Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2005. október 28., péntek 17:30
Hú, a mai könyvbemutatónk kapcsán annyi híres emberrel találkoztam, mint egyébként 10 év alatt összesen. A bemutatót Vitray Tamás vezette, s rövid műsorszámot adott elő Sánta Ferenc és Sebestyén Márta, valamint a távollévő Ungár Anikó helyett egyik fiatal kollégája adott elő hangulatos magánszámot, mely felvezette az egyes műsorszámokat. A jelenlévők között volt többek között – a bemutatott album szereplőiként – Benkó Sándor, Besenyei Péter, Bródy János, Deim Pál (festőművész), Erőss Zsolt (hegymászó), Havas Ferenc (balettmester), Marton László (szobrász), Medveczky Ádám (karmester), Melis György, Obádovics J. Gyula (matematikus), Orosz Adél, Ráday Mihály és Szabó István. Utóbbi számára természetesen tolmácsoltam Téglagyári Megálló barátom üdvözletét! :)) A legkellemesebb meglepetés Sebestyén Márta volt, aki egyrészt életben sokkal jobban néz ki, mint fotókon, másrészt nagyon közvetlen, barátságos teremtés. A vártnál többen jelentek meg a programon, s ahogy ilyenkor lenni szokott, a helyszín szűknek bizonyult, ráadásul a hangosítással sem voltam kibékülve. Megjelentek mindenféle tévéstábok is, de jómagam nem hajtottam arra, hogy benne legyek a tévében, bár nem kizárt, hogy erre sor kerül. Jézusom, ország-világ látni fogja, hogy végig a műfogsorom igazgattam! :)))
0
2005. június 28., kedd 10:35
tényleg, őket én is láttam... (ugyanott)
0
2005. június 28., kedd 9:33
Tóth  Hooligans  Tibi és Dukai  éneklős Playmate  Regina a Velvet Revolver koncerten.
0
2005. június 28., kedd 1:06
Ez a Catherine McCormack egyszer már forgatott nálunk, csak már nem emlékszem, miben.
0
2005. június 27., hétfő 23:57
jonathan pryce-al és cathrin mccormackkal forgat.
0
2005. június 27., hétfő 23:08
Találkoztam most újjabban: Billie Joe Armstornggal, Mike Dirnttel és Tré Coollal, na meg Alvinnal is.
0
2005. június 27., hétfő 21:26
És mit csinál itt Alfred Molina? Otthonához közelebb nem talált fürdőt? :))
0
2005. június 27., hétfő 21:16
Tegnap a földalattin együtt utaztam Alfred Molinával! A Széchenyi-fürdőnél szállt le két társával, de úgy látszik nem ott kellett volna, mert utána felszálltak a szembejövőre.
0
2005. június 9., csütörtök 13:03
Kiváncsi vagyok, hová dedikálhatott? :)))
most posts by TM
0
2005. június 9., csütörtök 13:03
A komoly írónõ. :-)
0
2005. június 8., szerda 23:29
Hogy ha már az irókat emlegettétek... Egy dedikálás alkalmával messziről láttam Maya Gold-ot !
0
2005. június 8., szerda 20:41
:-)))))))))
0
2005. június 8., szerda 20:34
Na jó van, kedves barátom, hát Te is tudod, hogy ebben az országban rajtunk kívül szinte már mindenki írt legalább egy könyvet és ezért írónak tartja magát... :)))
0
2005. június 8., szerda 20:06
Így beszél egy könyvszerkesztő!
0
2005. június 8., szerda 20:02
De, azok is előfordultak, de őket nem ismerem annyira, hiszen az írók nem sztárok.

De volt Szabó Magda: rá azért emlékszem annyira, mert sokan vártak rá.
0
2005. június 8., szerda 19:40
:-))))))))
0
2005. június 8., szerda 19:27
Író egy szál se?
0
2005. június 8., szerda 18:35
Biztos azt hitték a népek, hogy csak ejtőzik ott, és tapintatosan nem zargatták... :)
0
2005. június 8., szerda 18:31
Jó fej az a Németh Kristóf. Többek között azért IS szeretjük. :-)))
0
2005. június 8., szerda 18:29
Erről a cd-dedikálásról eszembe jut Németh Kristóf, aki a Duna Pláza Alexandra könyvesboltjában ült, csak ült és várta,  hogy hátha valaki megkérdezi, mi a fenét csinál ott? Amúgy a még meleg versmondós lemezét dedikálta volna, a végén már tényleg sajnáltam...
most posts by TM
0
2005. június 8., szerda 18:29
Lópici Gáspárral egyszer egy buszon utaztam, pedig nem vagyok gyakran Pesten. Olyan aranyos volt, elõvett egy fésût, és az egyik ablaküvegben nézve magát próbálta belõni a frizuráját. Elég komikus volt. :-))) De nagyon bírom õt, igazi karakterszínész. :-))
0
2005. június 8., szerda 18:27
Egyébként én sem szoktam, csak ez olyan vicces volt, hogy jó volt elhinni. :-) Persze nem mesélném tovább senkinek mint biztos információt. :-)
0
2005. június 8., szerda 18:26
Egy padlásszinházas látogatásom alkalmával nem messze ült tőlem a szomszédok Fruzsija ;) (Pregitzer Fruzsina), egyszer pedig maga Lópici Gáspár (Szilágyi István).
0
2005. június 8., szerda 18:26
"Nagy Natália és édesapja". Én azért inkább fordítva írtam volna: Nagy Bandó András és leánya. :-))) De nem kötözködök. :-))
Sinkót, Molnár Piroskát és Bitskey-t én is nagyon szeretem, nagyszerû színészek. Molnár Piroskát ismerem is valamennyire, és - micsoda véletlen - annak idején abba a középiskolába járt, ahol tavaly én is tanítottam. :-))
0
2005. június 8., szerda 18:23
:-)))))))))))))))))))))
0