Na látom ki lett tolva a megjelenés megint egy héttel. Miért nem csodálkozom? De nem is hiszem el. Csak ebből egy gondolatom született és fontos leszögeznem ,hogy ez nem az Xpress ellen irányul. Van e még Európában olyan ország ahol ennyire szarba sem veszik a film vásárlókat. Persze tuti vannak ahol ennek nincs kultúrája de ez ami itt folyik. Nem vagyok gazdag de hála istennek állok úgy hogy tudok venni havonta egy-két olyan kiadványt amit megkívánok. Nem iszom nem dohányzom ez lenne a hobbim. De ezzel a hozzáállással nem tudok mit kezdeni. Az ,hogy ott van a zsír a kezemben és nem tudok Blu-ray lemezeket vásárolni mert vagy nem adják ki mert a kiadó elcseszett valamit vagy nem tudja még pontosan ,hogy mikor adja ki ,másnap vagy hat hónap múlva. Komolyan olyan mintha én lennék lekötelezve ,hogy valami nagyszabású film megjelenik és időben akkor én ahhoz hozzájuthatók . Ez ennyire nem biznisz ebben az országban? Akkor mi fosnak engedik ,hogy komoly tévékbe és házimozi rendszerekbe öljük a lóvét? Az ,hogy itt állok 35 ropival a kezembe ami sajnos sokaknak fél havi fizetése és fingom nincs ,hogy mikor jutok hozzá a filmeimhez. Ez nem akkora gáz mert sokan vannak akik enni nem tudnak és stb-stb. Csak úgy elgondolkoztam. És azon is ,hogy ha én a főnökömnek azt mondanám ,hogy holnap befejezem a munkám és utána mindég új időpontokat találnék ki meddig tehetném ezt meg?
0
2015. október 14., szerda 13:19
19949
A latszatt azt mutatja h nem tudjak. Csak tudnam igy hogy mertek fel a piacot illetve akkor mi alapjan vettek meg a jogokat?
0
2015. október 14., szerda 12:28
62
Ez nem lenne baj csak akkor ezt közöljék ne hülyítsék az embert. Gondolom annyi eszük csak van ,hogy tudják ,hogy jövő héten adnak ki valamit vagy 6 hónap múlva. Ha nem akkor valami más meló után kéne nézniük.
0
2015. október 14., szerda 11:12
19949
Valahol mintha azt olvastam volna hogy ezek a gyujtemenyek valoszinuleg csak tavasszal fognak megjelenni.
0
2015. október 14., szerda 10:57
62
Csak azért idegesít a dolog mert eladtam a DVD gyűjteményem ,hogy ezt meg tudjam venni. Már abban sem vagyok biztos ,hogy kiadják e ezt egyáltalán. Gondolom megvárják ,hogy a különálló részek beinduljanak kicsit mert ők is tudják ,hogy akinek az egész sorozat kell úgy is egyben veszi meg inkább mint külön-külön. Vagy tényleg ennyire töketlenek ,hogy fingjuk nincs a saját megjelenéseikről. Nevetséges!!!!!
0
2015. október 14., szerda 2:24
1084
Nem csak elvileg, tényleg megjelent a különálló széria.
0
2015. október 13., kedd 21:59
62
Most borítékolom ,hogy holnap sem jön. Nevetséges!!!!!!!
0
2015. szeptember 29., kedd 16:40
14593
Azért is felettébb érdekes ez a tologatás, mert a különálló széria már (elvileg, mert boltban még nem futottam bele egyikbe sem) megjelent, nekem legalábbis számolja vissza a félretételi időt.
0
2015. szeptember 29., kedd 16:40
536
Ez a tologatos kezd idegesitő lenni. Elöször az Ex_machina csuszik pár napott aztán puff egy honap késés,most a Tökéletes hang 2 is igy jár majd szerintem,aztán utána vajon jön a többi is? Mert az tényleg dühitő lesz ha a Jurassic world és a Star wars(dvdk) is erre a sorsra jutnak.
0
2015. szeptember 29., kedd 16:29
352
Szerintem nem a kiadók tologatnak mindig egy-egy napot, hanem az xpress algoritmusa ilyen: ha a betervezett napon nem jelent meg, akkor holnapot ír ki... Látva, hogy mennyi embert idegesít, inkább kikapcsolnám a helyükben...
0
2015. szeptember 29., kedd 14:31
19949
Es mennyire igazad van!
0
2015. szeptember 29., kedd 13:19
62
Azt az egy naponként tologatós jó édes anyjukat. Ennyire töketlenek ,hogy lehetnek??? Más munkahelyeken ezért ki lennének pi...va!
Nem nagy jövőt jósolók nekik itthon.
0
2015. szeptember 17., csütörtök 1:00
536
Jó ötlett. :-)
De elismerem néha tényleg én vagyok a hibás,nem a teló,de hadjuk,most 1-2 szót rosszul irtam/rok le az még nem a világ. Gyenge voltam nyelvtanbol és kész.
0
2015. szeptember 16., szerda 21:49
52684
De azért smiley-t nem teszek.
most posts by TM
0
2015. szeptember 16., szerda 21:48
52684
Ne is mondd, emiatt én is minimálisra redukáltam az utazásaimat - bizonyos irányokba.
most posts by TM
0
2015. szeptember 16., szerda 21:19
8851
Inkább nem adok érdemi választ. Cseréld ki azt a telefont! ;)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 16., szerda 20:30
308
Akkor egy jó darabig nem fogsz jönni, de inkább tényleg ne menjünk ebbe bele
0
2015. szeptember 16., szerda 20:29
536
Javitottam igy jó lesz?:)
Akkor nem értem mi lehet az oka a késésnek? Hisz a mindegyikhez készült szinkron az miatt ugye nem késhet,a jogok megvannak,szóval tippem sincs mi miatt késhetnek. Jaj ne csak itt ne kezdjük el ezt a menekültes dolgott, Akkor nem értem mi lehet az oka a késésnek? Hisz a mindegyikhez készült szinkron az miatt ugye nem késhet,a jogok megvannak,szoval tippem sincs mi miatt késhetnek. Jaj ne csak itt ne kezdjük el ezt a menekültes dolgott,légyszi mert már lassan a csapból is az folyik.
0
2015. szeptember 16., szerda 20:25
536
Aha,mert gyolsan pobálnék ilni de nem konnyü ám. Szerkestés gombott követelek. :-)
0
2015. szeptember 16., szerda 20:23
8851
Létszi, mi? De a helyesírást a telóra kened. ;)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 16., szerda 20:19
536
Akkor nem értem mi lehet az oka a késésnek? Hisz a mindegyikhez készült szinkron az miatt ugye nem késhet,a jogok megvannak,szoval tippem sincs mi miatt késhetnek. Jaj ne csak itt ne kezdjük el ezt a menekültes dolgott,létszi mert már lassan a csapbol is az folyik.
0
2015. szeptember 16., szerda 20:07
2405
Erdekes, hogy egy orszaggal feljebb mar raktaron van mind a Bond, mind pedig a Tokeletes hang 2 :((( Vegulis mindegy, amig ez a menekultvalsag tart, ugysem tervezek Mo-ra menni... :D
0
2015. szeptember 16., szerda 19:52
536
Ups,bocsi,ahogy nézem kimaradt 1-2betű a hozzászolásombol,telorol ment. Mielött leharapnátok a fejem hogy nem tudok helyesen irni.:-D
0
2015. szeptember 16., szerda 19:50
536
Ezt a tili-tolit anno a Selekt kezte el,föleg augusztusban csinálta azt hogy mindig 1-2hetet tolták a megjelenést,ha jol emlékszem pont a Tökéletes hangal csinálták elöször. Most nem tudom hogy a Bontonfilm is miért kezdi ezt el,a Halálos iramban 7 ota semmit se adtak ki idöben. A Pv-nèl is legalább kiadnak majd mindent a bejelentett idöben,söt a Mad max már pénteken kapható volt.
0
2015. szeptember 16., szerda 16:46
3086
Azt én is remélem.
Az InterComban többek között azt becsültem mindig, hogy soha nem tologatták a megjelenéseket, amikorra kiírták, ki is adták a filmeket.