte - sok éve - forgattunk vele egy reklámfilmet a Matávnak, meg csináltunk több rádióreklámot, nagyon-nagyon kedves, nyíltszívű ember.
Halász Judit - szintén könyvajánlás-ügyben beszéltünk. És hogy legyen sztori is: amikor először beszéltünk telefonon, alig bírtam visszafojtani a nevetést, hogy én most nem mással beszélek, mint Mirr Murr-ral, gyermekkorom egyik kedvenc figurájával - tényleg, mikor adják ki dvd-n???
Péter (Rádió) Petra - egy időben ő is station voice volt a tévénél, meg egy lakberendezős műsor (amit azóta egyébként a két vezető kertévé jól lekoppintott) műsorvezetője, szóval leginkább munkakapcsolatban voltunk, de a közös munkák szép emlékek, jókat nevettünk akkoriban.
Boros Lajos - sok-sok éve szó volt egy olyan reklámkampányról, amiben valamilyen szinten majd megjelent volna a Slágeres páros, így Borossal voltam közös "brainstormingon" is, elég jó volt - persze az egészből aztán jól nem lett semmi.
Liptai Claudia - könyvajánlás, illetve a kiadó Szex és NY című könyve kapcsán volt beszélgetés a sorozat főszereplőinek magyar hangjaival, amit Claudia moderált.
Spilák Klára - a beszélgetésen találkoztunk, amin még ott volt Kéri Kitty és Létay Dóra is, Bertalan Ágnes sajnos nem tudott eljönni. A beszélgetésről később az egyik online kulturális magazinban olyan lehúzó kritika jelent meg, hogy.
Dr. Juhász Árpád - könyvajánlás illetve előadás az egyik könyvünkről a Könyvfesztiválon.
Dr. Bálint (gazda) György - könyvajánlás a katalógusunkban.
Temesvári Andrea - ő is.
Pierrot - ő is. A Könyvfesztiválon még jót beszélgettünk is a Megasztárról, pont akkoriban derült ki, hogy ő már nem nagyon akarja ezt folytatni.
Bagi Iván - könyvajánlás, illetve részt vett egy könyvbemutató sajtótájékoztatón is, ahol egy volt politikust parodizált remekül - ma az ember buzerál, de szerintem ez elég gáz, nem kéne...
Galla Miklós - könyvajánlás témában beszélgettünk sokat, amikor először hallottam a hangját a telefonban, az is nagyon vicces volt, hát még az üzenetrögzítője. Ja, ha valaki tudja Popper Péter telszámát, hívja fel, neki is elég jó a rögzítőszövege :)
Pálffy István - könyvajánlás, amiből aztán nem lett semmi, előtte pedig dedikálás egy rendezvényes, ahol a horvátországi gasztronómiai élményeinket osztottuk meg egymással.
Nagy Bandó András - még iskolás koromban voltam egy vállalati rendezvényen, ahol dedikált nekem könyvet, majd megsimogatta a buksimat :)
Bárdi György - valami hasonló volt NBA-hoz, de már csak homályosan emlékszem.
Stahl Judit - egy volt kollégám a férje, akit még ma is nagyon kedvelek, így többször összefutottunk az akkori munkahelyemen, mostanában pedig könyvek kapcsán beszélgettünk.
Herendi Gábor (Valami amerika, Magyar Vándor rendezője) - régen több olyan reklámot is ő rendezett, amit az az ügynökség készített, ahol pont akkor dolgoztam. Leginkább Matávot.
Antal Nimród (Kontroll) - szintén reklám, szintén Matáv. Emlékszik valaki egy angyalkás reklámra? Na ugye, hogy nem... Szerintem Nimród sem teszi be a portfoliójába.
Kapitány Iván (Üvegtigris) - reklám volt ez is, csak VW. Egy másik helyen, egy másik időben.
Dés László - szintén zenész. VW Polo.
Berkes Gábor (Rapülők) - több rádióreklám és reklámfilm-hangosítás a stúdiójába, mindig lazán, jó hangulatban, profi körülmények között.
Michel (Rapülők) - ide is csak ez kívánkzik: szintén zenész
...
0
2005. november 3., csütörtök 15:10
Rózsa Gyuri bácsihoz annyit: áltiba jártunk, oszitársam apukája az MTV-nél melózott, és bevitt bennünket gyárlátogatásra. A végén az aulában több ismert tv-s személlyel taliztunk, autogramokat kértünk. Antal "Ratyi" Imre és Vitray "Seggdugasz" Tamás elhajtott a francba, elég bunkó módon. Azóta rühellem őket. De Rózsa bácsi, annak ellenére, hogy rohanásban volt, megállt és készségesen a rendelkezésünkre állt. Nagyon kedves ember.

Igaz, hogy kedden, mikor a budai Várban sétáltunk a barátnőmmel, és Gyuri bá szembe jőve a csajomat hesszelte, lerúgtam a búráját, és... :-)))))

Na télleg, minden igaz, kivéve a lerúgást. :-)
0
2005. november 3., csütörtök 0:39
Bryan Adams-el 2000 október 30-án Zágrábban a koncert után a stadion kijáratánál, 2003 április 19-én Pozsonyban a színpadon és 2003 április 23-án Budapesten szintén a színpadon. Ez utóbbira Deamiean-en és a páromon kívül még vagy 7000 ember emlékezhet. Hatalmas élmény volt!

Találkoztam még Benkő Lászlóval 2x (Omega), a Neo tagjaival + a HeavenStreet7 énekesével (a mi asztalunkhoz ültek le egy fellépésük után), meg vagy két tucat ismert embert láttam már az utcán vagy máshol (Fábry Sanyi, Rózsa Gyuri, Gál Csaba "Boogie",...) de őket nem tudom most mind felsorolni.
0
2005. november 3., csütörtök 0:12
Bizonyám!!! :-)))))
0
2005. november 2., szerda 21:37
"Rowan Atkinsonnal tavaly Londonban a Sohoban"

erről 1 kicsit bővebben légyszi.:)
0
2005. november 2., szerda 19:36
A nevek felsorolása önmagában nem annyira érdekes, mintha sztoriznátok is hozzá! Ettől lenne igazán érdekes ez a topic!
most posts by TM
0
2005. november 2., szerda 19:31
Földes Lászlóval - tavaly egy koncert után
Kamarás Ivánnal 2 éve
Rowan Atkinsonnal tavaly Londonban a Sohoban
0
2005. november 2., szerda 17:03
Mint régi reklámosnak, illetve egy tv volt marketingigazgatója és jelenleg egy könyvkiadó marketingigazgatója, "természetesen" volt szerencsém jó pár ismert emberrel találkozni és beszélni (direkt kerülöm a sztár szót), íme egy rövid válogatás:
Hajdú B. István
Nagy Sanya (Alex) - START autósmagazin
Kőváry Barna - START autósmagazin, autóversenyző emellett :)
Hajós András
Dr. Csernus Imre
Gát György
Esztergályos Cecília
Csonka András
László M. Miksa - LB27
Kálloy Molnár Péter
Halász Judit
Péter (Rádió) Petra
Boros Lajos
Liptai Claudia
Spilák Klára
Kéri Kitty
Dr. Juhász Árpád
Dr. Bálint (gazda) György
Temesvári Andrea
Pierrot
Bagi Iván
Galla Miklós
Pálffy István
Nagy Bandó András
Bárdi György
Stahl Judit
Herendi Gábor (Valami amerika, Magyar Vándor rendezője)
Antal Nimród (Kontroll)
Kapitány Iván (Üvegtigris)
Dés László
Berkes Gábor (Rapülők)
Michel (Rapülők)
...

0
2005. november 2., szerda 16:50
Maksa Zoltán egy grafikus cimborám jóbarátja, több kiállításának megnyitó-vendége volt már, és az életben is ugyanolyan "hülye", mint a szinpadon! :-)
most posts by TM
0
2005. november 2., szerda 16:48
Akkor már ti is tudjátok, hogy nem szabad leszaggatni a plakátokat! :-)
most posts by TM
0
2005. november 2., szerda 16:06
A haverjaim és én eccer egy 8 ker.-i kocsmában futottunk össze Lópici-Piócás művészúrral. Vmi alkesz-megagagyi lagzit tartottak ott a bennszülöttek, (bazzeg, kocsmában??? :-D ), most azt nem tudtuk kinyomozni, az öreg is vendég volt-e, vagy csak odatévedt, de addigra már nagyon jól volt a Gáspár bácsi. :-)
Nekünk sem kellett több, egyből odamentünk barátkozni. Látszott rajta, örült neki, hogy megismerték ennyi év után is. Még közös kép is készült.
0
2005. november 2., szerda 13:56
Jó volt olvasni az élményeiteket, gondoltam én is írok ide vmi hasonlót.
Abba a városba jártam középsuliba, ahol az Alvin és a mókusok tagjai is laknak, számtalanszor összefutottam velük az utcán vagy beszéltem velük koncert után, hihetetlenül jó fejek. egy Freshfabrik koncert után szép mámoros állapotban utánuk mentünk az öltözőbe, aztán nemhogy kiküldtek volna, hanem olyan természetesen kezdtek el velünk beszélgetni, mint egymással. egy Kispál koncert előtt, hogy úgy fogalmazzam, közösen használtuk a mellékhelyiséget Lovasi Andrással.
A NEO-tagjaival is rendszeresen szóba elegyedek koncert után, Matyival közös képünk is van. Egyszer Hajós András amikor dedikált, megjegyezte, hogy ugyanolyan szappant használok, mint ő, mondtam a nevét és bólogatott. Vannak még közös képek a Kartell és a Belga tagjaival. Valamint Maksa Zoltánnal is váltottam pár szót, ő az egyik egyetemi bulin lépett fel és a sorára szépen a közönség sorai között várt.
Nekem eddig ennyi van 5év alatt (remélem nem felejtettem ki semmit)
0
2005. október 30., vasárnap 16:11
Talán a Spy Game volt?
0
2005. október 30., vasárnap 15:55
No problem, van ilyen! :-) Engem például Faludytól ráz ki a hideg, annak ellenére, hogy mint művészt nagyra tartom!
most posts by TM
0
2005. október 29., szombat 16:40
Hú, én nem nagyon szeretem az öreg hölgyet. De ezzel nem akarom letörni a lelkesedésed. :-)
0
2005. október 29., szombat 1:45
Pedig a skót névrokonod majdnem a házatok előtt forgatta a "pados" jelenetet! Még ez sem hozott lázba? :-)
most posts by TM
0
2005. október 29., szombat 0:53
Szabó Magda mégsem volt? Bocs, elnéztem! De azért így is különleges napod lehetett! Én pedig így is nagyon rajongom érte! :-)
most posts by TM
0
2005. október 29., szombat 0:33
Az anti-(pro)tézisből kifolyólag akkor ez nem egy "álló fog"-adás volt! :-)))
Jujj, nagyon irigyellek ezért a remek összejövetelért! Szabó Magda mindig is nagy kedvencem volt! Csodálom őt, nemcsak mint írót, hanem mint embert, aki egész életében kiállt az igaza mellett! Mit adtam volna, ha ott lehetek! Szabó Istvánnal is immár jó hét éve nem találkoztam! Még nem toltam őt le, azért mert nem árulta el, hogy a Napfény ízét forgatja, aztán a másnapi újságok meg tele voltak a hírrel! Megrögzött babonás... De nagyon szeretem őt! :-) SEbestyén Mártát pedig mindig is olyannak képzeltem el, amilyennek lefestetted őt, örülök, hogy nem csalódtam!
Mégegyszer gratulálok ezért a nem mindennapi alkalomért, Te piszok mázlista apám! :-)
most posts by TM
0
2005. október 29., szombat 0:31
Sőt, azóta a filmet is láttam: szörnyű volt, halálra untam volna magam, ha nincs ott Rosszkutyusz, akivel remek audiokommentárt improvizáltunk...
0
2005. október 28., péntek 21:11
Tudom, ezt már négy hónapja írtad, tán azóta eszedbe is jutott, de: Kémjátszma.
0
2005. október 28., péntek 19:27
A könyvbemutatóra Szabó Magda is hivatalos volt, mivel ő is szerepel az albumban, de sajnos nem jött el.
0
2005. október 28., péntek 19:20
Bitskey Tibor?  Jaj, nagyon szeretem. :-) NAgyszerű színész, és csodálatos orgánuma van!!!
0
2005. október 28., péntek 17:46
Hetente többször futok össze Bitskey Tiborral, amikor rá tudom venni magamat, hogy munka után lemenjek egy kicsit kocogni. Ő kora este a kutyáját sétáltatja az utcában.  Hébe-hóba Szabó Magda is felbukkan a környéken, Balázsovits Lajos pedig szereti az édességet. Ha őt akarom látni, elég bemenni a sarki cukrászdába hétvégén.
0