Hú, a mai könyvbemutatónk kapcsán annyi híres emberrel találkoztam, mint egyébként 10 év alatt összesen. A bemutatót Vitray Tamás vezette, s rövid műsorszámot adott elő Sánta Ferenc és Sebestyén Márta, valamint a távollévő Ungár Anikó helyett egyik fiatal kollégája adott elő hangulatos magánszámot, mely felvezette az egyes műsorszámokat. A jelenlévők között volt többek között – a bemutatott album szereplőiként – Benkó Sándor, Besenyei Péter, Bródy János, Deim Pál (festőművész), Erőss Zsolt (hegymászó), Havas Ferenc (balettmester), Marton László (szobrász), Medveczky Ádám (karmester), Melis György, Obádovics J. Gyula (matematikus), Orosz Adél, Ráday Mihály és Szabó István. Utóbbi számára természetesen tolmácsoltam Téglagyári Megálló barátom üdvözletét! :)) A legkellemesebb meglepetés Sebestyén Márta volt, aki egyrészt életben sokkal jobban néz ki, mint fotókon, másrészt nagyon közvetlen, barátságos teremtés. A vártnál többen jelentek meg a programon, s ahogy ilyenkor lenni szokott, a helyszín szűknek bizonyult, ráadásul a hangosítással sem voltam kibékülve. Megjelentek mindenféle tévéstábok is, de jómagam nem hajtottam arra, hogy benne legyek a tévében, bár nem kizárt, hogy erre sor kerül. Jézusom, ország-világ látni fogja, hogy végig a műfogsorom igazgattam! :)))
0